Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
lilina spune:
moooama ce matinala eshti
neatza, senchiu de cafea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Monica, Narcisei ii plac masinutele; in plus de cand i-a luat tat`su tricicleta ar dormi cu ea daca ar putea, afara sta mult pe ea. De aia ne si gandeam ca ar fi o idee o masinuta electrica.
Saru`mana pentru cafea. Am terminat de vazut pozele, sunteti doua tipe faine tu si Cosmi! Sa va fie de bine concediul!
Alexandrina
34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Mirabelac spune:
Merci de cafea Monica. Exclus Mc Donalds, copiii de 2 ani nu stau locului, am fost odata si nu mi-a placut deloc, copiii fugeau care mai de care, nu au stat deloc la masa, s-au plictisit repede.
Va rog, sa nu mai aud de Quelle, nici acum n-a mai venit comanda din 8 mai. M-am uitat prin magazine si n-am gasit trusa care sa contina ciocan si oricum, fi-miu vrea scule adevarate nu de jucarie, ieri i-a facut taxu un ciocan din lemn si m-a tocat toata ziua, aseara eram nervoasa la culme de la atata reparat prin casa.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Monique_new spune:
Lili pai la 7.30 teoretic tb sa fiu la serviciu.
xandrutza 
mirabela, nici mie nu mi-a placut la Mc din aceleasi motive. Sa sti ca eu i-am comandat Cosminei acum vre-o 2 luni niste bebelusi de la Quelle si au venit chiar neasteptat de repede. Plus ca am fost multumita si de calitatea lor.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

itzy-bitzy spune:
Hi!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Am vazut numai copii frumosi in poze.
Pe Maya strengaritza nu o mai vazusem demult...
Mexxa ma bucur mult ca Sebi este bine ...si iti doresc sa iti gasesti un job asa cum vrei tu.
Mephala tu unde esti?
Xandrinne ce m-a amuzat Narci cu tricicleta ei![]()
Eunice ...cum stai cu bonele ai ales vreuna?
Princess m-am gandit la voi zilele astea. Cum este Rares?
Beatrix dar Eric si-a mai revenit un pic?
Alexutza ma bucur ca bebelina este bine...poate mai pui poze si cu Gabitza sa-l vedem si noi asa mare ![]()
Tanima ai grija de tine si bb
Ref. la aniversarea de 2 ani...eu inca nu ma gandesc la asta...mai e pana atunci...acum n-am timp ![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
GETY spune:

Eu n-am nouati sa scriu, am intrat sa va citesc un pic.
De ziua Mariei nu stiu ce o sa facem, chiar nu stiu, noi mai avem un pic mai mult timp de gandire. Plus ca o sa ma inspir dupa ce o sa faceti si voi.
Ma gandeam la o motorizata. Dar ma gandeam apoi sa nu patim si noi ca Monique_new cu Cosminutza.
Asa creste Maria Diana
Mirabelac spune:
www.ghidpetrecericopii.ro/index.html" target="_blank">Ghid petreceri copii.
Despre petreceri la 2 ani.
Alt subiect.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
eunice78 spune:
Lilina, am citi de accidentul vostru.. nasol, dar e bine ca sunteti sanatosi, asta e important. Eu am fost implicata intr+un accident in urma cu 10 ani (nu eram eu la volan), iar cel de langa mine a decedat. Nu sofez nici in ziua de azi, desi am permis de 6 ani, nu ma simt f bine in masini. Dar in curand va fi musai sa o fac..
Roxana, bine ca ai fost pe faza si ma bucur ca sunteti sanatosi.
Tanima, te simti mai bine?
Gonghy, sa va fie de bine concediul.
Alexandrina, deh, eu de asta nu il fac pe al treilea, sigur ar fi tot baiat
. Si nu vreau sa fiu soacara cu trei nurori. Glumesc, of course.
Nu m-am gandit inca la aniversarea lui Toma, mai e pana atunci..
Am o stare asa proasta..cred ca sunt si obosita, am copt aseara 10 kg de vinete si 7 de ardei capia, aseara la 10 la mine in buc erau 36 grade. Acu ma duc sa toc 5 kg de ardei gras sa bag la congelator, pt ciorbe, si sa curat 5 kg de pastai..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Monique_new spune:
Neata si haideti la
.
Slaba miscare pe aici. Unde sunteti mamici??? La mare la soare ...
eunice nasol ca ai ramas cu frica de masina, dar bine ca ai scapat cu bine din accident. Pai pe caldurile astea si cu treaba la bucatarie cum vrei sa te simti, normal ca obosita. Odihneste-te putin.
Fetelor de cateva zile avem o problema. Iesim afara e totul bine si cand sa ne intoarcem acasa se pune copilul pe un plans de imi vine sa ma urc pe pereti ca ea nu vrea acasa. Am luat-o cu binisorul i-am explicat diverse ....ajungem plini de nervi in casa si ea plansa toata.
O pun pe seama celor 4 canini care ies toti o data. Sper sa fie ceva trecator ca daca nu dau militaria din pod.
Mirabela m-am uitat pe linkurile propuse de tine. Mai studiem problema.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006