Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hai ca schimb capitolul si va mai scriu in celalalt!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

capitol nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Nu am mai scris de o saptamana si nu pentru ca nu am vrut, ci pur si simplu ca am fost in spital.
Sambata trecuta am inceput ziua chiar linistite si am terminat-o la spital. Am lasat fata cu bunicii sa pot bea si eu cafeaua linistita si sa imi fac ordinea de dimineata. Cand bunica a venit intr-o viteza cu fata si a inceput sa o dezbrace la foc automat. Cand am vazut ca i se luase pielea. S-a oparit cu ceai. Bunicii nu au fost atenti si a lovit farfurioara pe care era o cana de ceai. Astfel i-a cazut pe piept si burtica. Nu o sa intru in detalii, dar asa am ajuns la urgenta si am stat in spital pana joi. Prin ce-am trecut si cate am vazut pe acolo nu o sa va vina sa credeti. Am stat cu perfuzii non-stop si am facut antibiotice. Am urlat in fiecare zi la pansat. Acum suntem bine, mai mergem dimineata la pansat, dar important ca nu sunt probleme si nu va ramane nici un semn.
Ce vroiam sa va zic, este ca sa nu faceti prostia sa dati cu tot felul de lucruri de arsura. La spital am aflat ca nu trebuie decat sa puneti in permanenta un prosop cu apa rece pana ajungeti la spital. Noi am dat cu ulei de masline si apoi cu un spray de arsuri din comert. Din fericire nu a fost rau, dar este recomandat sa nu se dea cu nimic.
Acum ma duc sa mai citesc din urma si o sa va mai scriu.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput