***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***
Raspunsuri - Pagina 9
mica0307 spune:
ella bravo pentru clona.
oana cel mai bine ar fi sa strangi hainutele, jucariile si ce mai vrei sa pui in bazar si sa le preiau eu. Le fac poze si le pun pe net.
Eu ma gandeam sa le pun aici:
http://community.webshots.com/user/mai_iunie2007
este contul nostru comun de pe webshots, in descrierea pozei info despre produse + pret iar cine vrea sa cumpere face comentariu la poza. SI cine vrea sa mai ataseze produse cere adresa + parola.
E ok asa????
ella trebuie sa mergem pe incredere in fond facem un lucru caritabil. Cel mai greu o sa fie urmarirea platilor pentru ca Oana va fi plecata, insa cred ca putem astepta putin primire produselor, important e sa se stranga banii.
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
O sa mai trimit si eu ceva banuti ptr. Sosonica.
Si sunt sigura ca o sa gasesc si eu lucrusoare ptr. bazar ... problema e ca e greu cu trimisul in tara ... si ma gandeam ca daca se mai mobilizeaza cateva nemtoaice, sa fie unul separat ptr. Germania. E doar o propunere ... depinde si de celelalte fete. Si alta problema e ca de la week-end suntem ptr. 2 sapt. in concediu ... deci o sa ma pot mobiliza mai tarzior ...
E ok asa?
Ella, daca se poate, trimite-mi si mie mesajul acela lacrimogen ... nu de alta, dar nu am inspiratie si as putea sa-l trimit si eu mai departe. Iti trimit PM cu adresa mea. Multumesc!
Motannel! Sanatate, ca-i cea mai buna!
Ckristina, casa de piatra! Si petrecere faina!
Sanatate plantatie!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
ella_74 spune:
Irinusha, ti-am trimis, dar nu e lacrimogen ci punctat corect.
Ckristina, casa de piatra! sa aveti rabdare unul cu altul si de acum inainte, ca drumul e lung si nu mereu neted!
Ne arati si noua rochita de mireasa?
unde plecati in honeymoon?
Motanel, si eu zic "la multi ani!, sa ai parte de bucurii!
Mica, deci ne apucam sa facem poze; putem vinde si altceva decat lucruri de bebe? am de ex. diferite chestii de casa primite cadou si pe care le-as pune in bazar cu draga inima.
mica0307 spune:
ella da, de ce nu? Putem vinde orice....faceti poze si puneti in webshotul comun. O sa trimit PM sa cer acordul adminilor.
ella_74 spune:
mica,
eu nu stiu user si parola; imi poti trimite pe PM?
ti-ai schimbat cumva culoarea de la nume? e parca un rosu mai aprins?
Pepsi spune:
doxinu, merci, incerc si eu, desi parca timpul a intrat in sac......lucrez mult noaptea,si timp ptr mine abia am de facut baie, in weekendurile frumoase iesim pina mai e vara.....
betty, merci mult, da asa e seamana pe mine. am vazut pozele cu printesica ta, tare frumoase
liviana, ma binedispune tot timpul ce scrii. lasa ca nu are nimic daca o zi nu papa, asa e si david, imi vine sa-i dau cu lingura in cap, doar tita vrea.......si roade biscuiti, si apoi maninca de ne speriem......si la noi al mare nu prea vrea sa imparta jucarii, dar le imparte, e diferenta 3 ani totusi si intelege f bine. si david e tare mamos, e tot timpul calare pe mine, chiar il mai amenint cu intarcatul......cu gradi e mai bine decit am sperat....ieri ne-a plins 2 ore, eram disperata de nu mai vroiam sa-l duc, azi a plins 5 min cit a plecat taica-su si apoi cind l-a luat era tot un zimbet, cica s-a accomodat f bine. sa speram ca dureaza, are pauza pina luni, apoi il duce iar 2 ore. asa e, nr2 totul e mai usor cu el, cel putin asa am simtit eu. cu slabitul nu m-am mai cintarit de mult, dar am pierdut 4 numere la haine.da, roseata lui david e prezenta in anuminte conditii(frig, vint, soare....)apare si dispare.
Lavini, draguta ai fost cu vremea. Asa e, vrem tot timpul ce nu avem, eu care visam la florida, am vazut uraganul recent ce a facut acolo…….m-am bucurat ca la noi ploua doar. Merci de aprecierile la baieti, chiar sint norocoasa ca se inteleg, dar de fapt dominic cedeaza ptr ala micu, ca ala micu nu intelege inca bine, ma intreb cum va fi cind va vorbi?
Cristina, ce vesti frumoase…….interesante, oau, ma gindeam ca e greu cu gemeni, dar mai sa ai 7!!!!
david maninca singur cu mina tot ce-i dai bucatele, cu lingurita nimereste doar asa 1-2 ori apoi pe linga…….si noi am facut la 1 an RRO-ul si varivaxul, de fapt a luat 4 vaccinuri odata, 4 injectii………mi-a urlat de numa……
Ella, felicitari ptr canin
Mica, sarumina de urari,
Kay, felicitari ptr viza, ma bucur tare mult, oare daca pun la plic bani ca rindul trecut, da sa-i trimit la tine direct in romania i-ai primi? Ma interesez cum e cu transferul de aici in cont. Am sa trimit link la prieteni ptr sonia, si ma intrebam, stii sotul meu isi face aici publicitate ptr biroul lui contra cost intr-un ziar romanesc din Montréal, vrei sa-i contactez sa vad cum ar putea aparea un anunt ptr sonia la ei?nu stiu sub ce forma, da pot sa-i sun sa-i intreb, sint 2 ziare romanesti aici.
Si david s-a trezit azi noapte de 2 ori, ceea ce n-a mai facut de ceva timp. Acuma ori ca ii dau iar ceva dinti, ori spaima de gradi.
Irinusha, multumim de aprecieri, arsul de al treilea e cum bate vintu…….sint zile si zile…….cind imi arde, cind imi vine s-o iau la fuga!
Pasta de dinti trebuie sa fie fara fluor, atita timp cite i o inghit.cantitati excesive de fluor sint novice. Eu folosesc la amindoi perii de la oralB.il spal ca si pe mine, pe dinti si pe gingii, apoi limpezim peria.cind am fost la controlul cu dominic ptr dinti ne-a spus sa luam rv si ptr david, ca la 1 an e recomandat sa faca……i-am zis ca are doar citiva dinti prin gura(10-12……)
chris, gata ai baiat mare, ………..
ninutza, si la noi tot piine e la mare rang!
Ckristina, casa de piatra sa aveti, multi ani fericiti impreuna si numai bucurii
Motanel, la multi ani fericiti si multa bucurie si sanatate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ella_74 spune:
Neata,
m-am trezit cu griji; ieri am rezervat vacanta la Albena si plecam cu , peste o saptamana; ne-am gandit mult unde sa plecam, noi am fi vrut in Turcia dar pana la urma ne-am dat seama ca ca pe avion s-ar putea sa fie urlacios , daca se imbolnaveste pe acolo depindem de charter , asa ca singura varianta ne-a ramas cu masina in bulgaria, ca e cel mai aproape.
si acum intrebare:
are cineva de imprumut pt o saptamana un incalzitor de biberon/borcanele?
lavini spune:
Neata si de la noi!
Ella, ma bucur mult ca v-ati hotarat sa plecati cu Bob, o sa vedeti ce experienta frumoasa o sa fie(bine, obositoare in acelasi timp, nu neg asta), dar cand o sa ii vedeti fericirea pe fata o sa uitati de toate.
Io am un incalzitor "no name", problema cea mai mare e ca daca Bob vrea lapte sau papa "ACUM" e mai greu, ca dureaza ceva...Si io l-am avut la mare, dar nu puneam biberonul in el, ci direct apa, o incalzeam si apoi o mutam in bibe...asa mergea mult mai repede, de genul 2 minute.Cu mancarea nu am incercat, ca borcanelele i le dadeam la temperatura camerei(Andrei nu comenteaza, mancare sa fie :)) Daca nu are nimeni un incalzitor mai performant, eu ti-l dau cu mare placere, oricum, nu il folosesc acasa.
Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)
mica0307 spune:
LA MULTI ANI carrie
Si pentru maine ca nu sunt in Bucuresti si nu am net LA MULTI ANI tudorcatalin si ninutza