Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Mi-am terminat cat de cat trebusoara la serviciu si abia asteptam sa intru sa vad ce mai ziceti.

Cadia, felicitari pentru fetita!

Eu am visat ca voi avea un baietel, de fapt m-am trezit dimineata cu un nume de baietel in minte. Nu stiam ca sunt insarcinata pentru ca testul de sange arata ca nu sunt gravida (4.08 din 8). Totusi, nu a fost baietel, dar a fost sarcina. Ciudat, desi testul era negativ, sufletul meu era sigur ca eu am o gagalice in burtica.

Mariposita, bine ai venit! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos si frumos.

Iris, tare imi place cand povestesti despre prunca ta si despre voi in general. Cred ca sunteti o familie frumoasa.

Naty, si eu am fost in Mall Baneasa si am vazut o multime de hainute frumoase care se preteaza pentru gravidute. mai ales noua colectie Zara e perfecta, hainele sunt largi, tocmai bune pentru burticile noastre la toamna si iarna.

Eu nu am luat nimic pentru ca mersul prin magazine ma trimite direct sa vars. Probabil pentru ca ma uit in toate directiile.

Lavini, si eu tot cu greturile si cu varsaturile. Nu mai sunt atat de dese, dar cand iti e lumea mai draga, trebuie sa versi.

Ledi, ce frumos ca l-ai simtit bine bine pe bebe. Si eu am stat linistita in pat ca poate aud sau simt ceva, insa printesa mea insa nu vrea sa faca cioc-cioc.

Pup.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ca tot vorbiti de hainute...nu am avut ieri ce face si am facut poze la hainute...ca ma batea mama la cap cu "ce-ai mai luat, ce-ai mai luat pt bebe?"
Mor dupa salopeta asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2723310890103891086BoghvE

Eu sunt pe fuga, trebuie sa plec la doctor, vizita lunara.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Mariposita, bine ai venit alaturi de noi!

Sa-ti dea Dzeu o sarcina usoara si un superbebe, frumos si destept.Ai incredere in tine si in Dzeu si vei vedea ca totul va fi OK.

16+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Apropos de vise - eu una nu am crezut niciodata in ele dar ...

De abia ramasesem gravida cu Ioana si nici prin cap nu imi trecea ca am un bebe in burtica (ea a fost o maaaare surpriza, a venit fara a fi de loc in plan). Eram la o conferinta la Marriot (imi aduc aminte exact fiindca m-a socat) cand m-a sunat o buna prietena sa ma intrebe daca sunt gravida. Foarte sigura pe mine i-am spus ca nu, ba chiar am ras. Mi-a spus atunci ca ma visase in noaptea precedenta ca eram gravida si ii spuneam ca o sa am o fetita cu ochii mari. 3 saptamani mai tarziu auzeam celebra fraza "sarcina in evolutie 6 saptamani". Am nascut o fetita care are niste ochi imensi.

La sfarsitul lui aprilie anul asta de abia ma intorsesem din excursia in Grecia (unde a fost conceput bb2 ) cand ma suna o fosta colega cu care nu mai vorbisem de vreun an sa imi spuna ca m-a visat ca eram gravida. Am ras din nou si i-am zis ca nu sunt, dar daca se intampla o tin la curent. Am aflat in scurt timp ca eram deja gravida cand ma sunase ea si nu i-am spus, dar acum cateva zile a revenit cu un telefon: "ralu, sigur nu esti gravida, ca iar te-am visat ... prima oara am visat ca era baietel dar acum imi spuneai ca nu sti ce e". Am ramas pur si simplu masca.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

misto faze Raluca... inseamna ca te poti baza pe visele prietenelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mariposita bine ai venit porintre noi si ai mare incredere in Dumnezeu ca sigur te va ajuta!

mireeeeeeeeee....ce de hainute....sunt deja cumparate de tine???? sunt superbe toate toatge.....si eu am luat pt finutul meu abia nascut dar nu m gasit in constanta chiar o paleta asa de mare de culori pt baietei.....dar cam la fel lucrusoarele....numai ca la noi in tara nu am vazut din acelea fara picioruse ca un saculet,....sunt faine......

nici eu nu prea ma bazez pe vise desi prietena mea ce a visat aia a avut.....

14+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Naty, rezisti pina la 11.30-12.00 noaptea??? Noi la 10.00 suntem in pat.
Eu zic(dau sfaturi neintrebata) sa incepi sa o culci pe fetita mai devreme, cite un sfert de ora la citeva zile, sa ii fie mai usor cu mersul la gradi.

Flowerbee, esti draguta.

Naty, am visat-o pe nasa Francescai gravida, o sun diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, m-am delectat cu hainutele de bb. Mi s-a facut dor de bb mic. Vroiam sa te intreb ce faci tu iarna cu costumasele alea 2 haioase de vara (cel cu teething si tax deduction) pe timp de iarna. Dar mi-am adus aminte ca stai in Florida.

Raluca, supertare cu visele!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Iris crede-ma ca incerc fiindca si mie mi-e somn de la 10 (acum ca e plecata la cel tarziu 10,30 ma culc ). Dar e imposibil. Eu o bag in pat pe la 10 dar atata se suceste, vorbeste, vrea povesti ca ne apuca 11,30. De multe ori adorm eu inaintea ei si in timp ce ma ia somnul o aud cum vorbeste cu papusile ei pe soptite ca sa cred eu ca doarme sau isi admira manutele/piciorusele si numara degetelele. Dintotdeauna a dormit putin.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariposita spune:

Multumesc pentru primire. ROXANAZ, DPN-ul ar fi 11 februarie 2009.

Mergi la inceput