Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Azi a mancat 100 gr. de fructe cu cereale si branzica, la ora 11.30... |
Mi se pare o masa super ok.Si destul de consistenta.
Ceea ce n-am inteles e de ce ii pui si cereale si branzica? Fa-i intr-o zi cu branza,intr-una cu cereale...Si nu mai mult de 1-2 fructe,sa poti sa-ti dai seama de ceea ce ii place.Mai dulce,mai acru,mai zemos...Si in functie de preferinte sa poti jongla pe viitor.La noi n-a fost cazul de amestecuri ciudate,dar am prietene a caror copii nu mancau daca mancarea (de orice fel ar fi fost) nu aveau banana si la cealalta piersica.Mancau dragii de ei...banana dimineata cu branza,banana la pranz cu legume si carne
La fel procedeaza si cu legumele.Nu mai mult de 1-2 legume,sa vezi ce-i place si ce nu...In general cartoful place la toti copilasii,in schimb telina/patrunjelul nu...Usturoi ai incercat? Robert era innebunit...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slimatei
sa ineteg ca ati citit regulamentul nu ca mine... ![]() ...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :)) "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
Mai sunt si eu!
Si parca si Petronela mai era.
slimatei spune:
lui stefy nu-i place cartoful spre ex..dar ii place mult tare carnea.. mi-e si frica uneori sa nu fie prea multa dar o amestec cu aproape in toate papinele oricum am schimbat si pe peste..nu-i prea place
le incerc pe toate...
adyanna spune:
Fetelor din Bucuresti am si eu o rugaminte!
Are cineva ziarul Libertatea de saptamana trecuta de miercuri? Daca da se poate uita daca este vreun reportaj despre spitalul Grigore Alexandrescu si daca sunt si poze cu noi?
Multumesc frumos!!! 
Ank83 spune:
cauta pe libertatea.ro la arhiva editia de miercuri..poate gasesti ce doresti.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slimatei
Dovada!!! |
Iote dom'le...Iote!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Iote dom'le...Iote! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mai femeie potolestete
... ca de 3 zile sunt tot prin bucatarie din cauza ta 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
adyanna spune:
| citat din mesajul lui Ank83 cauta pe libertatea.ro la arhiva editia de miercuri..poate gasesti ce doresti. ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Merci! Am cautat deja acolo si asa am aflat ca a fost in editia de miercuri. Cel putin asa cred! Dar acolo nu e decat un articol mic, mic, mic si ma gandeam ca la cate poze au facut reporterii la spital o sa apara macar una-doua in ziar!

adyanna spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ank83
mai femeie potolestete ... ca de 3 zile sunt tot prin bucatarie din cauza ta ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Si eu m-am apucat de dulciuri!
Am facut ieri galuste de cartofi cu prune dar dovada nu mai am ca pana sa le pozez se terminasera...mai ramasese niste pesmet cu zahar prin farfurie...

slimatei spune:
| citat din mesajul lui adyanna Mai sunt si eu! Si parca si Petronela mai era. Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
asa,asa..mai spune...
eu astept votarea