Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Ankule, tu chiar vrei sa ma faci sa plang?
Acu', serios vorbind, asta n-am incercat: sa-i dau altui copil sa pape mancarea ei, in fata ei Poate ca ar reactiona din simt de proprietate, ce tare ar fi!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

asa ..se poate sa vrea ea... daca vede ca altcineva ii i-a papa de sub nas

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Buna ispito !!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi de raspunsuri, fetele...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Buna ispito !!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

chiar de tine vroiam sa intreb acum ..pe unde umbli..??? si cand am vazut cea'a scris anka ..deja am inteles altceva

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

Helau!

Buna ispito !!!!

chiar de tine vroiam sa intreb acum ..pe unde umbli..??? si cand am vazut cea'a scris anka ..deja am inteles altceva

Stati asa ca va arat imediat pe unde am umblat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

nu cred ca in functie de comentarii ,o sa se voteze

La cate miresici avem aici,cum impartim punctele fetelor?

Mergi la inceput

adela hai te rog eu nu dispera...cu timpul se va rezolva totul...
sunt copii intre copii..unii papa putin si asimileaza tot, altii papa mult si nu asimileaza aproape nimic...dar nu e nimic batut in cuie..mai ales la copilasi alaptati la san..e mult mai dificil sa-i faci sa pape cand ei au sanul care e atat de buuun pt ei.

chiar de curand auzisem un caz la o mama care tot asa se plangea ca desi copilasul ei defpt nu manca cine stie ce..dar nici nu asimila... si cand ne auzea pe mine si alte mamici ca ne strofocam ca nu papa copiinostri desi au o greutate considerabila... ii venea sa ne bata..ne zicea mereu sa fim bucuroase ca mananca cat mananca..caci ea nu mai stia ce sa se faca cu copilassul ei..e asa de slab..dar copilul e perfect sanatos ..nu are nimic...doar ca nu ia in greutate decat f putin ..

ii facuse analize peste analize..a mers la diferiti dr prin toata tara... nimic..acelasi rezultat..

asta e ce vrem sa facem..cum o vrea Dumnezeu acum...

un mare si multa rabdare..te rog

despre partea cu piscina eu as duce'o ..mai ales ca aici sunt ape termale..doar ca inca nu am prins ocazia... e greu dom'le e la 2 pasi de mine..cand n'am chef nu am cu cine..si tot asa..

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:

Stati asa ca va arat imediat pe unde am umblat...

Dovada!!!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Helooooo!
Vreai si eu pastilele. De pe ce site? Ma ajuta sa dau burta jos?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Uite de aici. Sper sa ajute la burta ca acolo vreau si eu sa dau jos!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

nu cred ca in functie de comentarii ,o sa se voteze

La cate miresici avem aici,cum impartim punctele fetelor?

sa ineteg ca ati citit regulamentul nu ca mine... dar cine imi spune si mie cine mai e???ca inafara de ramona parca si anca eu nu mi-am data seama daca mai era si altcineva..

papa buuun

Mergi la inceput