Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

moaaaama, dar chiar nimeni azi!!
numai eu am stat in casa la sauna??
tre sa administrez cerealele si nu stiu cat sa-i dau!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buuna! Mai, dar e creanga goala!!
Ne-intorseram din ultima plimbare pe vara asta!
Luny, e mortal Mufa!!!V-a recomandat pediatra sa-l diversificati de la 5 luni?
Mimo, parc'ai fi Creanga din Titan . Ti-ai ratat cariera!
Stela si Liana, imi pare rau pt fetele frichinite!

Altceva n-am mai apucat sa citesc, dar revin!

Valentina si Matei(10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/565385960vJuYWV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali, da, la sfatul pediatrei ii dau cerealele ptr ca nu a luat minunat in greutate si nu mai astept sa fie si mai rau..dare pregatit pt asta, si pana la 6 luni, nu-i dau altceva!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Yete ce liniste paci!!Dar und steti bre??In vacanta?Numai eu stau in imputitura asta de oras fara vacanta si cu frichineli pe cap..
Mimo-Creanga din Titan,am citit pe nerasuflate peripetiile de la tzar si am si ras nitzel..bine totusi ca sunteti sanatosi.
Multzam tie si tuchiei pt ideea cu avocado..De retinut pentru viitor.
Randunoiul din dotare ce crezi ca facea aseara pe la 12 pe balcon?Filma eclipsa...e innebunit dupa fenomene...
Liana,Teolica ta mai e in program?Sper ca macar voi sa fiti cu nervii la locul lor...dar berbece nene,berbece...o sa avem de tras.Bafta la control.Vom merge si noi zilele astea pt examen de sold.
Vio,imi pare tare rau de problema..ofof..cand ma gandesc ca am trecut si eu prin asa momente grele.Ce nasol e...Sanatate.
gecko..mai esti la lui Patrick??Haioasa esti,bre..baga si tu avocado.
Luny,am vazut poze si filmulete..super...ce m-am mai amuzat!!
Zic NB.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sara buna si de la Creanga din Titan
Ma impaunez nitel cu noua porecla ca acusi vine Creanga autentic de la mama lui d-acasa (a se citi Ariel di la Botseni)si-mi fura titlul
Si noi am stat azi in casa in ciuda faptului ca ieri ne-am propus sa fugim de caldura asta...pana la urma am stabilit ca mai racoare ca in casa nu-i decat la Balea Lac (in tara noastra ) si e cam departe ...dar ce spun eu am stat? nuuu am stat deloc, am spalat nspe mii de randuri de vase vreau masina de spalat vase
si am mai facut alte nspe mii de trebusoare nesemnificative care umplu timpul liber...iar pe seara am fost in Cismigiu unde mi-a placut ffff mult Cred ca nu mai fusesem in Cismigiu de 20 de ani, nu stiu de ce...dar e frumos! Ar trebui sa fie un picut mai curat, mai bine intretinut...dar e ok si asa, are "un aer" european!
Bineinteles ca Vladut a plans tot timpul, cu asta ne-am obisnuit deja desi azi am instalat ultima varianta a carutului , cea cu scaun rabatabil si ,in sfarsit, copertina .Am sperat ca va fii mai multumit sa stea in fundulet si sa admire peisaj de centru , dar nu! ACASA si numai ACASA e ok! Asa o fi
Cat despre avocado, ieri 3 kk de exceptie, azi doar 1 amarat...maine oricum nu mai am si facem pauza, dar va tin la curent cu productia de maine (sa nu fi fost doar o intamplare !) Reteta era: mar+piersica+morcov+ 2 lingurite pulpa de avocado = piure de fructe la ora 11...sa vedem maine!
Geckoma bucur pentru rusii tai si sper ca galeria de la fundul lui Patrick sa fi fost cu folos Aaaa si la mai multe stele, cica la doua da Stelainghetata, eu asa imi amintesc
Mussarasper ca sunteti bine SANATOSI toti, Doamne ajuta!
Vioai scapat ieftin , inteleg ca antibioticul e preventiv mai mult.Ai grija! Si mai scrie-ne , ca ochii care nu se citesc ...
Valentinabine ca v-ati distrat si nu mai zice ca e ultima iesire pe vara asta, ca mai sunt week-end-uri slava Domnului!Porecla data de domnia ta ma onoreaza
Stelaeu ma dau cu capul de toti peretii acolo si tu razi? Nu stiu ce sa mai cred zau!Totusi , ca sa nu te simti singura in ale frichinitului, sa stii ca si Vladutz face panarama MARE MARE cand il scot afara, e inegalabil
Lunyv-ati distrat nu gluma! Poze filme f dragute!
Acum ma culc, ca eclipsa nu mai e si pe forum se chiuleste in masa
Edit: e deja 18.08 si Vladutzul meu a implinit O JUMA DE AN
Asa ca luati va rog o cafeluta, un biscuite
Si daca tot e 18.08 LA MULTI ANI ZOZEsa fii fericita si iubita, sa te bucuri de Miaita multi ani fericiti!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

vai ce galagie....toata lumea stie....mare veselie....si petrecarie...

