Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 6
Yagmur spune:
Shoshika, multa sanatate celui mic.. eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...
Inainte sa fac infarct certandu-ma cu ai mei la telefon ; printr-o mare minune poate cineva dintre minunate sa ne imprumute un scaun de masina pentru vineri-duminica??? Ai mei INSISTA sa mearga la Breaza cu el, fara mine care am multe de rezolvat prin capitala (programare dentist, epilat si shopping), plus ca fara scaun NU-L las... iar alt scaun nu mai cumpar ....
Acs, stam pana joia viitoare cand ne imbarcam spre Antalya.... ne vedem cumva? Poate ma dau afara ai mei din casa ca vad ca ne certam inainte sa ne vedem .
Daca pleaca Turbo Luca la Breaza mai raman zilele din timpul saptamanii pentru intalnire.
Ma duc sa ma calmez pe afara... pupici
Brr.. ce m-am enervat; mama tot zicea de baiatul vecilor de 2 ani care vine fara scaun.. si de ce insist aiurea cu scaunul
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
Teutz La Multi Ani!! sa traiesti fericita alaturi de printesa ta draga...am luat aseara o maslina...s-a simtit?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dia1609 spune:
teutz,
danita, mie un medic ortoped mi-a spus ca studiile arata ca aproape toti copiii care s-au nascut cu talus valg fac platfus de un anumit grad ... acu' io n-as fi asa convinsa de afirmatia asta... oricum, el ne-a recomandat (tocmai pe ideea ca oana a avut talus valg la nastere) sa aiba intotdeauna talonet (mai recomandat din ala facut individualizat, cu scanarea talpei piciorului... dar nu din ala medical, ci unul mai usor), sa fie pe glezna, si masaj dc apucam... incerc cat de cat sa le respect... adica talonet are intotdeauna la incaltaminte, dar nu din ala facut prin scanarea talpii ca nu a vrut sa stea la scanare, asa ca am amanat.... masajul il sarim pt ca nu sta la masaj in talpa... cam atata... si oana a mers o perioada cu piciorul inauntru (cu varfurile) chiar pe la inceputul mersului (10 luni-1 an) si am dus-o atunci la ortoped si mi-a spus ca-mi garanteaza el ca se indreapta mersul, ca inca nu e definitivat, ca e chestie de echilibru, etc... si intradevar, in 2-3 luni s-a corectat fara sa facem nimica si acum merge ok
roxanico, te pup apasat ... nu, nu ne-am luat inca casa , mai asteptam pana prin octombrie... nu ca nu gaseam casa, dar in tm au scazut drastic preturile la apartamente vara asta si cica incep sa creasca iar in 1-2 luni, asa ca am amanat momentul, ca depindem de vanzarea apartamentului... disparitia mea subita se datoreaza lipsei de chef... plus ca am asa o jaleeee... in mai putin de 2 sapt o duc pe oana la gradi ... si acum savuram pe indelete fiecare minutel... offf, nu stiu ce o sa fac eu diminetile ... prima luna o sa o duc la program de 5 ore pe zi -initial vroiam 4 ore, dar am zis sa prinda si masa de pranz sa se obisnuiasca, ca sunt sigura ca macar o luna n-o sa manance nimic si atunci voi fi mai impacata sa stiu ca o iau acasa dupa masa de pranz si-i mai dau eu mancare dc vrea. sunt curioasa cum va fi, sunt sigura ca va plange cand va vedea ca plec ... dar, pe de alta partea, sunt la fel de convinsa ca o sa-i placa sa stea acolo cu copii... cand am fost sa vizitam gradinita, repede s-a dus ea dupa copii in dormitor, a stat cu o educatoare si cativa copii si s-a jucat pana am vizitat noi toata gradinita (din proprie initiativa, fara sa-i spuna nimeni), deci clar i-a placut... dc o intreb, zice ca mergem la gradi la copii.... dar cand o sa intelega ca acolo va sta fara mama, nu stiu cum va fi :(( ... roxanica, am inteles bine, tu nu te intorci la job cand david face 2 ani? mai stai acasa cu el?
aka, of, acuma vad ca si voi experimentati inceputul de gradi, sper sa fie bine si sa gasiti o gradinita sa fie ok
asiza spune:
Teutz!!!!!!! LA MULTI ANI FERICITI!!!! Sa ai parte numai de fericire si lucruri bune in viata!!! Pupici muuulti de la noi!!!!
Shoshika, stai asa, NU te panica!!! Noi am trecut prin vreo doua episoade de laringita, asa ca-s rodata tare cu subiectul...In primul rand vreau sa te asigur ca vei face fata si singurica, fara tati, bolii lui Tudor...La fel am fost si eu, singura, cu el in spital si alte cele de care nici nu vreau sa-mi amintesc si m-am descurcat binisor. Apoi, Tudor a crescut deja, deci riscul sufocarii a cam trecut, lasa incolo toate prostiile scrise pe net (da' la fel am facut si eu cand am trecut prin episoadele alea, asa ca te inteleg ), da-i tratamentul si vei vedea ca in cateva zile va fi bine...Si noi am facut aerosoli cu adrenalina si am luat Prednison, apoi Eurespal si cam atat...Multa multa sanatate lui Tudor!
