Caut After School in timisoara
Buna Ziua
Caut un after school in Timisoara. din pacate n-am fost in stare sa gasesc unul. ma puteti ajuta?
Va multumesc
Raspunsuri
cl spune:
Dana, eu am gasit un nume, vezi daca poti afla adresa. Uite aici:
KIZ CLUB AFTER-SCHOOL (Timisoara):
-400 lei/luna (fara transport)
-650 lei/luna (toate serviciile incluse)
Am gasit numele lui aici:
http://www.capital.ro/articole/supernanny-are-concurenta/102087
Bafta!
edit: am gasit si adresa: strada Ion Ghica, nr. 9
edit 2: inca ceva: tel: 0256 228 772 sau 0722 226 207, e-mail: kizclub1@yahoo.de .
Doris-Alina spune:
Nu mai are aceasta adresa, de vreo doi ani.
Noua adresa este str. Aurel Cosma - fosta Postavarul - nr. 4, langa Piata Timisoara 700.
Eu stau chiar langa Club.
In timpul anului scolar, vad foarte multi copii, deci e ok.
Am vizitat clubul, curat, aerisit, loc de joaca, mancare tip catering.
Preturi destul de mari...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
cl spune:
Doris, e posibil sa se fi extins (daca le-a mers bine
), sa aiba mai multe locatii. Cel mai bine e sa ia legatura cu ei, sa vada ce si cum. De curiozitate, ce tarife practica?
Doris-Alina spune:
Nu, cu siguranta asta e adresa actuala, parca mi-a zis Doamna de acolo, ca s-au mutat de la vechea locatie, deoarece era prea mare chiria pentru spatiul aferent.
Preturi? cu activitati extrascolare, desen, dans, modelaj, limbi straine ajunge si la 11 milioane /luna.
dar depinde de optiuni...aveau ceva program la clasele mici si cu 7 mil, asta anul trecut.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mirona spune:
tocmai ce am primit un link pe mess de la o prietena: http://www.happyclass.ro/
incearca si aici. ![]()
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006