Mesaje moderate

Mesaje moderate | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

Am si eu o nelamurire: am intrat dupa o pauza mai lunga pe DC si am obs. ca imi sunt iarasi moderate mesajele, desi am 50 si de mesaje postate.

Ce am facut rau de sunt iarasi moderata? Sau au intervenit alte schimbari despre care nu stiu?

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cata promptitudine! Nu se invredniceste nimeni sa-mi raspunda? Ma asteptam sa primesc si un raspuns, daca tot imi sunt moderate mesajele, deci aprobate de catre un moderator ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pet.cost 2005 iti spune ceva?

Mergi la inceput

Da, imi spune ca era vechiul meu cont, pe care am cerut sa mi se inchida si sa mi se deschida asta nou, abramburika. Cu mirela m-am "corespondat" pt. asta, era la curent. Nu am vrut sa umblu cu doua conturi in paralel, drept dovada si semnatura mea ... si mi se pare ciudat ca dupa 50 si ceva de mesaje imi sunt iarasi moderate postarile .... Nici nu as fi banuit ca asta era buba ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

in nici un caz nu asta era buba.

Buba a fost ca ai fost avertizata sa nu mai faci reclama concursurilor de pe alte site-uri dar ai gasit totusi workaroundul si l-ai mai si expus cu mandrie. Exact asta a fost motivul moderarii.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123494&whichpage=13#3932800

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite, parerea mea (acum,) este ca ai avut tupeu (te superi?) Adica stii ca nu este agreata reclama si iti spui (btw - ce fraieri - scoateti spatiile si aveti reclama). Mai!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Revin la subiect dupa o scurta pauza .... cu lamuriri, desi mi se pare chiar inutil si ca se cauta nod in papura.

1. Am gresit cu reclama, am primit avertisment pe vechiul cont si am solicitat sa mi se mute avertismentul si pe noul cont daca se considera necesr, tot cu mirela am vorbit despre asta. Concluzia mea: vorbiti intre voi moderatorii si adminii cand luati anumnite decizii. Nu mi se parea corect ca dupa ceva timp sa se "trezeasca" un moderator si sa aplice "pedepse" de la sine. Cum a fost in cazul meu cu moderarea mesajelor.

2. Nu am gandit ce fraieri astia cu reclama ... am vazut ca asa se procedeaza. Daca vreti o sa dau si exemple cand o sa am timp. Si, repet, pt. greseala mea am fost sanctionata, am recunoscut si gata! Cat timp sa o mi se mai puna in carca reclama ai?

_

Mergi la inceput

Constat ca sunt iarasi moderata ... asta mi se pare chiar bataie de joc. Cand am deschis subiectul asta mi se ridicase moderarea, iar acum iarasi ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

abramburika - am sa iti ridic moderarea chiar acum. a fost o ne-intelegere.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Ok, multumesc frumos!

_

Mergi la inceput