Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
hai ca intre timp s-a trezit si matza si azi ta'su nu ma e sa sta cu ea..deci nu mai pot sta prea mult..dar vroiam sa spun... in ce consta acu' concursul asta..ca tot nu inteleg..or fi in functie de comentari
?
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ancadragoman spune:
nu cred ca in functie de comentarii ,o sa se voteze![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Amy26 spune:

BB,Miha,Alina si mie imi pare bine sa va revad ...pe toate 
Dany...noi tot cu Panadol ne impacam mai bine....Nurofenul(in cazul nostru)se pare ca nu are nici un efect.
Ellis, felicitari pentru cei 10 ani de casnicie 
Roxxy
mamica harnicuta
Adela, te inteleg perfect;Iustin refuza papa....in afara de iaurt(singurul aliment pe care-l mananca cu placere) si max.6-7 lingurite de pireu fructe, 4-5 lingurite supa....nu vrea nik
cand simte gustul legumelor,ma umple de respect
scuipand tot![]()
Ma linisteste intr-un fel gandul ca,continua sa ia in greutate desi papa f.f.putin.
Fetelor ...va rog recomandati-mi ceva impotriva intepaturilor de tantari caci e jale mare....il ciuruiesc fara mila
..
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy80 spune:
Si noi va trimitem un
virtual.
Noi folosim cu succes sprayul contra ciupiturilor de tantari de la Chicco. In fiecare seara dupa baita il sprayez pe maini, picioare si pe fata (pe fata ii dau cu un tampon de vata). De o luna d ecand il folosim, nu am mai gasit nici o ciupitura de tantar pe el. Spray-ul l-am cumparat de la farmacia din Kaufland Bucur Obor.
| Citat: |
citat din mesajul lui Amy26![]() BB,Miha,Alina si mie imi pare bine sa va revad ...pe toate ![]() Dany...noi tot cu Panadol ne impacam mai bine....Nurofenul(in cazul nostru)se pare ca nu are nici un efect. Ellis, felicitari pentru cei 10 ani de casnicie ![]() Roxxy mamica harnicutaAdela, te inteleg perfect;Iustin refuza papa....in afara de iaurt(singurul aliment pe care-l mananca cu placere) si max.6-7 lingurite de pireu fructe, 4-5 lingurite supa....nu vrea nik cand simte gustul legumelor,ma umple de respect scuipand totMa linisteste intr-un fel gandul ca,continua sa ia in greutate desi papa f.f.putin. Fetelor ...va rog recomandati-mi ceva impotriva intepaturilor de tantari caci e jale mare....il ciuruiesc fara mila AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
adelamaria spune:
Buna!
Pentru tantari: aparat Brevi cu ultrasunete. Eu sunt multumita. Costa vreo 50 RON. Si solutia de la Chicco stiu ca e buna, dar eu n-am folosit.
Multumesc de raspunsuri si incurajari, fetelor! Inca stau in dilema, nu stiu daca sa-i fac analizele acum, sau in septembrie, dupa ce venim de la mare. Am 2 prietene care mi-au spus ca bebeii lor s-au comportat super la mare dpdv al mancarii...Parca i-as mai da o sansa...tare multe sunt analizele alea...cred ca trebuie vreo 3 fiole de sange si mi-e groaza de cum ar putea reactiona fata...Miha, sa stii ca vitaminele i le dau pe rand, la recomandarea medicului: cate 10 zile pe luna din fiecare...Am lasat-o o saptamana fara si parca mi s-a parut mai rau, dar o sa mai incerc.
Azi a mancat 100 gr. de fructe cu cereale si branzica, la ora 11.30...Ar trebui sa incerc legume la 16.00 macar...Am reusit sa cer si sfatul dr. Capraru, printr-o cunostinta...A zis ca sa n-o las fara sa pape carne, cred ca se teme de anemie...O sa-i pun carnita in iaurt, asa, goala...sa bea...macar sa bea asa...Nu mai stiu ce as zic, ce sa fac...mi-e foarte greu pentru ca ma simt vinovata, nu stiu cu ce am gresit in sarcina sau dupa ce s-a nascut...Ma simt efectiv o mama rea, nepriceputa si realizez ca atitudinea asta nu ma ajuta. S-au adunat frustrari mari in atatea luni si nu stiu cum o sa fac sa rezolv situatia. Imi pare totusi bine ca macar am cui sa povestesc
Multumesc frumos!
ancadragoman spune:
Ade in primul rand trebuie sa te linistesti ca asa nu faci nimic si sa o iei incet incet ,eu nu cred ca ai gresit cu nimic ci pur si simplu este ea mai mofturoasa la mancare.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
adelamaria spune:
Anca, multuumesc! Incerc din rasputeri, crede-ma! Atata simt al realitatii mai am cat sa-mi dau seama ca atitudinea mea ne face rau la amandoua!...Dar mi-e teribil de greu!...Definitia mea de copil mofturos era ca manifesta o preferinta pentru o anume mancare, nu ca refuza, soro, orice i-ai da!
Am incercat deja s-o hranesc langa alti copii in parc, dar sunt atat de disperata inca ma gandeam sa ii fac cunostinta cu Maria ta sau cu Iasmi a lui BB
Ofer recompensa substantiala cui reuseste sa-mi faca fata sa pape
Vorba povestii: 'jumate de imparatie
...Anyone?![]()
ancadragoman spune:
Adela pai pe unde stai ca mancam impreuna seara![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Victo spune:
vai mai fetelor cand va aud ca nu va mananca bebitii...off..da de ce oare?
stefanut e super tare la masa..urla daca nu e satul..sau daca ma ridic sa fac altceva..i-am crescut portia de papa..mananca cam in jur de 250 la fiec masa.200 gr de legume nu-i mai ajunge.
in schimb s-a facut nazdravan si urla la propriu cd iesim de la el din camera..alteori il mai las in pace..ca e asa un plans de fite..deschide o gura mare..isi da capul pe spate..ochii la mine..si urla..teatral de-a dreptul...
nu e nici el f grasut, are 8,400..dar eu sunt multumita. incepe sa se ridice pe marginea canapelei..are 2 dintisori..spune apa si papa constient cat se poate la varsta asta.
nu mai stiu ce vroaim sa raspund cuiva...sunt tare prinsa cu trebile casnice..mi-ar trebui si o menajera si o bucatareasa..;)
las ca vine mama si le face ea..;) sa vedem cat poate sta la noi.
jasmin, cum mai sunteti?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)