Ruxandra, superbe pozele ...Mi s-a facut asa un dor de munteeeee...din pacate nu cred ca mai ajungem vara asta!
Ktrinel, sanatate Juliei...si noi am avut episoade cu febra in care Denis era voios nevoie mare, de nu ziceai ca are ceva...daca v-a dat acolo antibiotic inseamna ca trebuie sa fie ceva serios intr-adevar...eu ii dadeam antibioticul cu seringa de Nurofen!
Aka, am citit despre Cristinutza la gradi si mi s-a strans sufletul gandindu-ma ca mai sunt doua sapt si ar trebui sa inceapa si Denis...pana acum nu m-am gandit prea mult in directia aceea ca ma apuca panica, dar acum sunt terminata...nu stiu daca-l voi duce...dar trebuie...ca n-am cu cine-l lasa cat mai eu treaba ...off, nu stiu cum va fi...acomodare rapida va doresc si mai hai cu vesti
Dianocica, vazut si pe David...scuuump foc
Mai vroiam sa zic....dar mai vin...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
aa, mi-am amintit: Mamaana, minunate pozele din concediu, insa cele cu tatal tau m-au impresionat asa de mult...nu mi-am dat seama ca nu vede, desi am observat ca nu se uita niciodata la obiectiv, insa mi se pare un om atat de bland!!! Sanatate fetelor!
Danutz, vazut si pozele din Delta...inedit totul, minunta nunta, mireasa foarte, foarte frumoasa, iar tu estri slabaaaaa si relaxata! Bafta la noul job ca nu cred c-am apucat sa-ti urez!
Gata, ma duc sa fac clatite!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
acs spune:
Yagmur, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Nu promit insa nimic, pentru ca in timpul saptamanii e cam complicat. Lucrez de la 9 la 6 :(. Oricum, poate anuntati daca ajungeti prin zona Herastraului.
Dar cand va intoarceti nu mai stati in Bucuresti?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
La multi ani, draga noastra Teutz!!! Sa fii sanatoasa si fericita !!! [flo
Diaaaaaaaa, bine ai revenit si tu!! Nu, nu raman acasa cu micutul meu, se pensioneaza mami si va sta cu el pana la 3 ani, cand va merge si el la gradi. Se muta ai mei la casa, curte maaare, va fi bine, SPER.
Of, si voi cu gradinita, dar ce s-a intamplat,mai???Vorba Dianocicai : "care ati furat timpul, bre???" Stateam aici frumos, toate, la o poveste, o tigare, o cafea si ne laudam puii si brusc v-a apucat pe voi sa stricati atmosfera, sa-mi faceti pielea de gaina cu povesti despre gradi, de-mi vine sa plang si sa tot plang...Stiu foarte bine, teoretic cunosc totul perfect, colectivitatea, compania altor copii e vitala, ii ajuta sa se dezvolte armonios, au nevoie de asta la fel de mult cum au nevoie de prezenta noastra in viata lor, dar...inca nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!sunt asa micutzi, michi-michi, cum zice David...Offfffff, stiu ca celor care ati inceput deja gradinita va e si asa enorm de greu si nu e frumos in partea mea sa mai rasucesc cutitul in rana, ar trebui sa va incurajez, da pe cuvant ca tare ma sperie incercarea asta noua.Pur si simplu refuz ideea in momentul asta, zici ca-s
Si atat de putin a mai ramas pana la reinceperea serviciului...3 luni, o sa treaca intr-o clipa...si parca n-am facut destul, parca nu am avut suficienta rabdare, n-am fost suficient de inventiva la joaca, nu l-am strans destul in brate...ma simt vinovata ca uneori cand ne intorceam epuizati de la joaca, asteptam sa doarma ca sa ma pot tranti in fotoliu la o inghetata. Si imediat voi sta in biroul ala nenorocit toata ziulica si o sa tanjesc dupa o clipa cu micutul meu. Nu ma intelegeti gresit, nu l-am neglijat niciodata pe pui, dar...parca mai incapea...
Si David adora copiii si cred ca in timp va ajunge sa mearga cu o placere nebuna la gradi, sa-si intalneasca prietenii, dar parca e asa...finalul unei etape frumoase, cand a fost doar puiul mamei
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dayanara spune:
ktrinel, dar daca ii pui antiobioticul in lingurita te faci ca bei tu si ca nu vrei sa.i dai si ei din prima, poate asa se indeamna, eu asa fac :)multa sanatate juliei!
La Multi Ani Teutz !
ivan si dayanara