***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,

multumesc mult; daca nu se mai ofera nimeni cu unul care face papa calda mai repede atunci il iau bucuroasa pe al tau.
nu mananca borcanele decat pastele bolognese de la Nestle (pasate in prealabil la blender), sunt singurele pe care nu le-a scuipat, dar le vrea calde, deci nu pot sa-i dau de la temperatura camerei.
Nu va manca doar pastele astea la pranz; am rezervat la un hotel cu regim de all inclusive si poate ii mai dau ceva de la ei desi complicat fiindca nu mananca decat pasat fin si fie va trebui sa iau in camera si sa pasez , fie sa-i dau pasat la furculita dar in cazul asta ma astept sa scuipe.

Ideea e ca ar fi trebuit sa am asa ceva in dotare dar fiindca noi n-am plecat niciodata cu , n-am cumparat.

Sunt convinsa ca va fi un concediu "placut" dar nu plecam pentru noi de data asta ci pentru .
Adica sunt convinsa ca lui o sa-i placa; ma tem doar pentru drum fiindca el nu sta in scaun,urla, si va trebui sa-l tin in brate.

Oana,
mai poti sa pui lista aia cu ce iei la drum? nu mai stiu daca e in capitolul asta.

si aseara am dus copilul la pozat pentru pasaport ; am zis sa nu-l ducem la pasapoarte pentru poza sa nu planga, asa ca l-am dus la mall si a fost surprinzator de cuminte.

si avem si noi poze de ieri:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5237063953188038562

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi,

Am cerut acordul adminilor pentru bazarul Soniei. Tre sa dau o declaratie scrisa ca bazarul este pentru kay si sa o trimit la ei. Cum nu am unde sa o scanez azi si sa o trimit o sa ma ocup de asta luni )in week-end nu sunt in Bucuresti). Atunci voi deschide si subiectul la umanitare.
Pana atunci cine are ceva de pus in bazar va rog sa puneti imagini + detalii pe webshots. username: mai_iuni2007.
Parola o sa o trimit la cateva persoane pe PM, cine mai vrea va rog sa cereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ELLA,

ce am luat noi :

pat asternut paturica
carucior si umbrela
biberoane sterilizator incalzitor detergent perie
borcane bavete lingurite suc cereale biscuiti
gel de dus prosop salteluta-anti-alunecare pampersi servetele
15 tricouri (putine)
1 pantalon lung
4 pataloni scurti (putini)
1 paturica subtire
1 paturica groasa
5 perewchi ciorapi (suficient)
4 rochite ( suficient)
2 palarii !!! si o bandana - le uda si ramaneam fara (putine)
2 perechi adidasi
2 perechi sandale
2 hanorace

la plaja, bagajul s-a diminuat vazand cu ochii dupa prima zi

prosopul ei
colac
creme soare
halatul de dupa baie
1 prosop mie-mi trebuiau 2 adica halat si prosop pt ca daca o puneam pe paturica uda nu mai avea unde sa stea pe urma
sandalele de apa (niste plasticarii)
jucarele de nisip
umbrela de plaja
suc
mancare in caz ca
biscuiti (salvau mereu)
tricou mai subtire si tricou mai gros
pantaloni scurti mai subtiri si mai grosi
paturica
2 costume de baie musai, ca se uda si n-o las cu fundul ud. si ala intreg nu e prea util, se uda si se usuca greu.
pampersi

am eliminat

multe jucarii pe care le foloseam doar eu... mare talent eu de altfel
carucior
piscina
multe haine

medicamente :

aparat aerosoli cu medicamentele aferente
ap de satruratii cu senzori de schimb
ser fiziologic - fff util pt ca isi baga nisip in ochi si o dernaja, asa ca ii curatam ochii cu ser
seringi ca sa scot serul
epitrim - pt enterocolite
panadol si nurofen
supozitoare paracetamol
supozitoare novocalmin
saruri de rehidratare
dentinox
augmentin
batita bb
bepanten pt orice - nas, fund, inhalatii
urgo
tobrex picaturi

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Hi,

Am cerut acordul adminilor pentru bazarul Soniei. Tre sa dau o declaratie scrisa ca bazarul este pentru kay si sa o trimit la ei. Cum nu am unde sa o scanez azi si sa o trimit o sa ma ocup de asta luni )in week-end nu sunt in Bucuresti). Atunci voi deschide si subiectul la umanitare.
Pana atunci cine are ceva de pus in bazar va rog sa puneti imagini + detalii pe webshots. username: mai_iuni2007.
Parola o sa o trimit la cateva persoane pe PM, cine mai vrea va rog sa cereti.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica spune-mi cum s-a hotarat ...la detaliile pozelor cum punem....numele celui care doneaza...detalii produs(marime,folosit,nou...) ...si un pret ??? se liciteaza sau va fi un pret fix???