HIP HIP HORAAYYYY!!!! pentru Vladutz von Vitan ce azi face juma de an, sa ne cresti, sa ne traiesti si pe mami s-o-nveselesti!!!

HIP HIP HORAAYYYY!!!! pentru Robert de Roxana Claudia, sa cresti mare si frumos si cu buzunarul gros!!!!

si....

La Multi Ani!!! cu sanatate...sa ai bani...sa ai de toate si pentru Zoze soacra mare ca blonduc c-al ei nimeni n-are.

si

La Multe Lunisoare si pentru toti puiutii nascuti in zi de 18!!!Clarinda de Clabuc, Diana de Cleme,Stefanel de Bubunel, Andreiutza de Criss_criss, Lucas de serry_ann si Briana de nikol'86

Mergi la inceput

si acum luati cafeul...ca ala lasat de mimo o avut si ceva tarie in el si eu mi-s cam mahmura.

Mergi la inceput

iar la capitolul...am renuntat la galerie si am pus in functiune cunostintele...am trimis jumatea mai putin buna la farmacie...si ne-am aprovizionat cu supozitoare...i-am cerut jumatatii sa taie un glontz in doua...am ignoram faptul ca l-a taiat pe grosime si nu pe lungime...si ne-am proptit la curutzul bursucului...nu zic cum ne-am distrat vreo 5 minute...eu infingand glontul...sotul prinzandu-l cand iar rasarea dintre bucile lui Patrick...intr-un final am reusit sa il introducem si sa si stea locului...si in maxim 5 minute s-au tras doua salve de tun...scutec plin...burta golita...bursuc linistit...parinti transpirati.

va doresc o saptamana mai buna...cu copii kkciosi, cu spor in diversificare...fara frichineli si miauneli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! ca am mult de recuperat, vreo 3-4 capitole, si dupa aia revin.

LA MULTI ANI ZOZELA!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai dar cam pustiu pe aici...
first:

LA MULTI ANI ELA!!!! sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti tu! cu drag olteanca!!

second:
Blankar, Roxana, Simo imi pare tare rau de problemele de sanatate pe care le-am citit!! Doamne ajuta sa va fie bine voua si la puiutzii vostri!
Sovi sa stii ca ziua nu prea indraznesc sa scot capul pe afara, dar mai avem vreo luna de tras.. si pe urma cand o sa inceapa ploile si iernile acasa, noi aici o sa avem tot o primavara.. mai da ce tare e ambalajul ala!
Varuna uff bine ca a trecut boala!
Gecko
Luny felicitari pt succesul cu cerealele!! si la mai mare!! super pozele si filmuletele!
Stela si Luny nu va mai plangeti ca nu v-a simtit nimeni lipsa, ca lumea nu prea a scris pe aici si de aia, asa cred eu.. de cateva ori si eu m-am simtit invizibila, dar trece.. e stolul mare si de aia..
Mimo frumoasa aventura la tara! cred ca mai trebuie "repetir".. hihihihi
Liana imi pare rau ca si Teo a ta a fost mai frichinici.. poate de la luna plina?
si Andra a fost cam frichinici aseara si azi am zis sa sar peste cereale (ca am vazut eu ca aseara le-a mancat cam in scarba cumva).. si ce sa vezi, in seara asta fu' bine.. cine stie..
Vio imi pare rau de mastita.. bine totusi ca a fost o forma usoara!
Miha felicitari pt bebe in grafic!!
Cristina spor la recuperat!

ma alatur si eu urarilor facute de Gecko, ca tare fain le-a scris!

***off topic
bai ce ma bucur ca a luat Sandra Izbasa aurul la sol.. nu imi place deloc de Shawn Johnson (si americanii atata o mai lauda).. mai faina e Nastia Lukin, si inainte de individual compus toti spuneau de Shawn si nu prea o bagau in seama pe Nastia, dar ea a fost castigatoarea .. pt cine cunoaste

ma duc in pat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput