Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 13
anky spune:
Anda,frumoase pozele,Carina e o scumpa si tie iti sta bine cu parul mai scurt.Si eu m-am tuns mai scurt,insa nu imi place cum imi sta.
Delia,imi place ca te mentii tare pe pozitie,asa, asa,nu te lasa.
larissa_79 spune:
Fetele help!
Plec luni la mare cu sotul, fara bebe pentru 2 zile max 3. Am vrea sa mergem in Mamaia sau Neptun. recomandati-mi voi un hotel frumos la care merita sa mergi in 2
Noi intial trebuia sa plecam sambata acum la albena 1 saptamana cu fata cu tot, dar am avut varsat de vant ( varicela) si ea si eu si am fost nevoiti sa vindem biletele. Dar eu vreau sa vad musai marea anul asta asa ca mergem doar noi 2 doua zile apoi cu fata 5 zile la cheile gradistei.
Deci daca stiti un hotel fain plese tell me! Nu o sa facem rezervare, speram sa gasim locuri ca vom ajunge acolo luni dimineata, adica dupa weekend.
Eu mananc intruna, snitele si ce mai gasesc pe aici. M-a indispus rau cantarul dimineata. Astept sa se faca ora 18 sa ma opresc si eu
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
anky spune:
Claudia,ce capsula de slabit a aparut in Ro?.Vezi sa nu contina efedrina ca e periculoasa.
Gabriela,sa folosesti sanatoasa si cu spor aparatul pe care l-ai achizitionat.
Hopes,sa aveti o zi frumoasa si placuta miine la botez.
CRISCOSTY spune:
Fetele, va invit la un ceai de soc cu lamaie, preferatul meu
Am fost la cumparaturi, am luat alte tampenii dar m-am intors fara cadou ptr. sot M-am sucit, m-am invartit pana s-a plictisit Dany si a trebuit sa plec. Oscilez intre ceva de imbracat si ceva obiecte de birotica ptr. noul atelier ce tocmai il finiseaza. M-ai ma duc si maine o tura, vad eu
Tumpi la multi ani fericiti impreuna Sper totusi sa nu-i iei o bara de otel, m-ai facut sa rad la faza asta Ma bucur ca esti mai activa.
Nastad la multi ani fericiti impreuna si voua
Delia merci
Hopes sanatate lui Edi. Bine ca ii faci analize, nu se stie niciodata cu nazdravanii nostrii. La fel am patit si eu cu Dany luna trecuta, se vaita de burta si de oboseala. Vezi sa nu aiba paraziti, la noi asa a fost. Acum am scapat de ei, mananca mult mai bine si chiar a luat bine in greutate.
Gabi Mult succes cu regimul.
Yubi ce-i cu tine? Uite o floricica de la mine sa te mai inveselesti
Larissa mobilizarea, ce e cu tine? Lasa snitele si baga la ghiozdanel o salata sau fructe. Despre hotel nu stiu sa-ti scriu, distractie placuta.
Cuscra mi-o si imaginez pe Mara pupand acvariu, ce haioasa trebuie sa fie. Ai ceva invitati la petrecere, cam atatia am avut si eu Ai impartit invitatiile?
Crys si Dany
louisea spune:
Hop si eu.. Fac pauza si mi-am facut morcov cu mar ras si cateva stafide. Sper sa dea impulsuri creierului ... in directia buna
Delia merci. Am avui azi un spor Sper sa ma tina si zielele urmatoare
Tu ce mai zici? Tot cald e pe la voi?
Larissa eu nu te pot ajuta dar sper sa gasiti ceva.. Vezi ca ccc la cc Calatorii e un subiect sau mai multe pe tema asta..
Gabi mi se pare fain meniul. Spor sa ai la el si sa slabesti
Gusta da vad ca ti s-au adunat multi invitati. O sa ai ceva treaba
Tzuni iti trimisei linku. Incearca sa-ti imaginezi cum arata, ca nu stiu cat iti dai seara in poze
Crys sa ne zici ce i-ai cumparat. Ne dai si noua idei
la toate fetele.. Ma intorc la treaba
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
yubi spune:
Crys ,ma omoara sindromul premenstrual. Ma doare capul ,burta,spatele ,sunt super obosita si as sta numai in pat. Colac peste pupaza mi-a si intarziat ciclul (nu sunt gravida ,ca am facut test )si imi lungeste agonia ,sa nu mai spun ca inainte de menstruatie as manca non-stop.Cel mai rau imi pare ca nu pot sa merg la sala si mai pierd o saptamana si dupa ce imi vine ,ca trebuie sa astept sa imi treaca Astazi sunt tura de noapte la servici, asa ca ma duc in pat sa ma mai odihnesc un pic
larissa_79 spune:
louisea, morcov cu mar ras zici....da' de ce nu mi se face pofta oare? ma uit tot cu mare jind la snitelele si branzica mea azi mi-e gandul doar la vacanta...si mancare! Nu-s multumita de cum arata, evident si suparata ca nu m-am apucat mai devreme. Ca de obicei vreau sa ingras porcul in ajuns si nu se prea poate!
Eu am o mare problema. Nu imi plac legumele. Decat sa mananc legume mai bine stau fara papa. Imi place doar salata dar cu ulei si cartofi. Dar morcovi din astea, mazare no!
Gata ma duc...ca vorbesc aiurea...m-as culca...dar am la treaba....bagaje de facut, curatenie, treaba cu firma...si tot asa ca si Gabi nu'sh de unde sa ma apuc.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
gusta spune:
Pauza de o nectarina.
Cuscra si Louisea s-au adunat si la multi nu le vine sa creada ca ne casatorim.Sa va zic ca nici mie nu imi vine sa cred dar cica as mai avea timp sa ma razgandesc.
Hopes Mara mea se vaita de durere de burta toata ziua dar cum o pun ii trece prin minune,asa ca chiar nu am ce sfat sa iti dau.
Anky eu ma bucur ca imi mai creste parul si tu l-ai taiat daca vrei sa imi dai mie un pic.
Cuscra eu zic sa ii iei ceva de birou .
Lou sa ai spor in continuare.
Gata pauza ma duc sa fac de mancare si sa mai curat dulape ca m-am saturat si chef nu am deloc si visez cu ochi deschisi.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Yubi sa ne luam de mana amandoua Si la mine se apropie rusii asa ca am aceleasi simptome ca si tine...dar la care se mai apropie si niste ameteli, asa ca am luat un calciu mai devreme Odihna placuta si servici usor la noapte!
Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- o para
- orez cu piept de pui si o rosie
- pepene verde si galben
La sport raportez:
- juma de ora de bicicleta
- 50 abdomene
- cateva exercitii ptr. fese
- alergatul dupa bicicleta lui Dany, daca se pune
Crys si Dany
Delidana spune:
Salutare!
Am terminat 2 ore de badminton dar m-au terminat si ele pe mine.
Crys, bravo pentru sport.
Mersi pentru ceai, buuun.
Tzuni, esti bine? Ti-ai gasit wok?
Lou, e cald rau dar si foarte umed, ca si cum ai respira aburi. Da' eu numai cu aer conditionat stau ca altfel simt ca ma sufoc.
Spor la alergat! Ce distanta ai parcurs?
Larissa, nu stiu nici un hotel la mare in Romania din pacate. Cum au zis si fetele, incearca pe la alte subiecte, poate acolo gasesti ceva.
Gabi, da pantofii jos si asculta o melodie la radio - poate ai nevoie de o pauza.
Interesant meniul da' acolo trebuie sa maninci cam des, nu e compatibil cu mine. Succes!
Anky, incerc sa nu ma las, vorba sotului meu: "macar ai scapat de 1 kg, nu e mai bine decit sa fi pus unul in loc?" Stii tu, partea plina a paharului....
Zuzi, ce mai faci, la munca?
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan