Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
La multi ani, cuscra ! 
Sa fii sanatoasa, mereu tinara, slabuta si frumoasa, sa fii iubita si pina la adinci batrinete fericita, alaturi de sotior si prichindei !
Revin, dupa ce-mi revin
, adica dupa ce dorm ![]()

Elvetia in miniatura
OlgaTarziu spune:
Asa si apar si eu.
La multi ani, Miha!!!!!!!!!!!!!!
Sunt ca naiba. Si acum scriu intr-o greata de mor. Sunt la sfarsitul sapt a 8-a. Am migrene, ma doare burta, habar nu mai am ce e normal si ce e normal. Din cauza ca e sarcina cu risc m-au pus pe progesteron. Nu stiu cat timp il iau.
Cert e ca nu e o calatorie frumoasa ca si cu Tony. Faptul ca ma simt rau, ca lucrez ca turbata, conduc 2 ore pe zi si nu dorm noptile nu ma ajuta.
Va multumesc pentru ganduri. Nu conteaza cat e de rau, sper sa duc sarcina si sa fie totul bine. Rugati-va pt noi.
georgi75 spune:
Ooooooo....
Nu puteam lipsi cu o urare si eu...
LA MULTI ANI MIHA!!!
Sa fiti toti sanatosi si voiosi si la punga grosi 
Olga nu stiam ca esti
. Ma bucur pt tine si-ti dau un
.Sunt convinsa ca va fi bine.
Hai va dau la toate
si fug.
Pupici
doinabita spune:
Olga, ma bucur pentru tine ca esti graviduta!!!o sa treaca si perioada cu greturile 

Fetelor, sunt bucuroasa, l-a externat pe Catalin , i-au iesit toate analizele bune, mai trebuie sa ia tratament acasa, uffffffff a trecut si asta

Va puppppppppppppppppppp!!!!

Doina Bita
monica-elizabet spune:
venii si io la petrecere ![]()
Miho, hai La multi ani! sa traiesc 1000 de ani 
Doina ma bucur ca l-au externat pe catalin
pe toti si anatate
Olga
nu stiam ca esti gravidutza, a fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bb(elina) sanatos/oasa ![]()
va
pe toate ma duc sa dau de mancare la prntesa mofturoasa
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:
mihooooooooooo te pupa grasu fatooooo si iti ureaza toate cele ..stii tu ![]()
La multi ani!!!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mariussimiuc spune:
Iaca a trecut si ziua de azi,cu toata agitatia aferenta.
Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag...
Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles
si cu masini.
Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen".
Asa ca...azi mi-am facut un tort cu masini.
Am mai faurit si o rulada cu ciocolata si niste bombonele ce nu s-au intarit si le-am mancat cu lingurita. ![]()
Si la sfarsit am facut si niste pop corn ca toata lumea era incleiata de la atata dulce. 
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari.Sunteti niste scumpe. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
atelocin74 spune:

mamaaaa cite bunatati ... Mihoo !!! a mai ramas ceva ?
, pacat va esti atit de departe ca altfel nu scapai .
copilasii aia frumusei si tie inca o data La multi ani !!! multa sanatate alaturi de cei dragi.
monica-elizabet spune:
Miha, toate arata bestial...si sunt buneee...am gustat din toate
robertelul inimos care vrea sa te ajute si pe surioara lui palarioasa ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Tot de la mine vreti cafea mey? ![]()
Eeeee...ia desteptarea si la facut cafea cu voi! Hai! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...