Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI BURTICILOR NUMITE MARIA, MARIANA, MARIOARA, MARIETA....ETC SI TATICILOR VIITORI CARE POARTA NUMELE MARIAN....sa traiasca cu numele si sa fie sanatosi.....
vreau sa le felicit pe cele doua care tocmai au aflat ca vor avea fetite.....LISA SI CARMEN.....
ALINA tie iti urez un sejur placut si sa ai grija ca arde soarele foarte tare aici la constanta.......
am vazut ca pareri sunt multe vizavi de spitalele private....si cele de stat....eu vreau sa va spun doar ca am trait o experienta frumoasa.....poate altii nu....de aceea nu ne asemanam....cand mare andreea marin venise sa faca eco la giulesti....marinescu a lasat-o frumos sa astepte pana ne-a terminat pe noi fetele de rand....si apoi a luat-o pe ea....deci nu mai credeti ca doctorii sunt fara suflet....
eu nu am ce sa ii reprosez domnului profesor Marinescu....si v-am zis ca m-am programat ca si un cetatean oarecare....el cam trateaza pe toti la fel....dar se bucura enorm cand are rezultate si te felicita indiferent ca esti o necunoscuta pt el....
dar fiecare face ce vrea....
oanabine ai venit printre noi.....cred ca ar trebui sa citesti capitolele din urma ca sa intelegi analize si teste....nu se fac decat de catre cei care vor....nu sunt obligatorii...
un week-end placut..
14+
Camelia
cristi_2003 spune:
felicitari pt fetita
ce frumos ar fi sa avem egalitate
19+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
Carmen Marieta felicitari pentru fetita!
Apropos de nesimtirea oamenilor:
- Am observat ca oamenii sunt mult mai atenti cu femeile cu copii mici decat cu gravidele sau cu batranii. Cand ma urc cu Ioana intr-un autobuz, imediat se ridica cineva sa ii dea locul. Insa in rarele ocazii in care gravida fiind am luat autobuzul nu s-a simtit nimeni sa se ridice.
- Culmea nesimtirii fata de gravide: eram gravi cu Ioana in 9 luni. De fapt, ce 9 luni, era 1 octobrie si eu pe 10 am nascut, la termen. M-am dus la doctorul de familie, care era si doctorul Baroului, sa imi iau concediu medical. De regula nu plecam de acasa, fiindca ultimele 2 luni le-am petrecut numai in pat cu colul deschis si risc de nastere prematura. Fiind insa asa aproape de termen m-am incumetat, mai ales ca vizitele astea durau 1 minut, nu ma consulta, doar completa o hartituta. Cand am ajuns in fata cabinetului erau 4 persoane, 1 barbat de vreo 50 de ani si 3 femei nu tocmai in varsta care ocupau cele 4 scaune existente. Retineti, toti avocati, fiindca vorbim de cabinetele medicale destinate exclusiv acestora. M-am gandit initial sa cer voie sa intru in fata dar nu am facut-o, crezand ca s-or simti aia sa ma lase. Nu numai ca nu m-au lasat, dar nici unul nu s-a ridicat sa imi cedeze locul. In fine, una dintre femei a intrat in cabinet si am putut sa stau jos. Dupa vreo ora, ramasesem eu, barbatul si una din femei si mi se facuse cam rau, asa ca i-am rugat sa ma lase sa intru, caci nu dureaza decat foarte putin. S-au facut ca nu ma aud. In fine, a intrat si femeia, inca o jumatate de ora. Mie imi era din ce in ce mai rau, asa ca l-am rugat pe individ din nou sa ma lase. Si a inceput sa imi tina o teorie ca ele e foarte grabit si oricum, cum imi permit sa incerc sa intru prin fata, de ce cred ca as avea prioritate, doar acolo toti suntem egali . Mi-a promis insa ca nu sta mult. A stat trei sferturi de ora ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
mie si dr ginecolog si dr de familie mi-au zis sa intru imediat pt ca gravidele au prioritate. dar daca la dr de familie vad plin de pensionari nu am curaj - ca doar ei vin pt retete si au o guraaaa...
si intr-adevar femeile sunt mai rele ca barbatii - auzi des texte de genu eu cand eram gravida mergeam km ibntregi/mutam munti/etc . eu nu ma simt rau - dar daca stau in picioare fara sa umblu 5 minute simt ca lesin.
19+ cu Traian Carol
flowerbee spune:
Fetelor, miscarile lui bebe se simt in jurul buricului sau mai jos? Eu simt ceva finut, dar in jurul buricului...
Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
RalucaAlexa spune:
Felicitari pt tetite!!!!!
Eu o tulesc acusi! Ma duc sa tai motzu'!!!
Aveti grija de voi!
Ne auzim/ vedem/ citim luni!!
19+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
eu inca simt miscarile sub buric bine de tot.
19+ cu Traian Carol
roxanaz spune:
Carmen felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
RalucaAlexa distractie placuta la luat motul.
ma scuzati ca nu pot raspunde azi, is ingrozitor de ocupata la job, yuck.
va doresc un week end frumos si linistit!
veronica75 spune:
Draga Roxana trebuie sa recunosc ca se simte lipsa
Nu trebuie sa iti ceri scuze, noi te iubim oricum
si te intelegem.
Hai curaj, cred ca e gata si ziua asta si vine weekend-ul deci odihna placuta tuturor pupici
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
miereamara spune:
Hello fetelor!
In primul rand La Multi Ani Mariilor! Sa fiti fericite si iubite!
Carmen Marieta felicitari pt fetita!
Fetelor care pleaca in concediu le urez distracie placuta si sa va intoarceti relaxate si cu bateriile incarcate!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu hainutele, da....am luat cateva salopete marimea 0-3 luni (asa sunt aici pe luni) si restul 3-6 luni.
Am vazut ca vorbeati de alcool, eu pana acum am baut o jumatate de pahar de sampanie la o nunta si o jumatate de pahar de vin alaltaseara cand am iesit in oras. Am evitat alcoolul cat am putut de mult. Cand mi se face pofta de bere, mai iau cate una fara alcool (cred ca au fost vreo 3 in total pana acum, dar in principiu incerc sa le evit si pe astea. Cafea am inceput sa beau din nou, cam o ceasca dimineata (doctorul mi-a spus ca e OK o cana pe zi), dar sincer....observ cu bebe devine activ imediat dupa prima gurita de cafea, nu stiu poate e coincidenta...dar cred ca o sa renunt si la asta.
Miscarile tot sub/in jurul buricului le simt. Din cate am inteles de la eco, bebele e cu capul in dreapta si picioarele in stanga, sau cel putin asa era. Apropo, ca vorbeam mai demult de fibroame, se pare ca monstruletul meu de 2 cm a disparut, nu se mai vedea nimic la eco.
Azi am un interviu pt un job, asa ca tineti-mi pumnii. Nu tin neaparat sa iau jobul, dar ar fi nice sa aduc si eu mai multi bani in casa
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby