Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

nu cred ca in functie de comentarii ,o sa se voteze

La cate miresici avem aici,cum impartim punctele fetelor?

sa ineteg ca ati citit regulamentul nu ca mine... dar cine imi spune si mie cine mai e???ca inafara de ramona parca si anca eu nu mi-am data seama daca mai era si altcineva..

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

e super dulcica papusica in poza asta:

http://picasaweb.google.it/stafaniaX2/78lunite/photo#5235746584973796882

sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Stati asa ca va arat imediat pe unde am umblat...

Dovada!!!

Iote dom'le...Iote!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mamaaaaaaaaaaaaaa MIhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

noroc ca nu-s gravida...

aore Anca ce-o zice?

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

e super dulcica papusica in poza asta:

http://picasaweb.google.it/stafaniaX2/78lunite/photo#5235746584973796882

sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

multumesc sa creasca mare ca frumoasa e dejadeh..puiu cioarei...

miha da' o reteta mai usoara nu e pt kremul asta de krem....acu' ma multumesc si cu ce mi-ai da' ca decand vreau sa-l fac ..da' nu reusesc dom'le..daca n'am reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
miha da' o reteta mai usoara nu e pt kremul asta de krem....acu' ma multumesc si cu ce mi-ai da' ca decand vreau sa-l fac ..da' nu reusesc dom'le..daca n'am reteta

Uite aici reteta. E super usor de facut.Si buna rau.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mihaelo...despre mine..stii ca te urasc, da?..cred ca ai fi nevasta ideala pt sotul meu..e un MAAAAAAAAAAAAARE amator de dulciuri...iar eu din pacate..cam pe dinafara...

azi imi ramasesera de la ciorba ingrediente..conopida, ardei, morcov, pastarnac...asa ca varsti..le-am bagat in 2 pungute la congelator..si le scoatem la iarna pt supica la bebit..ca tot mi-a adus aminte roxxy...si niste fasole verde am mai pus eu la congelat..vinete s-a indurat soacra-mea si mi-a copt..

cred ca s-a mai discutat..dati mazare la copii?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

numa' sa stiu despre ce e vb cu olè-ul ala..ca inca ustiu ce e ..mai era o reteta sa spun nus'ce dr. okerul meu..si am pus si eu niste budinca de'a noastre si s-a facut aluatul meu hartie maica..asa era de gustos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da sfecla rosie?

eu nu mai stiu ce sa-i mai dau..mai ales la masa de la ora 5..cand are invariabil iaurt..pt ca branza nu-i place..o sa incerc sa-i cumpar poate cea din comert e mai ok..si sa ii dau cu mamaliguta..cu smantana..ca mi s-a acrit mie de iaurt..

fainos nu-i mai dau acum la 5..ca ii dau dimineata cereale in biberon si mi-e sa nu fie prea mult..asa ca doar iaurt mi-a mai ramas...cu banana..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
mamaaaaaaaaaaaaaa MIhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
noroc ca nu-s gravida...
aore Anca ce-o zice?

Ssssstttt...dau o prajitura numa nu-i mai adu aminte sa ma puna pe fuga...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mihaelo...despre mine..stii ca te urasc, da?..cred ca ai fi nevasta ideala pt sotul meu..e un MAAAAAAAAAAAAARE amator de dulciuri...iar eu din pacate..cam pe dinafara...

Ma urasti pentru ca as fi nevasta ideala pentru sotul tau sau ma urasti pentru ca nu stau mai aproape de tine sa te invit la o prajitura si-o cafea?

Offff...vreau sa ma iubeasca si pe mine cinevaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Miha, deci tu zici ca e pre consistenta masa de dimineata? Hmmm...pai o fac cu fructe, biscuiti si branza pt ca e singura pe care reusesc s-o conving s-o pape cat de cat mai bine....Oare sa risc o zi-doua s-o fac mai subtire?....offff tare greu e...Si nu pun mai mult de 2 fructe, de obicei piersica cu ceva (prune)...diseara fac curcan cu cartofi si legume la cuptor pt noi. Il fac chiar ca pt noi cu condimente si delikat...sunt disperata, ce vreti? Sa vad daca o vrea sa manance asa...Va rog, nu dati cu rosii, aveti mila! Vad ca azi a vrut sa suga totusi...Acum am pe foc ravioli cu branza...oare s-o incerc?
Multumesc inca o data de sfaturi si cuvintele bune...chiar ma ajuta!

Mergi la inceput