Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare, merci de cafea Monica.

Se vede ca e concediu, lumea se odihneste.

Nu stiu de ce dar am emotii cat priveste inceputul cresei la Bucurii, sper sa se adapteze cat mai bine toti si sa fie cat mai putine imbolnaviri.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Salutare si de la noi....niste oameni obositi treziti de la 6 de o bormasina si care acum am adormit in front...

Ca tot vorbeati de urcat scari si de fitze si figuri cand e vorba sa terminam cu joaca si sa intram in bloc/casa - la noi sunt 4 etaje de urcat - pe care normal de nervi le urcam cand si cum avem chef, mai tarash, mai pe coate, ne mai odihnim pe trepte, cert e ca intr-o jumate de ora de explicatii, filosofii, convingeri si amageli, ajungem si noi de-a dreptul epuizati in casa...el ar vrea in brate ca deh - oboseste ca-i grasan, dar mami nu mai poate cara prea mult, de multe ori nici pe ea....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 24+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monica, multumim pentru cafea.
Mira, va tin pumnii, sa se acomodeze David la cresa. De fapt tin pumnii tuturor "scolarilor". Incepem si noi, incet, incet, sa ne interesam de un loc pentru Narci, de la anul.
Alexutza, ai grija, nu-l ridica pe Gabriel, atat cat se poate; eu o mai iau pe Narcisa, mi se intampla sa nu ma pot abtine
Itzyshor, ne pregatesti ceva pentru maine?

Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Eu imi beau cafeaua acum, pe Maria o tine maica-mea pe oala, iar acusi decolam pe la banci.

Mirabelac si eu am emotii mari, voiam sa incep procedurile de intoarcere la serviciu de pe 15 septembrie, la 2 saptamani dupa ce va merge la cresa, dar sotu' m-a sfatuit sa nu ma grabesc, sa vedem cum se adapteaza Maria acolo in primul si-n primul rand.

Am vazut pozici de la Albena, Monique_new, voiam sa te intreb cat v-a costat sejurul acolo, si poze cu Eloise.
Eloise, arati super bine, si ma bucur ca ai putut sa-ti "hranesti" si spiritul in calatoria voastra. E foarte important.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Gata am si eu un pic de pauza pe ziua de azi.

Eu inca nu ma gandesc la gradi. Sper sa fie in continuare asa ca acum si sa stea acasa pana la 3 anisori. Dar tinem pumnii bucuriilor care incep in septembrie.

Gety biletul a fost aproximativ 650 euro....plus ce am mai cheltuit pe langa.

xandrutza am facut ieri una bucata tarta cu piersici, dupa reteta ta care a iesit o bunatate. Asta pt ca in sfarsit m-am dotat cu o tava speciala de tarta, deci avea si aspect super.

alexutza eu azi m-am trezit la 5 pt ca al meu copil vroia lapte...asa ca mi-a sarit tot somnul.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o fierbinte....

Vad eu ca inca prin concedii umblati...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata! Alexutza mercic de cafea.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimi!
Alexutza, saru`mana pentru cafea.
Monica, ma gandeam sa fac si eu tarta, dar cu pere; eu forma de tarta mi-am luat demult, ca tare mi-am dorit-o.
Gety, ati rezolvat la banci ce ati avut de rezolvat?

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Xandrutza- si reteta de tarta de unde o iau???ca forma am si eu de mult, dar inca nu am inaugurat-o...ce pofta mi-ati facut...relelor...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaa multi aani!
Itzy sa traiasca, Itzy sa traiasca, laaa multi aani!

La multi ani, Alinush! Multa sanatate si fericire, sa aveti parte doar de bucurii, tu si frumoasa ta familie!

Pentru tine un tort, ceva sampanie si multe flori!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput