Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mai..ce proasta inspiratie sa citesc forumul la ora asta!
Carina, m-ai omorat! Nu ti-e mila deloc de mine care de la ora 18 sunt pe apa plata? M-am mai si uitat putin in albumul tau si scaldat ochii si pe la bunatati acolo. Ufff...ma duc sa dorm si sa beau apa plata. Mama si ce de bunatati am vazut acolo.
Draguta mea dar cine papa toate bunatatile alea? Voi toti sunteti slabuti...

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Larisa: eu am scris ce mai fac bun la cererea fetelor nu ca sa chinui pe careva. Ai mei sunt slabi de la natura: al meu sot are regim de peste 4000 de cal pe zi de la inceputul anului si a pus pe el aproape 1 kg (ca sa iti faci o idee: mananca micul dejun - min 500 de cal, pranzul, prajitura la 4-5 dupa masa si cina in fiecare zi). Fiica-mea a mancat in concediu ca sparta si nici un gram in plus, tot 16.7 kg. Iar eu mananc cumpatat din ce fac sau imi fac pentru mine variantele light la ce fac pentru ei. Pentru ca sunt o mare doritoare de dulciuri (in special prajituri de casa), mi-am comandat carti de gatit deserturi light (low fat).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Larisa: eu am scris ce mai fac bun la cererea fetelor nu ca sa chinui pe careva. Ai mei sunt slabi de la natura: al meu sot are regim de peste 4000 de cal pe zi de la inceputul anului si a pus pe el aproape 1 kg (ca sa iti faci o idee: mananca micul dejun - min 500 de cal, pranzul, prajitura la 4-5 dupa masa si cina in fiecare zi). Fiica-mea a mancat in concediu ca sparta si nici un gram in plus, tot 16.7 kg. Iar eu mananc cumpatat din ce fac sau imi fac pentru mine variantele light la ce fac pentru ei. Pentru ca sunt o mare doritoare de dulciuri (in special prajituri de casa), mi-am comandat carti de gatit deserturi light (low fat).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

da mey, am glumit. Gasisem si eu pe cine sa dau vina la ora asta ca mi-e foame rau! Al meu sot daca papa mult se ingrasa. Fi-mea inca nu stiu...dar cred ca ne mosteneste. Cred ca mi-ar fi greu langa cineva care sa manance mult fara sa se ingrase. L-as pune la regim sa vada si el cum e!
Pot sa imi i-au eu 10 carti de prajituri dietetice ca tot la tava sotului as atenta.
Gata, trecu' si seara asta. Mai beau o gura de apa si la nani!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,in poza asta semeni putin cu Victoria Beckham.
Claudia,parul e pina la nivelul lobului urechii,insa mi se pare aiurea caci nu sint obisnuita.
Groaznica intimplarea cu fetita.Off...
Cred ca nu trebuie sa iti faci griji pe cind va merge Mark la scoala,aici cel putin,nu ii lasa sa vina singuri,trebuie sa fie neaparat cineva acolo ca sa ii ia de la scoala.S-a intimplat de citeva ori sa nu ajung la timp ,prinsa fiind in trafic si i-am sunat ,sa le spun ca ajung putin mai tirziu,au fost dati cind m-a sunat si invatatoarea sa intrebe cine o ia pe Bianca de la scoala.
Larissa imi este greu si mie cu sotul pentru ca si el maninca mult si nu se ingrasa ,la fel si fi-mea,are 18 kile la 1,23,l-a mostenit pe tac-su.Fi-miu e ok,nu e nici slabut,dar nici grasut,seamana cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carina, mersi pentru site , il studiez si eu, mi se pare interesant.

Zuzi, daca erai ceva mai slaba iti recomandam si eu bicicleta eliptica (nu epileptica ) insa cred ca pentru tine e mai indicata o banda de alergat pentru ca pe ea poti sa mergi pentru inceput si apoi sa ajungi la alergat; bicicleta mi se pare prea solicitanta acum pentru greutatea ta.

Lou, am alergat si eu ieri la sala pe banda si culmea, tot atitea calorii am ars ca si cind as fi mers dar ma consolez cu gindul ca, asa cum ai zis, rata bazala ramine ridicata si practic ard calorii si dupa ce m-am oprit din activitate.

Roxa-boxa, nu te-am mai vazut de muuuuult...

Claudia, imi pare rau de fetita, biata...ce-o fi si in sufletul parintilor...

Va las ceai/cafea/suc si ce mai doriti, am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fetelor.Intru sa va urez un sf de saptamana placut si...numai bine tuturor.
Din pacate nu apuc sa deschid calculatorul...sa scriu-citesc pe forum si ca nu "ocup" loc degeaba in lista o sa va rog sa ma scoateti pt un timp si promit ca o sa revin cand o sa imi permita timpul pt ca imi spunteti tare dragi.
Trimit fiecareia dintre voi cate un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Ce active ati fost in ultimul timp!
Criscosty, Nastad, felicitari pentru anii petrecuti impreuna, si la cat mai multi, fericiti!
Tumpi, de asemenea:la multi ani, fericiti impreuna!
Mey, lumea nu a inteles pentru ce vrei sa cumperi o bara de otel sotului; tu vei dansa la ea, nu-i asa??? Asa da cadou!olala]
Delia nu pot sa nu ma minunez de fiecare data cand citesc cat sport faci! Pe mine cred ca m-ai fi adunat cu farasul de pe jos dupa 2 ore! cam atat rezistam eu la sala!
Felicitari! sa sti ca nici mie nu mi se pare ca esti atat de grasa; ba chiar deloc, dar ma rog, depinde cum te percepi tu!

