Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
fetelor,
vroiam sa va pun si eu o intrebare: voi va duceti/v-ati duce cu bebeii la piscina? nu la strand, ci la piscina interiaora, la un spa, club, ceva de genu asta... ???? (eu ma gandesc la probleme ale pielii si alte alea...)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
eu pana acum nu am fost dar probabil cand o sa plecam in concediu o sa o bag in piscina hotelului.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Victo spune:
andreea, eu anul asta nu il duc. am eu fixurile mele..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
sa precizez..in mare l-as baga... l-am bagat in rau la tara..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo andreea, eu anul asta nu il duc. am eu fixurile mele.. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Victo, eu l-as duce, dar parca ma tem... nu stiu cat de igienizate si curate sunt piscinele noastre... mi-e teama de vreo boala, ceva... dar chiar mi-ar placea sa-l duc undeva , in apa, sa se balaceasca, dar sa stiu ca e 'safe' pentru el..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adelamaria spune:
Anca, eu stau in Titan, ca zona. Stiu ca Lala statea tot cam pe aici..In fine...sa vad cum decurge si ziua de azi...
Andreea, eu as duce-o la o piscina ceva mai scumputza...nu ca am eu fitze, da' ma gandesc ca poate au mai mare grija sa schimbe apa si alte d-astea...In principiu, eu as duce-o la piscina. Si abia astept s-o bag si-n mare peste 10 zile.
ancadragoman spune:
Ade eu stau in Berceni ca ne vedeam cu placere .Vezi ca ti-am dat un PM
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Roxxy80 spune:
Eu la tara l-am tinut numai in piscina la socri, dar stiam ca e super ingrijita si ca nu intra in ea decat familia. La strand sau la o piscina privata nu as merge inca cu el. La mare l-am bagat zilnic in apa. Matei e innebunit sa se balaceasca. La socri nu puteam sa intram singuri in piscina fara el ca incepea sa gesticuleze si sa se agite pana il luam cu noi. Era atat de fericit in apa de parca acolo il nascusem. L-am bagat si la fundul apei si nu s-a speriat.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Amy26 spune:
Roxxy,Ade multumesc frumos pt. rapsuns;azi o sa-i cumpar solutia de la chicco si dc nu da rezultate ii voi cumpara si aparatul;
Andreea in mare l-am bagat,in piscina nu am avut curaj,mi-a fost teama sa nu se aleaga cu cine stie ce boala
incerc sa mai intru si eu diseara
va pupic
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman hai sa ma laud si eu....am pe mine o pereche de blugi de pe vremea cand nu era gravidaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
cine nu era gravida????
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito