Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ruxule esti un fenomen cu poezicile astea! zau!!!!
carmenela desi cred ca la ora asta ai facut deja cunostinta cu bb!
nina felicitari pt bb! sa fiti sanatosi si papacioasi si necoliciosi!

Oana
38+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Carrisma, Sun multumesc mult ca va oferiti sa ma ajutati cu laptele, da va dati seama ca mie imi trebuie cantitati industriale, arciul papa o cutie in vreo 3-4 zile, si nu pot sa va pun pe voi sa luati asa de multe cutii,sau ori de cate ori mi se termina sa apelez la voi. O sa incerc la Iasi prin finii nostri. Oricum va multunmesc tare mult, , sunteti tare dragute.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa ma laud ca ariciul meu a inceput sa zambeasca din ce in ce mai des si cu gura larg deschisa. Am pus si poza pe picasa, ca m-am chinuit o gramada dar pana la urma am prins-o.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am reusit sa ajung si la inmormantare. L-am hranit pe Filip si l-am lasat cu mama si masa urmatoare i-a dat bibe cu lapte ce pusesem la congelator.
Nu pot sa va spun cum a fost pentru ca numai trist putea sa fie. Am intuit ca vreti sa fiti si voi langa Camy intr-un fel asa ca am luat o coronita pe care am semnat "familia DespreCopii" ca sa stie Camy ca mai are o familie care se gandeste la ea. Acum sper din suflet sa nu se lase rapusa de durere, sa nu se inchida in ea ci sa puna mana pe tel si sa sune pe oricare din noi ca sa planga.
Fetele am si io o dilema. Ce sa fac, sa-l alaptez pe Filip acum ca am fost foarte agitata si am plans, sau sa ma mulg si sa arunc tura asta de lapte? Ca nu vreau sa-i transmit si lui starea mea.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bujo eu zic sa nu iti faci probleme cu alaptatul. Cel mai bine e sa te calmezi si sa te inseninezi cind iti vezi copilul si astfel nu cred ca ii vei transmite lui nici o stare de a ta.

SEBASTIAN zis BEBI (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

DANA81 si la noi urechiusele au supurat mult de la cercei. Eu nu i-am scos, ii stergeam ori de cate ori aveam ocazia cu tifon steril si alcool. O sa dureze ceva timp pana o sa-i treaca. La noi a durat aproximatin o luna.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dana eu i-am dat cu bepanthen la urechi si in 3 zile nu au mai supurat.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, ce frumos rade Ioana!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Dana la urechiuse si la noi s-a vindecat mai greu, si dr a zis sa mai dau cu betadine ca sa dezinfectez si apoi cu bepanthen, si sa misc cercelusul in ureche in fiecare zi. pt buric, sa dai cu un betisor de urechi cu spirt, ca sa cureti resturile de sange, si apoi cu baneocin pudra.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetelor

Am revenit dupa o lunga absenta. Am citit ieri din urma si m-am intristat foarte tare, nu mi-au venit cuvintele sa postez ceva.

Noi suntem bine, ne adaptam la viata in 4. E dificil cu Matei dar sper ca incet incet sa ne intram in ritmul nou. Clara este cumintica, dar cam in contratimp cu Matei la somn asa ca eu sunt zombie, nu apuc sa dorm mai mult de 4 ore adunate pe zi.

Rux, iti multumesc mult pt. poezie . Bag seama ca povestile noastre chiar au semanat, si mie mi-a rupt dr. membranele (aveam niste contractii anemice si dilatatie 2) dupa care totul a inceput foarte intens.

Am pus primele 2 poze cu Clara www.hps.ro/clara" target="_blank">aici.

Mada, cand ai un pic de timp poti sa mai completezi si la mine lungimea 53 cm si Apgarul 9. Mersi

Mergi la inceput