Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
lisa79 spune:
felicitari pt fetite!...ce frmuos...mamica de fetita. ieri , cand am pelcat dela eco, l-am intrabat pe al meu :"dupa ce se naste o sa ne zica mama si tata? ? ? "...vai ce emotii am!
un weekend placut, eu fug , revin!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
Carmen_Marieta spune:
Fetelor va multumesc,
Va doresc la toate sa fim sanatoase si sa ne tinem puiutii in brate.
Acum sa va scriu cate ceva de la echo: in primul rand dr. Iosup m-a impresionat, iti explica tot pe indelete, iti arata tot ce vreui sa vezi... urmatoarea echo tot la dansul o fac.
Deci:
-translucenta nucala:1.03 mm, regiune nucala si cervicala de aspect normal.
-coloana vertebrala de aspect normal;
-col de lungime 3.35 cm, inchis
-CRL 5.75 cm
-greutate 63 g
Acum voi merge luni sa fac DT.
Pana atunci ne odihnim...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
12+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
pusyketa spune:
Pt.Billy(caci presupun ca n-a apucat sa citeasca,daca s-a trecut la alt capitol):
Aparatul de care spun eu tocmai a fost adus,acum vreo luna-doua.Din pacate,Chiteasca,cu tot portofoliul ei,nu prea se pricepe sa umble pe acest aparat.Deocamdata este un singur medic din Medlife care face eco pe acest aparat,care este muuuult mai performant decat Voluson-ul 4D care era pana acum si pe care face Chiteasca.Stiu ca Chiteasca e cel mai bun medic ecografist de la Medlife,dar daca dr.Ivanov m-a trimis la acest aparat si spune ca se vad mult mai multe la el,merg la asta.(Mai pe intelesul muritorului de rand,am inteles ca o eco la acest aparat se vede cum vedem filmele facute pe calculator despre sarcina).
Am fost la medlife astazi si am facut triplul test.Rezultatul,in 7 zile lucratoare.M-am programat pentru 15 septembrie la eco-morfo-minune.
Si...ha! Domnisoara de la receptie incerca sa ma convinga sa n-o anulez pe cea de pe 19 sept.Adica.....sa fac 2 morfofetale....
Apropos,mi-a scapat sa va spun ca dr.mi-a zis ca daca n-am apucat sa fac pana acum decat analizele pentru toxoplasmoza si chlamydia,restul sa nu le mai fac,ca e tarziu deja si nu mai sunt concludente.....ce parere aveti?
16+
VINE BEBE!
Stellutza spune:
Saru' mana Iris pentru sustinere. Eu inca mai sper sa le las de tot pana va misca bb. partea proasta este ca sunt extraordinar de stresata si nervoasa si asta este motivul pentru care fumez .
In alta ordine de ideei, desi habar nu am ce este bebelusul meu, impreuna cu sotul meu am ales un nume de baietel, pentru ca spune el , este convins ca e baiat , Ketto Alessandro cum vi-se pare?
+14
CADIA spune:
Iris, multzam pentru sfaturi.O sa fiu cuminte si fara
Carmen,felicitari pentru si bafta la DT.Eu merg luni dimineatza la Iosup si apoi la TT.Sper sa ma intorc tot cu o .Ma sfatuiesti sa-i cer/sa-l intreb ceva anume, sau sa-l las pe el sa vb.? Sincer nu stiu ce sa-l intreb.
Miere, bafta lajob, sa fie cu noroc!
Wnd placut tuturor!!!
cadia
Venerata spune:
Buna burtici,
Cu putina intarziere urez si eu LA MULTI ANI, tuturor Mariilor si..."derivatelor".
Lisa si Carmen, felicitari pentru ...botoseii roz. Sa fie sanatoase si sa va implineasca vietile!
Fetelor, voi cum ati facut fata caldurii de astazi din Romania? Eu am iesit putin pana la piata pana in pranz si mi-a fost destul de greu.
Felicitari fetelor care si-au luat rezultatele! Sa fim increzatoare pana la capat ca vom avea niste copii sanatosi si frumosi!
Toate bune si pe curand!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+
Venerata spune:
Mai voiam sa va intreb ceva legat de anumite analize pt sarcina: clamydia, CMV, testarea pt anticorpi rubeola, listeria.
In ce perioada a sarcinii trebuie efectuate aceste analize? Eu la Vlad le-am facut inainte de a ramane insarcinata dar acum dr. meu nu mi le-a mai cerut. Sa le fac eu oricum?
Multam.
AM mai crescut si noi cu o sapt.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 12s+
CADIA spune:
Venerata, analizele pe care le-ai enumerat tu, mi le-a dat doctorul sa la fac cand aveam 10-11 sapt+niste examene de secretie;dar mi-au iesit toate OK.
Cred ca de aceea doctorul mie nu mi-a dat sa iau nici un fel de vitamine decat la inceput acid folic.
cadia
deliafairais spune:
felicitari pt fetitze! eu sunt f incantata ca am baiat, mi-am dorit sa fie asa...dar park lucrusoarele de fetitza sunt asa dragutze! ma bucur mult pt voi ca o sa puteti face coditze!!!
bebele meu e f jos, se vede clar unde sta! azi de dimineatza stateam cu mana pe burta, unde se simtea umflat si visam la bebe (asa fac in fiecare dimineatza) si numa vad ca mi se muta burta mai incolo! :) a fost asa de dragutz! pana acum l-am mai simtit asa in burtica, dar niciodata nu am simtit cum se misca sub mana mea...
am inceput sa primesc lucrusoare de bebe si sunt asa incantata! azi am primit un car seat scoica! in ultimul timp m-am tot uitat pe net dupa unul pt ca...asta cam trebuie de cand il scoti pe bebe din spital. si cand m-am trezit cu el in fata nu-mi venea sa cred! of...traiasca prietenii! :)
18+
cris30 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR MARI SI MICI, SA FITI SANATOASE SI IUBITE!
Carmen felicitari pentru fetita, mai avem putin si ii egalam pe baieti.
Alina drum bun in vacanta si sa aveti vreme frumoasa.
Bun venit noilor mamici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.