Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si azi tot asa...sunt tare suparata!
Asiza, chiar asta am facut acum, am sunat la Artis in Cj pt. o programare la d-na dr. Vasilescu, si stii cand m-au programat???in 25 septembrie!!! Am rugat-o frumos pe tipa sa ma progmeze mai repede, i-am zis ca e o urgenta si nu pot astepta atat cu micutul, dar mi-a raspuns ca nu sunt spital de urgente. Am intrebat daca nu o gasesc si la un alt spital, mi-a spus ca e si la Spitalul de Recuperare dar e in concediu pana in 1 sept. Offfffffffff
Kikineata, am citit cu atentie mesajul tau, merci mult pt. lamuriri La David nu observ nicio imbunatatire de la o zi la alta, merge la fel de rau. Incercam activitati statice, dar el mereu vrea sa se catzere, e drept ca nu-l las sa mearga pe distante mari, il iau in brate sau in carucior, dar de urcat pe topogan, scari, nu pot sa-l opresc.
O sa incerc si cu nurofenul, dar voi ati luat si antibiotc, poate de acolo revenirea Sarei, ori eu fara prescriptie medicala nu pot sa-i dau, de aceea n-am inceput vreun tratament, intelegi???Ca nu mi-a indicat nimeni.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

antibioticul a fost preventiv ...adik sa nu fi fost deja o infectie adik o artrita...poate nurofenul ar fi fost suficient. Ai dat nurofen? ideea era sa incepi sa-i dai nurofen...de la ce sa se-mbunatateasca ca nu i-ai dat nimik.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ktrinel, de data trecuta ma gandeam eu daca nu cumva tu vorbesti de mere (cresa) si eu de pere (gradinita peste 3 ani). Si da, ai dreptate in cele spuse. Si da, a fi educatoare mi se pare o meserie f frumoasa pt o femeie.. si mai exista (din cate stiu eu) liceul pedagogic.. numai nu stiu daca se inghesuie lumea catre aceasta meserie nu prea bine platita, ca mai toate din invatamant.

Cat despre impartirea sarcinilor.. vad la Matei ca nu are nici o problema.. Alina le povesteste, ii invata, ii mai si cearta, este prietena lor.. iar Tanta le serveste gustarea, le da apa, etc.

Cum se mai sinte Julia? Vroiam sa te intreb, ce faci cand e bolnavioara.. ai concediu medical?

Danita, ati facut baie lui pisu? Cum il cheama?

Adina, .

Laura, ceva poze de la mare?

Saryta, tot in Italia? A nascut fina?

Leyla? DeeA? Bogdana? Anateo? Eri_ka? Auras?

Alexandra!

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kikineata
...de la ce sa se-mbunatateasca ca nu i-ai dat nimik.

Nu e musai asa... organismul are, de multe ori, resursele necesare sa-si revina singur. Eu -la modul general- cred ca tb lasat sa lupte singur, sau macar sa incerce, si numai la nevoie sa-i dam un push.

(nu zic sa nu-i dea Nurofen.. 3 zile nu fac rau)

edit: repet, eu vb la modul general, ca si metoda de abordare

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALEXANDRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!

treaba multa, sper ca sapt viitoare sa fie un picut mai lejer. acasa muncim in draci sa terminam camera, e aproape gata, mai trebuie sa gasim loc pt niste jucarii, sa mai pun perdele, lustra noua si alte cateva maruntisuri. cred ca o sa iasa dragut pana la urma, sper din suflet sa ii placa si lui dani.

gaza e la onesti in continuare. maine mergem si noi, duminica il aducem acasa. e bine, nu prea papa, dar ceva ceva tot mananca. doarme bine, se joaca cu stefi, din nefericire un pic cam dur (gaseste f amuzant sa o traga de par si sa o ciupeasca....is disperati ai mei ca nu vrea deloc sa inteleaga ca o doare s nu e frumos....el crede ca e o joaca). din nefericire si-a cumparat o vecina o masina la fel ca a lui florin, asa ca periodic plange dupa tati. si seara se duce la usa si spune ca vrea acasa dar maine il vad....si deja incep sa ma simt mai bine.

roxanica nu stiu ce a patit david, dar imi pare tare rau sa aud ca are probleme....tin pumnii sa nu fie nimic grav, sa fie bine, repede.

va pup, fug in oras.....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Ma uitam si eu ma devreme la transmisiunile in direct la Olimpiada.. cand intr-o pauza am butonat pe Realitatea. Si-am aflat asta. Mai bine n-o faceam.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Ma uitam si eu ma devreme la transmisiunile in direct la Olimpiada.. cand intr-o pauza am butonat pe Realitatea. Si-am aflat asta. Mai bine n-o faceam.

de M (6) si G (1)

eu nu pot sa citesc asa ceva. ma doare pur si simplu numai titlul.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ruxandra: big hug from us ! sper sa fie bine fulguletzul mik si sa nu fie doar ceva pasager asa cum zicea si kiki

pe pisoi il cheama mitzu , asa cum i-a spus P de prima data . nu facut baie ca e tare sperios dar pe de alta parte e bagabonddddddddd rau , cand e in vie cand e in casa ( si nu are voie) cand e pe acoperis ... eu , sa spun sincer nu ma incumet sa ii fac baie , asa ca poate tov de camera ;)

o zi faina
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

BB, 1 an si 4 luni

Eu: unde te duci, mami?
BB: la gagici.
Eu: si ce sa iti faca mami?
BB: masaj!
Eu: si mai ce, mami?
BB : Pupe mana (si intinde manutza).

Si de atunci asa a ramas, repeta destul de des ca se duce fie la gagici, fie la baieti sa-i faca masaj si sa-i pupe mana.

Cand mai sta cu Cata acasa si o intreb « unde ati fost », ea zice “gagici”!

BB, 1 an si 5 luni

Eu, Cata, soacra mea si BB in masina catre munte. Eu imi aduc aminte ca fusesem la un moment dat cu serviciul, cu Bogdan, in Targiviste (un Bogdan oarecare, coleg, Cata stia #61514;).

BB, dupa o juma’ de ora: Bogdan in sus, Bogdan in jos.
Soacra-mea: Ce face, mamaie, Bogdan?
BB: Pupa!
Soacra-mea: Pe cine pupa, mamaie, Bogdan?
BB: Pe mami!

BB, 1 an si 6 luni

e vremea somnicului, dupa baitza si laptic (baut la noi in pat)
pentru ca era si o prietena la noi (cata era plecat), BB a stat mai mult cu noi sa se mai alinte si apoi am dus-o in patutz; ea este obisnuita seara sa o pun in patutz si adoarme imediat, singurica, asa am facut de cand era micutza de tot, am beneficiat de faptul ca a puput avea camera ei.
Ei bine, in seara asta...o pun eu in patutz si incepe sa urle...(ea, care nu plange niciodata...)si ne striga si pe mine si pe ana; mergem la ea, ii spunem ca tb sa faca nani; nimic, se pune pe plans si pe urlat (era deja 12.00 noaptea, in conditiile in care ea la 22.00 max se culca, deci pp ca era si pe fond de oboseala); imi zic: trebuie sa rezist 5 min sa o las sa planga, ca nu pateste nimic;
BB: “mamiiiiii!”, eu nimic, ea “mamiiii!”, eu tot nimic si intre “strigaturi” se punea pe plans; a plans 2-3 minute si dupa aia zice: “GATAAA, bebe nani (bebe cu care doarme), BB nani” si s-a culcat. #61514;
Ne-a pufnit rasul pe infundate, imi venea sa ma duc sa o iau in brate si sa o pup, dar nu m-am dus decat dupa ce a adormit si am pupat-o. A fost atat de dulce!

BB, 1 an si 8 luni

BB: tati, murdar!
tati: de ce, tati, sunt murdar?
BB: tati transpirat, dush! :)

(seara, dupa ce ii dau lapticul, soacra mea imi spune: "hai, mami, du-te si tu si spala-te, ca esti transpirata si murdara, uite, BB e curata" - ca sa nu planga cand plec eu si sa se culce singurica:))

In fata bisericii, ieri: BB duce o manutza la frunte si spune: "Doamne, fa-ma mare si sanatoasa" (am pupat-o), dupa care vede o vaca langa biserica si zice: "Doamne, fa si vaca sanatoasa!"

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput