Puiuti de randunici 2008!! (80)
Raspunsuri - Pagina 21
Kya spune:
Irina merci 
Mimo si eu am un perus. Si am citit o gramada despre ei si copii, dar nu am gasit nimic care spune ca sunt in vreun fel daunatori bebeilor. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
da mimo, asa e. eu stiu de boala numita psitacoza. e un fel de pneumonie. o mai fi si altceva, dar nu stiu. dar.... ce sa zic
ii indragesc foarte mult, mai ales perusul si nu imi vine sa ii dau. incerc sa ii tin cat mai la distanta pana creste mititica. am si acvariu, si cica si ala nu stiu ce poate provoca la copil. ei, sper ca sunt suficient de precauta si nu se intampla nimic ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
bine, faptul ca pot provoca psitacoza, e valabil pentru oricine, nu musai pentru bebei. ca si cainele si pisica cu parul si alte chestii... . cred ca important e sa mentii igiena in ceea ce-i priveste si pana bebe creste si capata imunitate mai zdravana sa nu ii lasi sa vina in contact direct cu ei.
ariel_7000 spune:
chiar ma intrebam ce e cu ursuletii:)) am crezut ca alinei i se pare ca-i intra parul in ochi si s-a mai tuns o tura:))...alina, exact asa m-am tuns eu anul trecut, satula de caldura....mi-a placut, insa....acum ma trag de par ca sa creasca mai repede:)din can din cand parca imi doresc cate o schimbare de look, iar freza scurta scurticica nu permite asta...
liana, cred ca mimo se referea la alti "papagali" care fac rau la tiroida:)) hahahaha. si cred ca nu au pene. glumesc, off course:)
kya, te-ai imbolnavit si tu de buhuhu? sovi cred ca doarme la ora asta:)) sau o fi ajuns cu numaratoarea la 1 miliard???
mimo, mai povestim noi despre "prea-mergatoare"...cica se taseaza vertebrele, ca se stramba tibia, mers pe varfuri, plus buseli la greu...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Mai cu papagalii astia nu stiu ce sa zic...am auzit, am trasmis si eu mai departe
Multe sunt daunatoare pe lumea asta i nu putem sa-i ferim de toate asta-i clar...
Kya, esti bronzata?
Aaaa uitasem, cu IORul...teoretic iesim , dar ramasese sa ne intalnim cu nasa copilului care a fost in vacanta si nu l-a mai vazut de doua saptamani ...daca se intampla vreo rasturnare de program, va onorez cu prezenta cu siguranta...as vrea si eu niste numere de telefon pe PM daca se poate
sa stiu de unde sa va iau!
Ursulica, de ce mama te tot duci la Carmina...nu-i greu pentru ea cu toti pe cap? Si de ce n-ai calculator, ca nu inteleg nimic...fii si tu mai generoasa in explicatii...Tu nu servesti un IOR?
Aaaa m-am prins, tu nu mai iesi din casa de cand te-ai tuns
Hai ma, ca uite Gecko,s-a impacat cu situatia
Bubu sta toata saptamana la munte?
Aoleo, asti-a ochii Violetei, na ca mi-am amintit iar de uragan...VIOOOOOOOO! traiesti?
Zoze e mahmura probabil
Mai stau p-aici, cine stie ce-mi mai aduc aminte...
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Ola
Deh, Ariel si Gecko, eu nefiind cafegioaica, si nici alte excitante nu prea servesc (nici cioco nu prea poftesc), de aceea se lipesc asa tare de mine. Mie pijiturile imi plac :)
Si cine intreva de pepsi +alaptat, da, am mai facut experimentul (cu cant mai mici), niciodata n-am vazut schimbari de comportament. Acu vo 2 sapt am bifat si ciorba de fasole apropos de alimente interzise. no problem la bb
Bag sama ca mai sunt randunei doar cu tzitzi, nu ma mai simt asa stinghera.
Somnorica, mie mi se pare de bun simt sa nu obligi la vaccin, parerea mea. Cunosc sindromul de aricit la poze, sor'mea e asa :))
Liana, nici sash nu regurgita inainte deloc, si acum mai scapa cate putin lapte cam zilnic.
Luny, ma mir ca nu ne-am vazut ieri in parc. poate noi merem cam tarziu.
Cami, bafta cu jumperul. sash ar sta oricat, da nu il las inca mult.
Stela 
Monix, deci dr v-a interzis si jumperul presupun.
M-ai amuzat cu pacea interioara cand eu chiar azi nu prea am avut-o, de l-am luat si pe Om la 3 pazeste.
felicitari cu avocado si te urasc ca pleci si tu la mare!
Simo, ma bucur ca te simti mai bine. Mare noroc cu asa bunici devotati. Mie mi se pare bun planul tau, sa dea DD sa mearga totul ca la carte si sa va intoarceti relaxati pat a o lua de la capat cu cei 2 zglobii. super pozicile!
ariel, sa stii ca am ajuns la 1 miliard!!!
ursulica pup si eu!
scuzati scrisul fara briz-brizuri, da am scris tolanita cu laptopul intr-o rana sprijinit de mine, ca at cand eram gravi :)
premergator inteleg ca nu bun, dar cele gen calut-balansoar tot nu bun? presupun ca si de ele s-o zice ca taseaza vertebre... mai ales ca se recomanda de la 6 luni.
gata, vine mos ene. pup
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
ursuleata spune:
:))))Simo-mimo,am fost la mama nu la CArmen,maine mergem la ea ca ii pleaca barbatul la munca.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
buna interpretare Ariel 
nici eu nu prea am auzit pareri bune despre premergator. Mimo, da de ce nu mergi sa ii faci lui Vladut o ecografie, ca sa nu stai cu inima stransa. si ai si dreptate si gandesti asa, nu e vorba ca vrei sa plimbi copilul la doctori; si chiar asa e din cate stiu eu, cu cat copilul creste cu atat se recupereaza mai greu. uite, eu stiu de la stagiul de pediatrie o manevra prin care sa observi tu daca e in neregula (poate stii deja): cu genunchiul indoit la piept se incearca rotirea piciorului in exteriorul corpului; daca la unul din picioruse se simte ca tine ceva, ca nu se roteste la fel de tare ca celalalt, ca deschiderea este mai mica, atunci e o problema. insa nu musai displazie de sold, poate fi si un muschi care tine. mai poti verifica si daca exista diferenta intre cutele picioarelor, un picior mai scurt decat altul, daca trosnesc picioarele cand cracanezi bebelul. dar eu zic ca cel mai bine faci o ecografie; chiar mai bine decat radiografia, zic eu. bine, tre sa fie si un dr bun, care sa interpreteze corect.
mimonix spune:
ursulica, daca faci capitol si ma lasi in ala trecut si inchis, sa vezi ce-ti fac 
Sovi, n-am intrebat de jumper...ce, am fost la spovedit? Mai trebuia sa-i explic si lu nenea ce-i ala jumper...el n-a zis ca taseaza nimic, a zis doar ca in loc sa invete sa paseasca , invata sa se impinga in varfuri si asa raman...habar n-am!
Sfatul lui initial, pina sa intreb eu de premergator, a fost sa nu las copilul sa se sprijine pe picioare cu toata greutatea...sa nu-l ajut sa se ridice adica, pina cand "nu-i vine vremea" si nu se ridica singur...si eu hop cu intrebarea
deh!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
sov, habar nu am cum e cu calutzu'!! eu i-am luat lui alex de craciun, la 2 ani si 8 luni...a fost foarte atrasa de el, toata seara, apoi....istorie. cand si cand isi mai aduce aminte de el, in special cand atenteaza alt copil la el...poate teo il va place mai mult...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO