Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 19
Ralu79 spune:
Ioana- doctorului meu si neonatologului dupa(doctorului a doua zi si neonatologului a 3-a zi). Restul- inainte sau in timpul, in functie de caz. Nu te mai stressa cu momentul sau cu banii. Pupici
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
diarux spune:
CRIS, CARISSMA, SERENITY ms mult. 
ANNABABY cu pozele e poveste lunga. mi le-a facut o asistenta , mama elevei mele, care a venit special pentru mine in ziua ei libera si care ii datorez faptul ca am nascut relativ repede. m-a "consiliat" acolo. si a fost dragutza si mi-a facut si poza.
cred ca am terminat cu poezicile, am mai facut ceva azi. de acum nu mai stiu cand mai intru. ca shefu' ma cheama la munca.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
carissma spune:
Anna eu duminica am fost intr-o farmacie Help Net. Maine cred ca merg din nou, eventual pot sa intreb daca sunt aceleasi produse si la Iasi... Daca vrei iti cumpar eu si iti trimit colet. Sper sa fii vazut bine si sa fie ceea ce cauti tu!
Diarux super poezici!
Didi81 spune:
Ruxandra, super poezcile
. Ma tot minunez cum poti sa scrii atat de multe, esti o resursa inepuizabila! 
Didi
de Aida Maria
dana81 spune:
Buna ziua!!
Ajutati-ma si pe mine cu sfaturi
1. Urechiusile de la cercei tot supureaza asa, cred si ca sta pe o parte si pe alta si transpira...cu ce sa-i dau, sau sa-i scot cerceii???
2. La buric a mai ramas o cojita care nu vrea sa cada, nu miroase, nu e urata, numai c atunci cand se agita rau mai sangereaza, cu ce sa-i dau, medicul pediatru mi-a spus sa o sterg doar cu ser si cu spirt sa tamponez....
PUPICI
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Didi81 spune:
Facem botezul pe 30 august; o sa fie cam mica Aiduta, dar am preferat sa fie cald afara. Azi am fost sa stabilim meniul la restaurant, si a iesit mult mai ieftin decat ma asteptam
; avem aperitive (clasicele platouri cu tot soiul de mezeluri, branzeturi, etc... = 13 ron/pers, 350 g), friptura (frigarui de berbecut, carnati, mici, ceafa de porc, piept de pui, muschi de vita, telemea de vaca, cartofi taranesti, salata gogosari in otet = 30 ron/ pers, 850 g brut), si tort (cam 13 ron/pers, 200g). Bauturile se vor adauga la fata locului. Ce parere aveti?
Didi
de Aida Maria
SunSmile spune:
Ruxi nu-i bai puiule, nu ma stresezi. Pe mine ma impresionezi cum ai tu poezii pe banda, pt toata lumea.
Anna ma uit si eu in farmacii si daca gasesc, iti cumpar si trimit cu fan curierul, e ok?
Didi din pacate singurul dermato in care are incredere este in concediu si vine abia peste aprox. 3 sapt. Imi pare rau ca n-am putut face mai mult. Iar cu meniul mie mi se pare ok ca gramaj/pret. Si Aiduta nu e mica, ziceai ca are deja 4kg si chiar daca la lunitze nu e mare, macar e bebe zdravanel si grasunel. Poate mai pui poze cu ea, ca are o mocutza tare simpatica si dulcica!
Noi suntem bine, in grafic cu toate, doar cu fierul stam mai prost si o sa luam supliment. Am facut si vaccinul. Am primit si inderdictia de zbor (asta dupa ce platisem concediul :) ), asa ca pana face maimuticul nostru 6 lunite, ne limitam la plimbarile cu masina, prin tzara. Pfuuu, se poate oare sa fii indragostit de un om asa tare? Se poate da, cand ma uit la doamna doctor parca iese soarele! Draga noastra!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Tecky spune:
Fetelor eu chiar nu mai am timp sa intru pe forum.
Diarux superbe poeziile.

SUN de ieri am inceput sa-i dau si eu Ralucai picaturi cu fier si spre surprinderea mea le-a luat nu le-a dat afara.
Anna te inteleg perfect cand zici ca nu mai ai timp de nimic.Eu cand vreau sa fac curat incepe bb sa planga,uit sa mananc,sa beau apa,nu apuc sa ajung nici la toaleta.Acum nu mai conteaza persoana noastra,bb sunt prioritari.![]()
Anaxena cum te simti de cand ti-ai pus steriletul?Vreau sa-mi pun si eu dar am auzit tot felul de pareri.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Didi81 spune:
Sun, nu-i bai, merci oricum
. O sa mai pun si poze cand o sa imi mai fac ceva timp.
Didi
de Aida Maria

38+