P.S. eu din pacate am casa pe jumatate stransa(renovez),dar sigur gasesc ceva sa pun in prima faza

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

La detalii poze punem: denumirea produsului, nou/purtat, marimea, pret, cine il ofera.
Multe fete au spus licitatie, ca se vor strange mai multi bani. Tre sa stabilim cat sa dureze licitatia din momentul in care liciteaza primul. Cat sa fie??? 2 zile???
Cine vrea sa liciteze face comentarii la poze....

Mergi la inceput

ella BRAVO, BRAVO pentru decizia de a merge cu Bob la mare. Tre sa petreceti mai mult timp cu el si sa terminati cu "dominatia soacrei". Daca ii place in apa o sa vezi ce fericit o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica,
tu mi-ai dat imbold sa plec cu , ca tu ai plecat cu Maya inca din iunie la mare si cand vroiam sa-mi fac curaj sa plec cu la voi ma gandeam
Lui ii place apa; sper sa fie bine, as minti sa spun ca n-am emotii cu plecarea asta.

Oana,
multumesc pentru lista.
patut ne dau de la hotel, asa m-a asigurat agentia si oricum cam isi face veacu la noi in pat.

mi-au sarit in ochi sandalele de plaja in lista ta, ca am vazut unele super la mothercare dar nu mai aveau marimea 22/23 decat roz si nu i-am luat lui ; de unde oare as putea sa iau?

are 2 halate de baie, nu le-am folosit pana acum, ca noi il scoatem in prosop din baie; sunt utile sau le car de pomana? ca o geanta va fi full numa de prosoape, ale noastre, ale lui plus alea de plaja ca n-am retinut daca primim la hotel si de plaja.

Cu crema de plaja am o problema, ca noi folosim una Chico cu factor 50 dar se intinde atat de greu si e grasa si ma gandeam daca n-as putea sa-l dau pe cu spray BizBuin cu factor 30+ ca e neuleios si nu mai tre sa fug dupa el ca sa il ung; voi ati folosit crema de protectie pentru adulti la astia mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, voiua va da prosop de a hotel. eu aveam 2 si nu mi-au ajuns. adica unu o stergeam dupa ce a intrat in mare, si celalalt, un fel de halat, ala galben, vezi in poze, ii puneam ca sa nu ii fie frig, ca batea vantul tare de tot. si asa ramaneam fara prosop pt dupa baita de acasa... eu zic ca voi va descurcati cu prosopul de la hote. sandale de plaja tot de la mothercare a luat si eu, cu 120 mii de le vechi, adica 12 lei.

revin, sunt in dorobanti, ma intalnesc cu avocatul... si am mai dat o fuga mica pe forum... dependenta, bat-o vina...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

ella si eu am avut mari emotii mai ales cu avionul si mancarea...dar a fost minunat, ne-am facut probleme degeaba.
Eu am luat pentru Maya de la Skechers sandale din platic pentru plaja. Au fost in jur de 30-40 lei.
Crema de protectie am folosit de la Vichy cu factor 30+ exista insa si cu 50. Daca vrei Vichy cauta din cea cu pulverizator, e mult mai usor de aplicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Ella, care-i chestia cu concediu in 3? Curaj! :) Iete cine zice vorbeste ;) ... ca la nr.1 si noi am fost speriati de bombe ... primul concediu a fost la 16 luni. Curajul lipseste, nu o sa ai asa probleme cum te gandesti acum :) Concediul nostru in 4 a fost unul dintre cele mai frumoase ... chiar de neuitat.
Dar te rog din suflet: nu-l tine pe Bobita in brate, lasa-l in scaunelul lui, chiar de urla ... se va invata. Sunt riscuri mari! Am citit pe undeva : "Iti iubesti copilul cand il legi in scaunel si ptr. 5 m!" ... si mi se pare f. adevarat.
Concediu fain!

O sa incerc sa gasesc di eu deja azi ceva lucrusoare ... cam greu, ca cica eu trebuie sa fac bagajele ... si am un chef, valeu! Mai vedem!
Mail am trimis la toti ... sper sa se mobilizeze careva.

Mica, multumesc!

Carrie!

Trec la treaba! Azi ma duc si la frizer, sa ma fac si eu iar om ca nu ma mai suport :) ... deci o zi incarcata si io stau pe forum ... ts, ts, ts! ;)
Sanatate plantatie! Si de numai intru: week-end fain!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput