Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Fetelor, faceti minuni cu gandurile voastre bune, sa stiti! Deja am primit o veste buna si ultimul hop va fi pe 4 septembrie. Asa ca Doamne ajuta si nu uitati, o picatura de gand bun catre noi, atunci cand aveti timp si va amintiti! Va multumim inca o data si va pupam cu drag! Meri,Pisu si Ela

Sunt franta de oboseala, nu-mi mai ajunge somnul.... Meri aseara a descoperit placerea baii.... Pe care, pana acum, o facea cu jale mare. Aseara insa n-o mai puteam scoate din apa! Creste....

Gabrielama, sunt curioasa cum iti va sta parul. Si sunt curioasa tare de aparatul ala. Astept vesti!

Delidana, ce papi azi? io inca n-am ajuns sa-mi iau wok... Poate maine...

Gusta, hai la cafea ca se raceste!

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui louisea
Daniela sper ca nu ne-ai parasit Reusesti sa te abtii de la dulciuri?

Lou, sunt prin zona. Pana acum am fost foarte cuminte, am intrat in a treia zi de "dezintoxicare" de dulciuri si e ok, n-am calcat pe langa. Si am renuntat si la alti carbohidrati rai (produse de patiserie de ex.). Problema cu mine este ca eu pot sa traiesc zile intregi doar cu dulciuri/carbohidrati. Sunt plecata mai mult de jumatate de luna in deplasari si mananc cam haotic. Cu greutatea nu am probleme mari. Fluctuatii de 1-3 kg maxim fata de greutatea optima care la mine e cam de 58 de kg la inaltimea de 1.70 (daca ajung la mai putin de 58 nu-mi sta bine ca si asa sunt ff slaba in partea de sus). Da' le dau jos cand am grija ce mananc. Si le pun apoi la loc, cand n-am grija, evident .

Revin zilele urmatoare cu raportul. Acum, daca am scris aici ca nu ma ating de dulciuri o saptamana, n-o sa mananc nici picata cu ceara , la cum ma cunosc. Dar eu tot o sa vin sa va povestesc.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Acum descarc poze noi in album.
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, meniul de azi arata asa:

MD: 8.30 - 1 banana, 1 mango, 2 felii de piine cu cascaval + 1 ou fiert (am zis ca e timpul sa mai variez md, desi nu prea ma impac cu ouale dar am avut pofta)
P: 14.30 - piept de pui taiat bucatele, o mina de fasole verde, 1 morcov, 1 ardei, o mina de frunze verzi (nu stiu cum le cheama ), toate bucatite si prajite la teflon cu sos de soia.
C: - inca nu stiu, dar probabil o salata de verzaciuni.
N-ai mai scris pe blog...nici meniul, nici sport...eu te pindesc, sa stii.

Gabi, mersi, dar pentru saptamina asta tot cu dinsul ramin. Sa speram ca saptamina viitoare o sa am ce raporta.
Eu ma simt mai flexibila/mai in forma seara dar de obicei atunci ma apuca lenea si de aceea merg dimineata la sala, stiu ca am facut sport si gata, mi-am facut norma. O sa incerc sa fac ceva miscare si seara totusi, sa vad, poate am norocul sa nu ploua.

Mik, Alina71, danielag,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Ne-am intors de afara, mori de cald

Gabi ceva in genul cum ai descris tunsoarea ta este tunsa si cumnata mea, imi place tare mult tunsoarea asta. Din pacate eu nu ma pot tunde asa, mi-asi fi dorit, dar eu am parul ondulat si nu-mi sta. Am fost si eu ieri la vopsit, am albit si nu-mi placea deloc cum aratam. M-am vopsit saten deschis, o noanta mai deschisa decat aveam eu anterior, dar imi place cum a iesit.
Delia mie imi place sa fac sport seara, am observat ca am rezultate mai bune. Fac juma de ora de bicicleta, cateva abdomene, fac un dus si apoi beau un ceai de soc cu lamaie. A devenit ca un ritual de seara si vad ca da rezultate.
Claudia imi place fierul de calcat, arata super. Nu stiu ce sa-ti zic despre el, dar cred ca este bun dupa cum arata.
Tzuni ma bucur ca ai primit vesti bune Doamne ajuta in continuare!
adi_dalma felicitari ptr. sport, este f. bine ptr. prima zi
Zuzi
Cuscra ce faci? Te-ai apucat de pregatiri? Eu sunt bine, sper ca de la 1-2 septembrie sa am un nou job.

Merg sa pregatesc pranzul...va pup pe toate

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Nastad am vazut pozele, ai doi copii superbi si tu arati bine

Crys si Dany

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISCOSTY

Nastad am vazut pozele, ai doi copii superbi si tu arati bine

Crys si Dany

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Adi, Doina, Crys, Larissa, felicitari pentru scaderea in greutate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Doina felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neatza dragelor.
Delidana iti dau rapid un raport. 91.6kg. Vreau sa zic ca pana la urma cred ca are ceva roade ceaiul asta. Saptamana trecuta dupa party aveam 94.4 kg. De aceea am si omis sa mai dau raportul cand m-am cantarit a doua zi. Asa ca am sa termin cutia de ceai si-am sa vad cum stau lucrurile. Daca da roade mai cumpar o cutie.
Cat despre banda n-am luat-o. Acelasi lucru mi-a zis si vanzatorul ca e banda de mers, nu de alergat. Nu zic eu c-o sa alerg pe ea, ca la cat de sunt....dar cine stie in viitor daca ajung la performanta sa alerg, ce fac? Iau alta?
Asa ca ramane sa mai studiez piatza.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput