Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lia, bine ai revenit! Ma bucur ca i-a mers bine Unei, abia astept sa vad poze. Am ceva de intrebat despre Balcik dar o fac pe mess, ca nu e la subiect.
Luna, vacanta placuta! Am admirat si eu pozele cu voi si Cristina si Ingrid si va sta foarte bine impreuna.
Paticut,multumim si noi pentru pupicuri, vorbim cand ne vedem pe mess, eu nu te-am vazut pana acum on-line.
Xerxe, spune-i colegei tale ca se pot incinera osemintele dupa cel putin 7 ani si apoi cenusa sa se transforme in diamant.

Voiam sa zic mai multe dar vad ca am uitat, sorry. Sabinei i-a scazut putin apetitul, pun asta pe seama caldurii si a eruptiei dentare, dar papa bine in continuare, i-a placut la nebunie turta Merwanei, in piata gaseste bananele si zice "ba-ba-ba-ba-ba" pana ii cumpar si ii dau atunci, imediat. In rest, cu carnea nu se impaca deloc, dar ma bucur ca a inceput sa manance peste si ou fiert. Zilele astea m-a supt de m-a rupt, s-a terminat cu programul de supt doar dimineata si seara, efectiv m-a atacat la orice ora a avut ea chef si s-a servit singura, a fost la o secunda sa ma dezbrace in parc cu David si Vivela. O inteleg, are 2 maselute iesite sambata.
De ROR am vorbit azi cu doctorita ei si m-am hotarat sa il sarim, eram in dubii cu antirujeolicul. Mi se pare aiurea sa i-l fac acum si apoi in clasa a 3-a daca nu face boala intre timp. Imunizarea pe viata se obtine pe cale directa, adica facand boala, si asta o sa o las sa faca, sper sa aiba noroc de o forma mai usoara.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sunteti ocupate?
Hai si mai povestiti cate ceva.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimi!

Simo, ce mai face Matei? Mai alaptezi?

Diane_dun, Balcicul a lasat impresii amestecate... Deja cred ca incep sa retin partea frumoasa dar pe moment stiu ca treceam de la o extrema la alta. Cand am vazut periferia aceea oribila, a fost mai sa facem cale intoarsa. Dar dupa aceea ne-am dus direct la Castel si-am stat acolo cateva ore si s-a mai "reparat" din dezamagire. In rest, imi place imaginea asta de orasel de coasta, agatat de faleza, stradutele stramte etc. Probabil ca in Grecia o sa fiu si mai fericita, dar ramane pe la anul. Oricum, mie imi intra greu in cap ca ce-a fost nu are cum sa mai fie si atunci sa spunem ca impresia generala a fost una ok.

Luna, Cristina, uitai ieri sa va spun ca am vazut fotografiile voastre impreuna. Mai, da' sunteti frumoase rau si va sta grozav mamici. Iar despre cat de bine mananca Lissy, jos palaria si pofta buna in continuare! Am copiat reteta cu linte!

xerxe, ma tot gandesc de ceva vreme la cat de complicat a devenit alaptatul pentru voi... Insa in contextul in care tu ai parte de atat de putin ajutor cu bebe, tot ce pot sa spun e ca esti tare curajoasa si ca orice o sa faci de acum, e probabil solutia cea mai buna pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Buna dimi!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Buna sa iti fie inima, doamna draga!
Ce face Matei?cum mai papa?mai suge tzitzi?

Vad ca vb. de tzatze pe aici, eu tocmai m-am admirat in oglinda...mi-au cazut rau sanii, s-au dus pe parti parca, in fine nu asta e important...
important e ca inca am destul lapte, e si normal la cat ma suge cupilasul asta al meu.
Ca vb de apetitul pruncilor, eu sunt f trista, Albastrel mananca prost, ma gandesc totusi sa ma interesez de o clinica une-i pot face niste analize.La pediatrul din coltul blocului nu am sanse, acolo fara un motiv bine intemeiat, nu ii face nimeni , nimic.
Totusi parca nu as vrea sa dramatizez, si sa incep cu paranoia mea , sa plimb copilul prin spital aiurea, dar nici nu as vrea Doamne fere sa aiba vreo problema si eu sa stau cu mainile in san.
Nu stiu cum sa fac...
am hotarat sa nu-l intarc, nu cred ca are legatura cu apetitul lui, am decis sa il las sa se intarce singur.
Mai astept putin, poate sa isi revine, sa pape si el mai voiniceste, offffff, sunt zile cand sta cate 7 ore nemancat, in conditiile in care eu nu ii dau nici biscuiti, nici pufuleti, nimic intre mese...care mese???
are un mic dejun consistent pe care il papa , dupa care abia pe la 17:00 daca mai mananca ceva, si atunci daca nu e ficat, abia mananca jumate de castronel, adik vreo 100 g poate.
Astazi i-am pregatit piept la gratar cu legume, sa vad...

Multumesc fetelor ptr. complimente, suntetei niste dulcele.

s-a trezit, am fugit

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupici! Am revenit, mi-a fost dor de voi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole
Vad ca vb. de tzatze pe aici, eu tocmai m-am admirat in oglinda...mi-au cazut rau sanii, s-au dus pe parti parca, in fine nu asta e important...
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Si ale mele s-au nenorocit... Noroc ca nu-s prea vanitoasa si noroc ca am iesit din adolescenta ca altfel, mama-mama ce complexe imi faceam! Pe mine alceva ma roade acum:doamna la care stam de ani de zile in Vama a avut un cancer mamar acum ceva vreme si i s-a extirpat un san. Abia acum mi-a povestit ca fix la sanul unde a aparut cancerul a avut si ea mastita si a fost incizata, pentru ca mai apoi fetita ei sa refuze sanul respectiv. A alaptat deci foarte putin cu sanul care ulterior a dezvoltat cancer... Exact povestea mea... Acuma e clar ca istoria nu e musai sa repete si pentru mine, dar tot mi-a ramas asa, un ghimpe. Cred ca ma duc chiar ai sa-mi fac o programare la gine, sa ma lamureasca ce-i cu sanii astia ai mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nu vreau sa fiu alarmista, dar te rog eu, du-te sa faci un control.
Am vazut un film in care o mama, pentru ca alapta, credea ca avea sanii tari si plini de lapte, dar de fapt erau noduli cancerigeni.
Sa dea Domnul sa fie bine!
Si eu ma gandesc uneori, pentru ca sanul drept pe care l-a evitat Razvan la inceput se intareste si acum mai tare ca celalalt.
Dupa ce voi intarca imi voi face si eu un control ginecologic si sper si un test PapaNicolau.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, bine ai revenit. Poze?
Lia, pentru linistea ta fa un control sau chiar mamografie odata pe an.
Nikole, deciziile tale in ceea ce priveste alimentatia lui Kevin mi se par bune. Sunt multi copii care papa foarte putin in lunile de vara fara sa fie bolnavi. Poti sa-i faci un examen coproparazitologic daca vrei sa fii linistita.
PaticutCafera, bine ai revenit. Poze?
Lia, pentru linistea ta fa un control sau chiar mamografie odata pe an.
Nikole, deciziile tale in ceea ce priveste alimentatia lui Kevin mi se par bune. Sunt multi copii care papa foarte putin in lunile de vara fara sa fie bolnavi. Poti sa-i faci un examen coproparazitologic daca vrei sa fii linistita.
Paticut, e genial feciorul tau, imi place mult .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Da, sigur o sa fac un control serios. Acum sanul e curat, ca-l palpez periodic, s-a dizolvat si nodulul ala de la incizie. Mi-e tare necaz ca Una nu-l accepta, tot incerc s-o pacalesc si cu el dar n-am nicio sansa s-o conving sa traga putin si din el. Nici macar acum, cand are problemele astea cu dintii si-i disperata dupa san nu-l primeste. In fine, zic eu ca-i musai sa mai fac un bebe pe care sa-l zapacesc numai cu sanul stang, sa repare el ravagiile facute de sora-sa.

Mergi la inceput