Numere rosii de inmatriculare auto

Numere rosii de inmatriculare auto | Autor: Rozi

Link direct la acest mesaj

Este adevarat ce-am auzit la Petrom: o masina NOUA cu numere rosii, fara carte, fara talon, doar cu autorizatie provizorie de circulatie - NU ARE nevoie de rovigneta daca iese din Bucuresti?!?!

Si inca una: daca programarea la RAR este dupa data la care expira numerele rosii, ce se poate face ca masina sa circule, totusi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Si noi cand am luat masina, cu numerele rosii nu am avut nevoie de rovigneta. Acum, nu ma pricep da cred ca am avut cartea, talonul.
Dar tot asa ne-au spus : la numerele rosii nu va trebuie rovigneta. Si am iesit cu masina din localitate...multi km..fara rovigneta.

Sorana 26+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nici noua nu ne-a trebuit rovigneta pe perioada cu nr rosii - o luna.
Nu mai poti circula cu ea daca a trecut luna, poate doar s-o tractezi.
Dar pt ce ai programare la RAR cu masina? Nu se face programare pt secretizarea cartii de identitate si nici nu ai nevoie de masina acolo in cazul unei masini noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

asa este, nu este nevoie de rovigneta in acest caz. si noi circulam cu nr rosii inca, nu avem carte de identitate si nici talon, vor veni cam dupa 2-3 sapt dupa ce a venit masina. cu masina noua nu trebe mers la rar(cel putin noua asa ne-au spus de la dealer, au mers ei la rar pt a se trece emisia de CO2).

Mergi la inceput