Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buhuhu..
Ms Vali...strange cu alocatia..trebuia sa iei mai-iun-iul..haha...rpmanik asta se afunda din ce in ce...
ramo.
ici maryb si sarcina usoata in continuare.
Ariel-buhuhu,ce m-ai facut sa rad cu atatea cantece cu aceeasi linie melodica..Aceeasi parere cu premergatorul.
Incerc sa-l pacalesc pe randunoi maine,sa venim in ior!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

randunici, simtiti nevoia unui concert? uite, va trimit band-ul acasa

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html
pasii de urmat: clic pe site, boxe deschise, clic pe fiecare figura de acolo si....gata concertul!

e vechi, e adevarat, daca deja il stiati...asta e

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Unde zice maryb motivul avertismentului,ca mi-a scapat?
Cred ca zic NB ca primesc trezirea la 6.30.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Liana,ce marfa!!Super concert si fara bilet!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mai, e cumplit cu caldurile astea (eu sunt rea de caldura ...).

Am citit si eu pe diagonala... Sovi si eu alaptez exclusiv inca, dar Matei al meu este printre cei mai mici din stol (ma refer la data nasterii, 25 aprilie, ca la kg... 7.900 la 3 luni si jumatate avea si 68 cm, se ia la intrecere cu cei mai mari de pe crenguta). Ce-i drept inca are fite la supt, dar ma adaptez, ca asta-i viata de bebelus si de mamica de bebelus! O continua adaptare... azi a ciugulit putin si in parc... ieri putin in mall... sper sa ii treaca.

In rest, azi am tinut geamurile deschise cred ca 4 ore in total, s-a racorit cu 2 grade care acum is iar la locul lor... OOOOOOOf!

Va pup, o seara buna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

nu ca n-am avea noi concert zilnic de la puiutii nostrii
somn usor stela... si bafta pentru o noua zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai ca sunteti tari!
Sa va zic in ce parc am fost noi in seara asta? In Carol!
Evident nu v-am vazut pe nici una, desi m-am uitat dupa randucini.
E adevarat ca am ajuns putin inainte de 8 si poate plecaserati...

Vali la noi maine e zi de vaccin, si nu stiu daca vom ajunge in parc. La cel de data trecuta ne-a zis pediatra sa stam cuminti acasa in ziua respectiva. Sa vedem ce ne zice maine.

stolul

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

bafta la vaccin Kya! sa nu aveti nici urma de reactii adverse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

salutare randunime
am citit din urma de nu stiu cate ori ca sa stiu ce sa va zic dar tot n-am retinut mare lucru , probabil din cauza de oboseala Am retinut doar ca treaba cu uraganul din Florida nu-i o gluma , am vazut si la stiri ...Vio, tinem pumnii sa nu te ia vantul , cred ca e o tensiune acolo mama-mama...Da un semn daca poti!
Am vazut ca v-ati vorbit azi sa mergeti toate in Carol dar si sa nu va intalniti Ati plecat deghizate?
Am mai vazut ca nu pledati pentru premegator , nu stiu ce sa zic inca...
Aaa, multa bafta scolareilor de Cami si clau , o sa fie niste momente tare frumoase
Si intr-adevar si eu sunt curioasa daca are idee Varunade pe unde a cules rubeola aia, tare ciudat!Sper ca sunteti mai bine ...
Nu inteleg cum e schema de vaccinare in Germania , nu sunt vaccinuri obligatorii? Wow..
Si Lianaauzisem eu asa ca nu e bine sa tii papagali in preajma copiilor...era ceva cu tiroida, poate sunt prostii, nu stiu..
Stela, n-am stiut ca Teo a avut probleme cu soldul, mi-a scapat Bafta maine!
Atat imi amintesc deocamdata, revin....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara!
Am petrecut de minune, nu am stat acasa deloc incepand cu ziua de sambata. In noaptea asta bebe doarme la mama si ma duc eu maine dimineata la el si plecam la sor-mea, adica iar nu stau acasa.
Am descoperit cat de lungi sunt zilele atunci cand nu am calculator (adevarul este ca ma cam plictisesc fara forum, pt ca mi-a intrat in sange). Acum stau un pic la bucatarie sa vad daca am chef sa fac ceva, daca nu ma culc. Inainte, recuperz ce ati mai scris si facut

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput