Incepe scoala - sfaturi pentru incepatori

Incepe scoala - sfaturi pentru incepatori | Autor: Daria

Link direct la acest mesaj

Anul acesta incepem scoala. Toata lumea se agita iar noi, incepatorii, nu stim mare lucru. As vrea sa stiu daca este cazul sa ne pregatim cu ceva inainte de 15 septembrie. Uniforma cred ca va fi stabilita la scoala - altceva ? - ajutai-ne cu ceva sfaturi parintii care aveti copilasi ceva mai mari. La ce ar trebui sa ne asteptam?

Astept sfaturile, experientele voastre de la inceputul clasei I.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Chiar nu vrea nimeni sa raspunda? Am vazut si alte subiecte, dar mai mult despre scoli din afara tarii - iar programa este alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu astept sfaturi, puiul meu incepe scoala anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In primul rand succes la scoala boboceilor !

In al doilea rand eu v-as sfatui sa deschideti un subiect despre clasa I aici : http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14 si sa preluati stafeta de la veteranele ce acum intra in clasa a IIa .

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121018

Daca cititi capitolele lor de inceput veti vedea de asemenea multe sfaturi utile.
Noi am avut destule impresii schimbate despre clasa I si le gasiti aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81143

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Lala_D,multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Avem un subiect de discutii despre boboceii de cl. I, aici. Poate ca, la acest subiect te refereai, Daria, ca fiind despre scoli din afara tarii. Dar se discuta si despre boboceii din tara, doar ca nu prea se inghesuie, inca, mamicile la discutii, scoala incepand abia peste ~ 1 luna.
Asadar, va asteptam, la Viitori bobocei din clasa intai.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milicidana spune:

eu am o fetita de 8 ani acum merge in clasa 2 .sa ai foarte multa rabdare.si bafta la scoala sa ia numai note bune FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria

Anul acesta incepem scoala. Toata lumea se agita iar noi, incepatorii, nu stim mare lucru. As vrea sa stiu daca este cazul sa ne pregatim cu ceva inainte de 15 septembrie. Uniforma cred ca va fi stabilita la scoala - altceva ? - ajutai-ne cu ceva sfaturi parintii care aveti copilasi ceva mai mari. La ce ar trebui sa ne asteptam?

Astept sfaturile, experientele voastre de la inceputul clasei I.

Daria

Depinde de optiunea invatatoarei-, dupa ce editura, ce caiete, simple, sau caiete tip- alege sa lucreze. la prima sedinta veti primi si necesarul de rechizite. Mult succes!

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nu tb sa va faceti prea multe griji...
in cl I o sa primiti carti noi mai putin pe cele de lb straina pe care o sa le cumparati....
celelalte, rechizite,culegeri,caiete ajutatoare o sa va faca doamna lista...
banuiesc ca si de uniforma o sa va spuna in cazul in care scoala are uniforme speciale....altfel,daca sunt cele clasice se gasesc peste tot...parerea mea e ca nu tb sa luati pana nu aveti prima sedinta....sa nu dati banii degeaba....
sau puteti sa va interesati la secretariat sau la parintii coelgilor mai mari daca in scoala respectiva se poarta uniforma clasica...

altfel de pregatiri nu cred ca mai e cazul...ca ceea ce stiu copii de la grupa pregatitoare e bine,sau daca nu stiu nu-i bai ca or sa recupereze ..
o sa fie un an greudar frumos...
eu nu-mi mai aminteam nimic din cl I..parca nici n-am trecut pe acolo acum as putea sa-mi dau doctoratul in abecedar si matematica la cat am invatat -imi amintesc cum mi-a atras doamna atentia,desi a fost la modul general am stiut ca(si) de mine era vorba..."nu stiti care e randul,subrandul si suprarandul,e cazul sa invatati!"

bafta multa va doresc,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Am sa citesc si subiectele indicate de voi. Imi fac griji mai mult de relatia cu invatatoarea (inca nu o cunoastem - avem o intalnire dupa 5 sept.) si de acomodare. In rest, zic eu, stam bine la capitolul cunostinte de grupa pregatitoare - stim sa citim, sa socotim pana la 10 - fetita mea a facut 2 ani de grupa pregatitoare.Speram sa fie bine. M-am inarmat cu rabdare - stiu ca de asta vom avea nevoie.

Mergi la inceput