Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Ai si tu dreptate! Din pacate, aia de la hotel in fiecare seara incarcau minibarul cu chispuri - ca io le mancam inainte de culcare. Nu pot sa dorm daca am chipsuri in casa.... Le mancam in speranta ca gata, nu mai sunt, si ei iar puneau..... Am ajuns sa le arunc in wcu!
Da zic merci ca nu umpleau minibarul cu gandaci...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Esti de coma...bietii oamenii or fi zis ca esti flaminda rau sau ca-ti plac cipsurile tailandeze. Iti dai seama ca nu puteau sa rateze asa vinzare...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Hallllllllloooooooooooo
Felicitari celor care au slabit
Larisa ce exercitii pt picioare faci?
Cu privinta la dulciuri.. important e sa te simti tu bine. Eu una incerc sa le evit (chiar daca nu am nevoie sa dau nici un gram jos) pt ca nu aduc nimic folositor organismului. Dimpotriva.. Dar alegerea e a fiecaruia si chiar si eu mai scap la ele din cand in cand
Caro.. o sa te obisnuiesti. Acum conteaza si ce mananci. Unele alimente satura mai mult decat altele :)
Iar cand ti-e foame mananca un iaurt sau bea niste apa
Delia imi inchipui ca te-ai speriat :) Da io fi fost si ei foame..
Daniela sper ca nu ne-ai parasit Reusesti sa te abtii de la dulciuri?
Laura tot e fain cand ai bici acasa. Las ca se mai racoreste afara si trebuie sa te apuci
L_carmen.. important e sa fi tu bine
Gabi si mie-mi place sa ma "sui" pe tocuri Ma enerveaza doar ca incep sa mi se umfle picioarele spre pranz Mai nou merg desculta prin birou ca sa incap in pantofi cand plec acasa
Hai ca reusesti sa scapi de kg alea. In afara de biscuiti n-ai mancat chiar asa naspa. Rosiile, bucatica de mozarela si felia de curcan n-au multe calorii :)
Mai vin.. Ma duc sa pun ardeii la cuptor. Fac ardei umpluti :)
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
larissa_79 spune:
Delidana si Tzuni, am si eu o sopirlica in frigider. A se citi un pachet mare de biscuiti cu cioco, super buni, luat din ikea. Au fost 2 pachete. A mai ramas unul. Cred ca pana la urma il arunc pe geam sa scap de stres. A...da nu il arunc inainte sa rontai macar unul. Ufffff...greu la deal. A nu v-am zis mi-am cam pus si sotul la regim...seara ne incurajam unul pe altul sa rezistam. E super nostim anyway!
chiar ai vostri barbati cum privesc lupta voastra cu kg. Al meu e cam la fel ca mine. Daca mananca se ingrasa. Doar ca na e barbat...si chiar arata bine..nu se vede. Dar cand se ingrasa se pune si el pe slabit...macar suntem doi. Bine eu, evident mai disperata ca el. El mai relaxat dar mult mai hotarat.
Aseara...zice soata...."lasa ca mancam in concediu!" cool nu?
louisea, ei acu' nu te gandi ca mananac tone de dulciuri. La noi in casa nu gasesti nimic dulce, ca nu rezistam. Foarte rar ( acum a cumparat sora de ex). Daca avem o cioco azi..in 2 3 ore nu mai e. Nu rezist sa stiu ca e undeva acoloo. Adica rezist, da' greu. Mie cand mi-e pofta de ceva mi-e de ceva dulce. Nu mi-e pofta nici de pizza nici de o mancare anume.
O sa mananc sambata si duminica dulce....stiu ca nu sunt bune...dar ma simt atat de bine....( cei cunoscatori stiu senzatia) ca nu se compara cu nici o mancare din lume.
Sunt fan inghetata si salata de vinete de ex.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Delidana spune:
Lou, i-o fi fost ei foame da' sa nu se ia de oole mele.
Trimite-mi si mie un ardei cind termini, da? Imi plac foarte mult cu iaurt dar sa nu ma pui sa-i fac eu...
L_carmen, succes cu operatia si te asteptam pe baricade. Nu iti modific acum greutatea in lista decit daca vrei tu in mod special...nu cred ca are rost...
Tzuni, maninci cipsuri?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Larissa, marita sopirlica, nu poti?
Sotul meu ma incurajeaza si ma sustine in lupta cu kg. Anii trecuti el ma impingea sa merg la sala cind ma apuca lenea si nu ma lasa sa maninc inghetata (ca asa l-am rugat eu sa faca). El a zis ca ma iubeste si asa "pufoasa" da' i-am zis ca nu ma iubesc eu. El e mai slab ca mine si maninca inghetata aproape zilnic.
adi_dalma spune:
L-carment ...multa sanatate!
Apropos de kg - sport.
Muschii atarna mai greu decat grasimea! De aceea, la acelasi nr de kg un om poate arata gras iar altul subtirel!
Gabrielama spune:
Buuunaaa seeearaaa!
ajuns acasa, culcat copil, acus in fata calculatorului sa va citesc/ scriu si apoi mai am ceva treaba (vreo doo mesaje pt servici).
Gata, m-am vopsit, sunt foooarte coafata, numai bine sa merg la culcare. Am descoperit si o "variatiune" a coafurii mele care imi place foarte mult si care, mi s-a spus, o sa mi se faca in octombrie, caci intra la moda de toamna-iarna :)) Asa ca in cotombrie o sa-mi schimb look-ul!
So, meniul de azi:
D: un sandwhich din: 2 felii de paine integrala prajita, un strat minuscul de unt, 2 felii subtiri de cascaval (toate bio...) + 1/2 de cappuciono
P: 2 felii de dolvlecel pane + 1 cartof la cuptor; pepene rosu
G: inghetata
C: branza de vaci + salata de vinete + 1 ardei copt + 2 crackersi; o placinta cu mere facuta de mama, destul de dietetica
Si am baut o tona de apa.
Acum tocmai ce imi este montat aparatul de sport. De indata de il folosesc, va spun ce si cum.
Tzuni, sunt de acord cu tine! E ceva in aer, e o conspiratie! Alfel nu inteleg de ce nu slabim!
Delia, desi ador in general toate animalele, cele din familia soparlelor, serpilor ma inspaimanta grozav. Eu, in locul tau, as fi profitat de ocazie sa arunc toata mancarea din frigider!!
Louisea, si eu merg in picioarele goale prin birou. La inceput lumea se minuna... acum s-au obisnuit cu mine.
Larissa, imi dai si mie, te rog fooooarteee frumos, un biscu cu cioco??
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
Guten abend frumoaselorEu-s un porc, nu m-am tinut de dieta in ultimele 10 zile, cica m-as fi apucat acum de ieri...fac sport, am grija ce maninc..sper sa-mi revin. Am 72kg merg sa consult lista sa vad de-s cea mai lenoasa la slabit.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
louisea spune:
Delia sper c-au ajuns la tine ca tare buni mi-au iesit de data asta
Gabi da niste detalii despre coafura si culoare
Si eu tre sa ajung pe la coafor zilele astea ca mi se vad radacinile
Ai incercat aparatu?
Larissa ok :) Eu credeam ca-i zilnic sau aproape
Si eu cred ca-i important ca din cand in cand sa mai papi si ce-ti place altfel devine frustrant.
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci