Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 8
oaana spune:
La multi ani!...strumfilor care au implinit zilele acestea un an.
Anya,ce scumpe sunt fetele tale.Sa ai parte de garzi usoare...
Dana,of cred ca ti-a fost cumplit de greu.Sa stii ca eu nu ii fac ROR-ul lui Aaron..si cred ca nici un vaccin de acum incolo ,doar cel de un an,luna viitoare.
Mihaela si xerxe,eu am sanii franjuri,cred ca a supt asta noapte vreo doua ore.Nici gand sa-l pot intarca,nu primeste nici un fel de bibi.Dar am luat o hotarare,in septembrie sotul meu nu va lucra cateva zile,si va pleca cu ambii copii ziua la soacra mea.Daca Aaron nu ma vede,nu e nici o problema...si o sa-i dau noaptea apoi cateva zile,si apoi o sa ma culc in alta camera si cred ca vom rezolva cumva.Stiu ca se poate,trebuie doar perseverenta.Si stiu ca atunci cand o sa primeasca biberon,nu se va mai trezi atat de des,la fel a facut si Iosua.
Luna,vacanta frumoasa.Si felicitari pentru Liz papacioasa.
Nikole,de spui ca esti acum scorpie,esti tare frumoasa,frumoasa tare...si finutza si...nu mai spun...
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
paticut spune:
am pus cateva poze noi la semnatura.....
numai maine va aratam poze de la mot...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
paticut spune:
multumesc Luna de pupici.. au fost foarte dulci si bine primiti.
si noi va pupam si va dorim vacanta placuta... s-o pupi si pe Mamii de la noi!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
Timi07 spune:
Buna ziua
Am vazut poze cu strumfi absolut superbi, a fost o incantare sa le "rasfoiesc" Luna&Cristina, Anya, Paticut ca ni le-ati aratat si noua. Da mai vrem...
Luna vacanta frumoasa, eu ma muncesc cu ale mele pt maine.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cristina26 spune:
La multi ani! tuturor sarbatoritilor din ultimile zile si de azi. Scuze ca nu am apucat sa intru, dar eram cam ocupata.
alina.a abea asteptam sa va vedem dragelor! Noi o iubim pe Elisa si daca nu stie sa mearga in picioare.
Anya20 ma bucur ca totul merge bine. Imi pare tare rau ca nu vom putea sa va vedem, dar cine stie, probabil vom reusi data viitoare.
Luna1 drum bun draga mea si vacanta placuta! Pupici din partea noastra frumosilor.
Nikole apoi daca Ingrid seamana cu tine cand erai mica ma bucur mult, ca sper ca va semama cu tine si cand v-a creste. Asa da, fata frumoasa! Nu iti fa probleme cu mancatul lui Kevin, Ingrid nici ea nu mananca aproape nimc zile intregi, cred ca este normal sa procedeze asa la aceasta varsta. Pupici la albastrelul tau cel frumos
Paticut superbe pozele
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Timi07 spune:
LA MULTI ANI strumfilor care au implinit un anisorin weekend, compu meu de acasa mai mult nu merge asa ca am fost pedepsita la abstinenta de la DC. Culmea chiar acum cand as fi avut timp ca a fost oribila vremea si am stat mai mult in casa.
mychydutza spune:
Anya, multumesc de raspuns. acu intreb si eu ca proasta(probabil s-a mai explicat de multe ori). cu dr n-am ce vorbi pt ca stiu ce o sa spuna: ROR-ul asta se face la un an si o luna. e pt rubeola-rujeola-oreion? se face doar un singur vaccin pt toate? anya tu ai zis ca in schema recomandata de minister e doar antirujeolicul. asta inseamna ca e obligatoriu? se poate face separat? adica nu fac ROR si fac antirujeolic? scuze daca te fac sa mai explici odata ce probabil ai zis de multe ori........dar mi-e tare teama cu vaccinurile astea.tu ce ai hotarat pt cea mica?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ioanaiub spune:
fetelor, nu vreau sa va intristez, dar cineva are nevoie de noi ... v-am povestit cu ceva timp in urma, nu stiu daca ati remarcat, despre drama prin care trece o tanara mamica de la odiseea de iulie-august 2008 ... baietelul ei, Darius Andrei, s-a nascut cu o malformatie la inima, a fost trimis la Tg. Mures, a fost operat iar sambata s-a stins ... m-a impresionat tare mult ... "colegele" de la odisee au deschis un topic, pentru ca mama acestui ingeras sa nu se simta singura ... haideti sa o ajutam cu un gand bun aici
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Anya20 spune:
multumesc pentru aprecieri...timi, oaana, cristina26.
cristina, si eu regret ca nu ne putem vedea tie si pentru ingridutza mica si frumoasa.
oanaa, ai mare dreptate...nikole e frumoasa rau...
am vazut pozele lui miron...frumos foc...are cate ceva si de la mami si de la tati, dar parca tot cu tati seamana mai mult. zic si eu, ca mama de copii care seamana cu tati...
micki, conf legii din 2000-2001, vaccinarea este obligatorie, iar in schema intra doar antirujeolicul, nu ror (rubeola-oreion-rujeola). poti sa un search pe google si gasesti, ca acum sunt in viteza. insa am auzit ca de 2 ani s-a dat o lege prin care vaccinarea nu mai este obligatorie. pe asta trebuie sa o cercetez.
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anya20 zic si eu, ca mama de copii care seamana cu tati... comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07) arina s-a nascut...a doua oara! |
Fetele seamana si cu tine!