Si eu ajunsesem la un moment dat aproape de 53 (greutatea la care voiam initial sa ajung), dar toata lumea se mira si comenta intr-un mod negativ ca am slabit prea mult si arat cam nashpa, astfel incat am lasat-o balta si m-am pus pe mancat. Acum imi pare rau, am ajuns deja la 55 si nu ma pot mobiliza sa mananc organizat si mai putin caloric! Eu ma simteam foarte bine asa cum ajunsesem, dar m-am luat dupa altii si acum regret. De saptamana viitoare am sa te rog sa ma treci la active iar! Multumesc!
Hopes, bine ai revenit din concediu! sa stii ca si eu imi doresc tare mult sa vad Parisul; poate la anul mi se va indeplini visul!
Gabi, vine ea si mobilizarea, dar dupa o perioada in care mentalul nostru trebuie sa se obisnuiasaca cu ideea. Cel putin la mine asa merge; imi trebuie o perioada de cateva saptamani bune, pana reusesc fara prea mari eforturi sa tin o dieta mai restrictiva. Niciodata nu merge sa zici ca de maine sau poimaine incepi. Se poate, dar cu mari abtineri si frustrari, ca mai bine o lasi balta. dar dupa o perioada in care iti doresti asta foarte mult, si iti pregasteti pshihicul, totul se produce natural si fara vreo frustrare; pur si simplu nu iti mai doresti sa mananci una sau alta. La mine cel putin asa functioneaza.
Anda, ti-am vizionat si eu pozele; tu arati foarte bine asa, iar carina e o scumpete de fata!
Gusta, imi amintesc ca ai avut emotii mari la inceputt, ti-au trecut acum?
Zuzi, ceva de genul ala am eu (la eliptica ma refer), numai ca a mea are si sha, adica o pot folosi si ca bicicleta. dar pe mine nu ma intereseaza, pentru ca asa cum e, daca stai in picioare, iti pune toti muschii in functiune. E aparatul meu preferat! Si sfatul meu e sa-ti iei una din aia!
Anky, Tzuni, hcclara, louisea, dani, justa, larissa, si restul fetelor, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Multumesc pentru urari.
Azi nu mai intru pe forum , e ziua sefului si da petrecere, apoi plecam la tara pana duminica seara.

Va doresc WE placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Iar la treaba, iar fara chef. Sapatamana asta am fost in reluare, nu stiu ce am avut. Si ma doare si capul si nu ma simt prea bine asa, in general. Bine ca e vineri!

Anda, vaaaiii ce de bunatati faci! Petrecere frumoasa! Foarte intersant site-ul pe care ni l-ai dat. M-am uitat aseara si pe forumul lor si am citit cateva "success stories" foarte motivante.

Larissa, am auzit ca hotelul Vega, din Mamaia, ar fi fost renovat anul acesta si arata bine. Dar nu vorbesc din experienta mea, ci doar din ce am auzit...

Tzuni, unde te ascunzi? Cand pleci la nunta? Cu ce te imbraci?

Claudia, groaznic ce s-a intamplat cu fetita. Infiorator... Bietii parinti. Pot sa fiu considerata oricum, sa se ridice toate organizatiile pentru protectia drepturilor omului impotriva mea, dar pe cei care fac asa ceva, eu i-as chinui zile si nopti, in piata publica, sa-si blestme ziua in care s-au nascut si sa vada si altii, care ar avea asemena ganduri ce se intampla. N-as avea mila.

Laura, eu zic ca la 55 de kg esti perfecta! Tu stii cel mai bine cum te simti bine, doar zic si eu.

Delia, din nou felicitari pentru sport. Sunt convinsa ca esti super-fit si ca arati intr-un fel, chiar daca nu scade numarul de kg.

Cate o imbratisare tuturor doamnelor, caci ma duc sa incerc sa fac ceva treaba. Ce bine ca e vineri!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Delia merci de ceai

Laura te asteptam si pe tine sa fi mai activa
Vad ca esti mai happy.. Tine-o tot asa

Larisa mey cand ti-e asa foame du-te maica la culcare Adormi si uiti hi hi
Ai gasit hotel?

Claudia sa stapanesti sanatoasa calcatorul si spor la calcat

Anda ce de bunatati faci.. Si multe dulciuri
Petrecere frumoasa.
Sora ta e mai tanara?

Anky si pe mine m-ai facut curioasa cu freza ta.. Vrem poze!!

Daniela sa sti ca la posibilitatea aia nu m-am gandit. Merci ca mi-ai zis
Dupa cateva zile de abtinere eu am halit azi noapte 2 prajiturele cu migdale, da-s din alea de cumparat si au o gramada de zahar Da au fost si bune Mai naspa ca pe mine ma apuca tot noaptea pofta de dulce cand sunt mai vulnerabila Ziua rezist ca mananc si fructe si-mi iau zaharul de acolo..
Cand ai asa pofta incearca cu cioco neagra :) Tu mananci fructe?

Zuzi si eu ma repet si zic ccc ca Larisa. De ce nu mergi la o sala sa le incerci? Fa-ti abonament pt o luna si iti poti da seama cam ce ti se potriveste.. Ca idee desigur
Papa facusem peste file pane, salata de ton din conserva (cu putina ceapa, 2 linguri de mazare, 2 linguri de smantana, lamaie, sare, piper :), si salata de brocolii cum am scris mai sus.. Azi cred ca fac pui file cu cous-cous si mango-chutney :)

Ma duc sa mai scriu ceva si vin mai tarziu

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput