Casnicute sexy (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, drum bun spre casa

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna seara , sexoaselor, am si eu o rugaminte la voi , vreau si eu o reteta de prajitura cu mere buna . Va rog care o aveti la indemina , sa mi-o da-ti si mie .Nu mai stiu unde am citit o reteta , care printre altele din ce mai retin eu la ingrediente : 8 oua , 3 kg de mere , biscuiti , un pachet de unt cam atit am retinut , si mii s-a parut ca ar fii fost buna , numai ca nu retin toata reteta si nici unde am vazut-o postata. pt toate.

gyongyi

Badyguarzii&Florile

Mergi la inceput

atelocin uite Aici
Aici 2 retete de tort de mere
nu stiu de reteta de care zici...daca o gasesti sa ne-o dai si noua

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bree ajutati fumeia sa gaseasca reteata ca io ii carai merelesi lua 4 kile nu 3si cat mai repede va rogsa am maine desert
mikiiiiii drum bun..si Alles gute!!!lu socrela..spunei ca o pusilesc si io
mihoooo dacca luai atunci prosopu vedeai ceva..acu dehhh aparu repede Danelutza sa spuna ca avea chilotzi pi el..io nu vazui chilotziie chestie de rapiditate
Danelutzooo spor la tinereti
monicooo iti veni chefu?
nelia pup pe Tudora sa'i treaca durerile..hai va pupp..si nu uitati ajutati fumeia..aredeee rauuu..e urgenta mareee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

ntz, "chefu" meu nu veni inca...e tot plecat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

atelocin uite Aici
Aici 2 retete de tort de mere
nu stiu de reteta de care zici...daca o gasesti sa ne-o dai si noua

Cre ca acolo is torturile de la FBI ca nu ma lasa sa le vad,cica vor legitimatie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

hai bre miho ca deja esti vedeta pe-acolo
tu si danelutza ca de la voi am multe retete si eu scriu de la cine am invatat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monica-elizabet, am intrat intr-o zi pe link-ul cu bunatati, woau! M-ai dat gata! Felicitari!!! Si eu gatesc, dar asa ceva nuuuu... Si ai pus si retetele acolo, mi l-am salvat in Favorites. Mai ales retetele de post ma intereseaza mult, pentru ca sotul meu s-a hotarit sa nu mai manince deloc carne, in afara de peste. De fapt, nici eu nu am mincat de cind sint ei plecati, decit peste si foarte putin pui, si ma simt muuuult mai bine. Le iau carne organica la copii si noi ne dam pe legume, abia astept. Eu oricum am inceput Montignac, sint la dieta si cred ca tot de acolo ma voi inspira sa mai schimb meniul. Fetelooor, voi incepe sa gatesc din nou, ca am boierit-o in ultimele doua luni, am gatit atit de putin vacanta asta. Dar de luni gata, incepem scoala, servici, trebuie pachete si acasa la fel... Of-of-of!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

nelia, ma bucur ca-ti plac retetele...multumesc
sa sti ca daca folosesti naut, linte, orez, fasole si multe legume si fructe, peste...nici nu simti lipsa carnii...sunt si prajituri fff bune de post...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa-asa... mai zi, ca iau notite!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput