Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vad ca mi-a aparut mesajul de 2 ori, am incercat sa-l sterg, dar nu merge...

Sovi foarte practic fara mocheta intr-adevar!

Aaa, mai intreba Luny de cereale la masa se seara: eu ii dau la 6 lapte simplu, si la masa de 10-11, inainte de nani, pun 2 masuri de cereale in biberon. O satura si doarme mai bine noaptea.
Nici eu nu stiu cum o sa ma descurc cu masa de 6 insa, pentru ca o sa incep cu legumele la pranz, si cereale seara. Dar pe la 6 suntem in parc, de obicei. Ii dau terciul in parc? Nu prea m-as incumeta pentru ca nu suntem experte in hranitul cu lingurita, si de obicei avem nevoie de o sursa de apa langa noi ca sa stergem urmele

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, kya multumim!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

pai asta spun si eu, kya...cum sa-i dau in parc cui lingurita, si mai al;es, cum le fac? ca tre apa calduta, puse in bol, etc...d-aia as vrea sa i le dau seara de tot, dar pediatra cica nu ar fi ok...Sanziana cum se simte asa?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai, Sanziana e ok cu cerealele seara in biberon. Dar nu stiu daca se poate numi masa de cereale, pentru ca pun 2 masuri la 200 ml, deci e doar lapte un pic mai ingrosat.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La multi ani Zoze!Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca!
La multi ani de 6 luni lui Vladut de mimonix!Sa fie sanatos si sa creasca maaaarrreeee!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

saliu!
am fost in parc cu Roxana si hlizitii!
i-am asdministrat lui Mufa cerealele la lingurita la 21,30, si dupa 15 min a vrut la san, si asa stau cu el...il ia somnul cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Zoze, La multi ani! sa ai sanatate si multa fericire!

Mimo, sa-ti traiasca flacaul cel mare de jumate de an! Tot inainte cu sanatate si toate cele bune! ce m-am mai distrat cu peripetiile tale :))

Sovi si Gecko, e posibil sa fi facut mastita de la alaptatul culcat. Am citit ca daca stai aplecata sau intr-o pozitie care favorizeaza formarea de "milk pockets" cum zic ei, "pungi de lapte" sa le zicem noi, intr-o parte a sanului, aceasta duce la blocarea canalului si intr-un final poate sa apara mastita. adica exista sanse ca bacteriile sa infesteze laptele acela care stationeaza in san. Eu am simtit in seara de dinainte o parte tare si umflata a sanului, am pompat si am zis ca trece, ca mi s-a mai intamplat. Asa ca mare grija si la voi, urmariti ca sanii sa se goleasca complet de fiecare data. Eu nu m-am invatat minte si iar am renuntat o vreme la pompatul de la ora 5 am, ar trebui sa-l reiau, sa nu mai stau cu sanii beton pana se trezeste Sean. Oricum, a fost o experienta urata de tot, bine ca ca a trecut repede. E important sa iei masuri rapid, ca daca intarzii se poarte forma abces care = lapte scos cu seringa infipta in san sau taietura direct.
Sovi, am mai citit ca mastita apare in princilat la femeile care alapteaza, mai ales in primele 2 luni, dar poate sa apara la orice femeie, in orice moment.
info www.imaginis.com/breasthealth/breastfeeding/mastitis.asp" target="_blank">aici

Luny, felicitari pentru inceperea diversificarii! am vazut pozele si filmuletele, delicioase! eu am ales sa-i dau cerealele lui Sean pe la pranz. Nu i-as da ultima masa din zi pentru ca cerealele se digera mult mai greu decat laptele de san, iar in timpul somnului toate activitatile organismului sunt reduse, inclusiv digestia. Eu am ales masa de pranz pentru cereale, pentru ca vreau ca in viitor sa se obisnuiasca sa manance cereale dimineata la micul dejun. Deocamdata nu i le pot da pe post de mic dejun, pentru ca el se trezeste cu foame mare pe la 9-10 si nu ar avea rabdare de lingurita.

Simo, am citit de necazul tau cu David, imi pare tare rau pentru micutul de el. Sper sa se vindece repede.

Varuna, of of...ai idee de unde a luat rubeola? a fost cineva infectat pe langa ea?? Mititica...

Clau, am vazut pozele de la mare. superbe! sunteti o familie frumoasa, imi face placere sa ma uit la poze cu voi. Iar despre varsaturile de noaptea trecuta, probabil a fost doar ceva trecator.

Am vazut si ca s-a intors Ariel, te asteptam la povesti.

Mihuta, cum mai rezistati cu caldura? Ce mai stii de Adriuta? Pup Andra scumpa.

Nu mai stiu ce aveam de spus.

Bai, aici se anunta uragan. Furtuna tropicala Fay va fi avansata la gradul de uragan si va lovi Florida in seara asta. M-a uit la traiectoria pe care o prezic oamenii astia si vad ca maine va trece chiar pe aici pe unde locuim noi. sotul are sarcina in seara asta sa se ingrijeasca de "hurricane supply", ca nu stim ce-o sa fie.

Daca nu apar maine, inseamna ca nu am net si curent (asta in cel mai fericit caz).

Mimo, pana dupa uragan, uite aici o pereche de , sa nu mi-i uiti, cum m-ai amenintat tu

Pup toate fetele, in frunte cu Maia si Stela.
Dar poate mai apar...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor voi stiti ce bine mananca copilul in aer liber si cu animatie in jur?Superrrr,bavetica naclaita + mamica pe fata stropita.Lui Vlad ii place tare mult afara si in borcanele mici pun papica in servetel lingurita si inarmata cu rabdare alimentez bb-ul.Vlad al meu a racit,eu la fel si A ndra in urma plimbarii cu double-decker-ul prin statiune .Eu cu Vlad cred ca de la aerul cond. caci caldura si umezeala mare ca pe litoral cred ca nu mai este.M-am saturat de caldura asta!
Va pupicesc de noapte buna

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

vio asa as fi vrut si eu cu cerealele,sa nu fie ultima masa, dar poate il fac sa si doarma in felul asta, la noi e o problemuta asta...sa vedem cum merge, daca tot se trezeste si asa, ii schimb clar ora, i le voi da dupa amiaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Zoze ! Sa fi sanatoasa alaturi de familia ta in frunte cu sufletelul tau blond!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput