Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La Multi Ani, norutza Elaaaaaa!!! Sa fii sanatoasa, sa fericita si toate toate dorintele sa ti se implineasca! Sa iti traiasca sufletelul si toti dragi, sa fiti fericiti!!!!

La Multi Ani si puilor sarbatoriti astazi: Vladut si Robert, seniorii ramuricii! La multi ani, Diana si Clari, Stefanut si Andreea, Briana si Lucas! Sa cresteti mari si voinici, si sa fiti sanatosi!!!

Si La Multi Ani si sarbatoritilor de peste weekend, pe care i-am ratat!!! Bietul ied, care a sarbatorit cu bube...Sasha, Vlad, Alexandra si Honey, sa fiti sanatosi si sa cresti maaari!

Noi mirosim concediul . Mimo, de zugraveli si renovari se va ocupa prietenul lui Radu, cel care are si firma care se va ocupa de toate cele. Noi doar alegem ce e de ales, si el va supraveghea santierul. Avem incredere in el! Acum ma tot gandesc la ce mobila sa ii pun in camera...dati-mi idei! Radu vrea sa ii cumparam pat suspendat, iar cand vom renunta la patutul actual, sa o trecem in patul de sus...eu nu vreau, mi se pare devreme, cel putin pana pe la patru ani...nimic "stiintific" bazat, numai feelingul meu...el are ca argument design-ul si spatiul castigat astfel...astept pareri, oricum!

Si Mimo, sor'mea de la 1 sep. este angajata unei mari firme din Belgia, care i-a tot facut reparatii la cuptorul ei de sticla. Au recrutat-o, si-a negociat un pachet salarial de mi-a picat fata...nu mai zic ca va superviza lucrarile alora din toata lumea. Se va duce sa supravegheze ce lucrare ii asigneaza belgienii, in medie deplasarile durand cam o saptamana pe luna, cel mult doua...Ma rog, fetele ei sunt mari, poate! Ma gandesc sa ma reorientez profesional , ca uite ce bine o duc inginerii astazi !

Cam atata! A! Fii-mea se antreneaza pentru mersul de-a busilea, momentan insa nu ii iese decat invartita pe loc ( executa numeroase rotatii complete ) pe burta. In rest..e un copil tare vesel!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

LMA Zoze!!!!

LMA puiutilor nascuti pe 18!!!!

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/565385960vJuYWV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mai, da ce de leoaice in pomul nostru!
eu-s cu treaba pe aici...

Uite ce cumparaturi vreau sa fac de la quelle:
www.quelle-international.com/ro/q4r/kinderweltspielwelt/FH_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/#" target="_blank">masinuta
www.quelle-international.com/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/ernhrenamdstillen/baden//p-/m-41311/index.html" target="_blank">de rontait
www.quelle-international.com/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/musikmachen/musikspielzeug//p-/m-68230/index.html" target="_blank">zar
www.quelle-international.com/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/ernhrenamdstillen/baden/FH_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/" target="_blank">slip
www.quelle-international.com/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/spielzeug/FH_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#" target="_blank">bavetele
...si lista nu se opreste aici, ca mai am de luat cadouri pt 2 copii, si unele preturi aici sunt la mai putin de jumate.

Multumesc celor care ne-au urat LMA ieri!
Si la multe luni si anisori celor nascuti intr-o zi de 18!

Simo, am vazut pozele cu "ochi frumosi" :( greu, bre, greu.. partea buna e ca trece sigur si in curand va fi clasata la "amintiri din copilarie"

Gecko, pana sa ajunga capul sovietic la vecinii de sus, vor vedea cei de jos niste craci de ardelean; ieri l-am somat pe Om sa sara 30 min, caci stagnase cu slabitul si fiind prea joasa trambulina pt suta lui de kile, dadea cu calcaiele in podea de se zguduia toata casa
Acu arata-ne si ambalajul tau, daca tot te-au pus rusii sa iti iei tampoane...

Luny, felicitari pt reusita cu cerealele si ca ati lasat pediatra uimita!
Am vazut toate dovezile, ce sa mai, Mufi la superlativ!

Monixa, ce am mai ras de calatoria ta
Traiasca Vladutul de juma de an!
Ref la parc, vezi ca s-a facut deja "saptamana viitoare"
Si eu cred deja ca ne urmaresc scuterele, ieri era sa se bata Omu cu 2 t*gani pe scuter in carol, apoi ne-am dus la niste jandarmi linistiiiti sa le prezentam problema, cica: eiii, o sa ii prindem noi! la 10 secunde dupa, asistam cum venea spre noi un ATV enorm cu o echipa vesela calarindu-l (tot in carol, de fata cu jandarmii). Omu: pe aceia ii vedeti??!! Si-au schimbat traiectoria spre acea alee cu viteza melcului turbat. Ca la prosti! A inceput lumea sa strige la ei, dom'le prinde-ti-i, faceti ceva! "eiiii, o sa ii prindem noi...." sanki, n-au facut nimic, aia tzasneau pe sub nasurile noastre si faceau misto de toata audienta.

:))) nu ca ar interesa pe vo randunica povestea asta, da mai imi zic si eu oful

Liana, mercic de urare catre Sashone ieri, avem si noi 4 luni, drept pt care a inceput sash sa nu mai suporte sa stea rezemat la 45 de grade, mai nou ridica bostanelul sa se puna in fund de-a binelea!
Sa stii ca am pus bb sa se rostogoleasca pe izopren, f bun materialul pt asta, are aderenta buna, si desi e impermeabil, nu se lipeste de piele, are suprafata aia oarecum ca teflonul. DAR!: cred ca voi trage un scoci din cel f lipicios de instalatii sanitare peste imbinari, ca in curand cred ca se vor desface. Film nu i-am facut caci binevoia sa isi urneasca tartitza doar cand stateam si eu la orizontala langa el.
Atentie: pute raaaauu cand il scoti din punga, Omu a vrut sa il aruncam initial, dar l-am scos in balcon, apoi l-am spalat cu peria si sapun, si nu mai pute deloc.

Vio, nu imi vine sa cred ca se mai poate face mastita si dupa 5 luni de alaptat! credeam ca asta e o "boala" de incepatori!
bine ca a fost o forma usoara, probabil ca acum deja sunteti bine.

Offffffffff am pierdut scrisoarea, si aveam salvata doar cam jumate cred, am uitat sa mai dau save mai recent. nu o mai refac in intregime :(

Mai ziceam felicitari Roxanei, intrebam pe Clau ce pepeni cu porumb a combinat :), Bagasem makorete pt kaka de Matei de vali, pupam la Olgutz pe care o urasc ca pleaca in vacanta, .... A, Bun venit Ariel!, si nu mai stiu :)

Ma duc sa schimb cupilul, pe care am facut greseala sa il schimb de pampersi inainte sa il pun in jumper, ca am zis ca nu mai face el INCA ODATA dupa ce a prestat "la sol".

edit: sanatate maxima puiului de Varuna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,la ce data trebuie sa intre alocatia in card??
LMA vLADUTULUI DE TITAN PT JUMA DE AN!Traiasca si sa mai lase galagia!
LMA TUTUROR BBILOR NASCUTI IN ZI DE 18!
LMA ZOZE.Fericire multa alaturi de familie,pace si liniste!
Mimo-Creanga din Titan,de und a reiesit ca dau eu inghetata la 2 stele ale lui gecko?Inghetata lui gecko poate,doar ei,ca si asa nu-i voi da prea curand.
Varuna,imi pare sincer rau de bolikica voastra.tie si unul iedului sa treaca repede.
Roxana,multe felicitari pt ca i-ati dat in cap infectiei...ofof..sa nu mai apara balaurul niciodata.Sper sa se inchida si plaga singura.
Vali,vezi ca si la noi isi facea cam grea efectul supo,cateodata.Odata,i-am bagat seara si abia dimineata a facut.
Clau,sa te fAci bine.
tuchi,revedere placuta cu Ili!
ma cheama odorul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bine ca am renuntat la mocheta,
ca a curs kk
pe picior in jos,
pe parchet frumos,
labute de sasha, de-un galben bengos

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

ca a curs kk
pe picior in jos,
pe parchet frumos,

pozici

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am intors de la mare! De fapt mai bine zis ne-am intors din cuptor si zapuseala... cumplit: caldura si umiditate maaaare - reteta perfecta
In rest a fost frumos la botez, daca ignori faptul ca nu am avut la restaurant aer conditionat...

Mi-a ajuns si puiul acasa, si ne-am regasit. Taaare dor mi-a mai fost de ea... Uf! Ei macar i-a fost bine la munte. Acum doarme fericita in leagan.

Din ce am apucat sa citesc am vazut ca iedutul s-a imbolnativ de rubeola! Sanatate multa ii doresc!

Am admirat stilul de papa al lui Mufy! Felicitari mami si puiut pentru diversificare!

Vali sa stii ca asa am patit si eu o data cu supozitorul. Era fata contipata si i-am pus un supozitor, dar nimic... A venit si kk dupa vreo ora! Desi cica trebuie sa aiba efect imediat, uite ca la noi nu a fost asa. Deci, mai asteapta putin.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ne-am intors de la mare! De fapt mai bine zis ne-am intors din cuptor si zapuseala... cumplit: caldura si umiditate maaaare - reteta perfecta
In rest a fost frumos la botez, daca ignori faptul ca nu am avut la restaurant aer conditionat...

Mi-a ajuns si puiul acasa, si ne-am regasit. Taaare dor mi-a mai fost de ea... Uf! Ei macar i-a fost bine la munte. Acum doarme fericita in leagan.

Din ce am apucat sa citesc am vazut ca iedutul s-a imbolnativ de rubeola! Sanatate multa ii doresc!

Am admirat stilul de papa al lui Mufy! Felicitari mami si puiut pentru diversificare!

Vali sa stii ca asa am patit si eu o data cu supozitorul. Era fata contipata si i-am pus un supozitor, dar nimic... A venit si kk dupa vreo ora! Desi cica trebuie sa aiba efect imediat, uite ca la noi nu a fost asa. Deci, mai asteapta putin.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

ca a curs kk
pe picior in jos,
pe parchet frumos,

pozici

Stela,

Mergi la inceput

Siiiii:

LA MULTI ANI ZOZELICI!!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, si fericita!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput