Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
BillyBilly spune:
mariposita bine ai venit!
Sarcina usoara sa ai si multa sanatate..ai sa vezi ca de data asta o sa fie altfel!
cadia felicitari pentru fetita!! Sa fie sanatoasa si sa se faca fotomodel!![]()
miere sa purtati cu placere hainutele...tare sunt frumoase! si numele la fel! Salopetica cu naughty este haioasa foc 
roxana cred ca am cumparat acelasi set de body-uri de la M&S...daca sunt pt fetite, combinatia de roz cu alb, SUNT ACELEASI! Si eu m-am topit langa ele, n-am putut sa nu le iau...as fi luat tot de altfel
Asa niste dragalasenii... Mie mi-a promis mama ca-mi trimite hainute din Franta si eu treb sa-mi pun franele in functiune la shopping. Oricum, astazi am primit un prim colet si d-ra mea a primit prima ei rochita de la Zara Kids si doua jucarii de la Hasbro. Vad ca mama le are cu marcile ![]()
Naty eu merg la Polisano pe Cuza Voda 53, dar numai la morfofetale, iar urmatoarea va fi pe 1 sept.
Alina cred ca valul tau s-a evaporat pe traseu...sau l-am ratat cu desavarsire...am ramas la fel de fierbinte!
Distractie placuta in continuare si nu te obosi prea tare...
Cine spunea ca are burtica de 97 de cm?? M-a luat, m-am masurat si eu mai devreme si a mea are 96!
Si este mare...Dar este lata, lasata si pe solduri, talia s-a dus demult...zice lumea ca-i fetita, ca nu-i tuguiata, cu toate ca mie asa mi se pare.
pusyketa in afara de imunologicele pe care le-ai enumerat si tu, eu am mai facut urocultura, sumar de urina, Ca, Fe, Proteine totale, Glucoza, TGO, TGP, trigliceride, colesterol, proteina c reactiva, Hiv, VDRL si altele pe care nici nu stiu sa le citesc pe buletinul de analize. Poate iti poate da cineva lista completa. Mie acest set de analize mi l-a dat dr de familie (care-i din Medlife, apropos) la solicitarea dr ginecolog. Mare parte din acestea le voi reface pt trimestrul 2.
Selene Care-i treaba cu tine? Esti bine?
Fetelor
, eu acum va pup pe toate intensiv, plec in concediu in cateva ore si va rog sa fiti cumintele cat lipsesc, sa nu va suparati sau sa va stresati cu ceva, sa ascultati muzica si sa va simtiti bine, ca niste mamici fericite ce sunteti!
Ne mai auzim dupa 30 august, pana atunci ma duc sa-mi fac de cap pe dealuri si pe vai, la aer curat! Iris da o fuga, te astept la Belis!
Paaaa!!![]()
Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
miereamara spune:
Andre_ea, cele doua costumase de care vorbeai sunt pt varste mai mari 6luni-12 luni. Aici iarna este OK, adica in timpul zilei se poate ajunge la 23-25 de grade, iar noaptea scade la 7-8 grade. Am avut niste zile foarte friguroase anul trecut, cand au inghetat geamurile la masina
(cam asta e etalonul pt cea mai scazuta temperatura aici). Si eu sunt moarta dupa hainutele alea, le tot scot si aranajez cam o data pe saptamana
. Mai vreau sa iau un costum din ala cosmonaut, dar nu din fas, dintr-un material fleece ii spune, nu stiu echivalentul in romana, cred ca flausat....
M-a certat doctorul ca am luat in greutate prea mult
, cred ca-i exagerat, am luat cam 3 kg si sunt in sapt 20 aproape, faza este ca kilele astea le-am luat in ultimele sase saptamani si s-a speriat omu' ca cica dc continui in ritmul asta...
Anyway, totul e OK cu bebe, pe 19 sept m-am programat la o sonograma 4d ca sa-i vedem mutrisoara.
Apropo de vise, si eu am visat ca o sa am baietel, il alaptam in vis si aveam asa....o senzatie de pace si de bine...
Pana una alta sper sa scapam intregi pt ca avem un uragan care se indreapta spre noi, Fay Hurricane, cred ca ati auzit pe la stiri, se preconizeaza ca o sa ajunga la noi in oras miercuri, deci trebuie sa ne pregatim cu provizii de apa, mancare, lanterne, lumanari, sa batem ferestrele in cuie si sa strangem totul de pe terase....cam nasol...
Cami stai linistita, ca nu m-am suparat
, am vrut doar sa clarific chestia cu numele. Camasutele alea gen saculet sunt bune pt somn, sunt foarte utilizate aici si sunt asa de duuuuulci...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
miereamara spune:
Mariposita bine ai venit!
Cadia felicitari pt fetita!Fetita iti doreai?
Billybilly vacanta placuta si relaxare totala iti doresc! Sa ne auzim cu bine.
Cris, stiu ca tu intrebai de costum cu totul pt bb, am gasit la Children's Place din fleece, se numeste fleece bunting
http://www.childrensplace.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=482822&langId=-1&exp=n&catTree=24101,24153,24558,24533&clearance=0
si la Gap din fas, banuiesc ca tu vrei unul din fas, mai gros, stiu ca in NY este foarte frig iarna
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=8788&pid=579474
si inca ceva interesant la gap, da mi se pare cam scumput:
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=7142&pid=578962
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Revin si eu dupa 2 zile de plimbareala, nu prea am avut stare sa stau in casa si am profitat de vremea racoroasa de afara.Bebita al meu se misca every day am inceput sa-l simt mai sus pe langa buric, ieri eram in masina si mi-a dat un ghiont ca m-am si speriat, am tresarit.
Cadia felicitari pentru fetita, mai avem putin si ii egalam pe baieti.
Mariposita bine ai venit, iti doresc sa ai sarcina usoara si sa fie bine de data asta.
Eu ieri seara faceam o lista cu ce ar trebui sa cumpar pentru bebe, nu vreau sa iau multe hainute ca ei cresc foarte repede.
Irynuka mersi frumos pentru adresa, mi-a placut cea de la Childrens Place.Hainutele care le-ai luat sunt bestiale imi place tare mult pulovarelul alb, trebuie sa iau si eu unul.Am vazut o poza cu 4 paturici, ce fel de paturici sunt??.Asa si eu cred ca am sa iau 2 saculeti de dormit ca aici fiind mai frig sunt numai buni.
Am vrut sa mai zic ceva legat de hainute, ma duc sa vad iar pozele poate imi amintesc.
Foarte frumos numele Aydan 
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Leditia spune:
Miere,faine hainute ai mai luat.Eu am doar o salopetica si un body,dar nu-mi fac griji ca mai am timp sa iau..macar mi-am facut lista..acum bani mai trebuie si timp si se rezolva :)
Si zici ca te-a certat dr ca ai luat mult in greutate?Aoleu,pai eu am luat 4kg aproape..Ultima data cand m-am cantarit a fost acum 2 zile,seara,dupa ce mancasem
..si aveam aproape 53(cred ca fara 100 d e grame:)) )Si mie mi-a zis hematologul sa nu iau multe kg in sarcina,sa mananc doar carne la gratar si legume..fara sare,fara dulciuri,fara fainoase..fara nik.Dar nu pot respecta 100% regimul asta.Si eu credeam ca e ok 4 kg pana acum ca am intrat in sapt 20...vad eu lunea viitoare ce-mi zice si drita mea.:)
Mariposita,bine ai venit!Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.Ai incredere ca o sa fie totul bine de data asta!
Billy concediu placut!Ai grija de tine si de bebit.
POZE
Minunica mea
19+ 
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Cristi, multzumesc, am reusit! ![]() Lavini, multzumesc frumos, si cine stie ce surpriza vei avea de la Iosup la eco de 22 sapt!!!! .Eu ma duc la dr.Pop pentru cea de 22 sapt.Am vrut sa am pareri diferite.Fetelor, care sunt perioadele in care este musai sa facem eco in afara de cea pentru TT si cea de ecomorfo de la 22 sapt? 16+cu ![]() |
mie doctora mi-a zis ca mai trebuie una la 32 saptamani si una la 36;
cris30 spune:
Billy drum bun in vacanta, ai grija de tine si de bebe.
Ledi cum mai stai cu tensiunea???
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Leditia, m-a certat pt ca am luat mult in ultimele 6 saptamani, per total este bine, oricum el mi-a zis sa nu iau mai mult de 10 kg...mie mi se pare cam putin, dar o sa vad...
Martin Luther King Jr.
Aydan
Porumbita spune:
mariposita bine ai venit si sarcina usoara 
cami eu nu am avut greturi pana la 12 sapt si un pic apoi pana am facut 16 sapt vomam aproape zilnic si de multe ori de 2 ori pe zi (plus grata aferenta)
mie incepe sa imi fie ciuda (stiu ca nu e frumos
) ca nu il simt si eu pe bebe ...
si nici nu am vreun presentiment ceva... doar am visat ca nasc intre 13 si 14 ianuarie...
miere super frumosa salopeta
naty ce iti e si cu visele prietenelor tale... uau... ai baitel tura asta? sau nu stii inca ? (scuze dc ai scris si nu am fost atenta); eu oricum sunt ca fetita ta.. mereu am dormit putin si la gradinita era un chin sa stau cuminte in pat cand restul copiilor dormeau.. cand m-am facut mai mare citeam cu lanterna sub plapuma (sa nu nu vada ai mei lumina pe sub tocul usii)
am masurat si eu burta...87 cm...
billy concediu placut
roxanaz mersi frumos de recomandari... da e asa de greu sa beau mult apa... nu intra... si ma chinui serios... in picioare nu stau decat cand merg...
miereamara spune:
Cris, sunt doua receiving blankets (asa le spune pe aici) din bumbac si doua prosoape cu gluga pt sters bb dupa baie.
Am mai vazut niste saci de dormit draguti si niste paturici mai groase.
Uite un blog pe care il mai citesc, imi pare asa de rau ca mamica a avut o experienta trista la nastere, copilasul este asa de dragut si are un paaaar...
http://sarcinaindoi.blogspot.com/2008/08/cum-s-nscut-vlad.html
Martin Luther King Jr.
Aydan

.Eu ma duc la dr.Pop pentru cea de 22 sapt.Am vrut sa am pareri diferite.