Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/NewFolder2
uite cu ce pierde o mama nebuna timpul![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirandolina Seara cand a venit am insistat sa manance tot orez, pe motiv ca ciobita mai e putina si trebuie baietilor Daca m-a intrebat de unde i se trage, am zis in treacat "poate de la pilafu lasat pe aragaz" si gata, fara nervi, fara frustrari, fara cearta. Sa vedem daca mai face! |
Esti de coma.Inseamna ca ai un barbat nepretentios la mancare,de n-a simtit ca e..."fiert" pilaful. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mirandolina aime mi-ar place sa te cunosc la mare, insa am s-o intreb pe Mihaea pe unde te cazezi...concediu placut! |
Azi dimineata au plecat catre Mamaia.
As vrea si eu intr-un concediu...adevarat. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui paxela http://picasaweb.google.com/stanescualexa/NewFolder2 uite cu ce pierde o mama nebuna timpul |
Bine ca sta fii-ta la smotocit. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
onitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Esti de coma.Inseamna ca ai un barbat nepretentios la mancare,de n-a simtit ca e..."fiert" pilaful. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
a mea are si vazul si auzul foaaaaaarte fin....eeee, uite-asa mi se face mie dor de mama mea 
Fetelor, faza: aseara la culcare, Paul intreaba pe taica-su: Unde e mamaie? Initial al meu a crezut ca inteaba de Mutzi, de soacra-mea, care e la noi, si ii raspune ca e in camera, se culca si ea...dar Paul ii spune: Nu ea, mamaie care ma iubeste!!!!
Amandoua bunicile sunt topite dupa el, insa mama are un fel al ei de a si-l apropia, se pune la mintea lui, ii arata ca il iubeste, il pupa , il iai in brate, ii face poftele...soacra-mea in schimb nu ii arata defel ca il iubeste, tot timpul sta cu gura pe el sa nu faca aiai, ailalta, e stresata si Paul dn ce vede ca se streseaza din aia ii face in necaz...
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
PAXELA, da' stiu ca ai rabdare!!! Bine ca ii faci poze sa ii arati cand va fi mama ce eleganta si la moda era ea!!!
Iar tu esti o zana cu noul look!!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
| Daca m-a intrebat de unde i se trage, am zis in treacat "poate de la pilafu lasat pe aragaz" si gata, fara nervi, fara frustrari, fara cearta. Sa vedem daca mai face! |
Hai ca esti chiar diabolica
Pai sotului mei si numai daca ii spun ca mi se pare ca nu miroase f bine nu-s ce mancare din frigider, el deja nu mai mananca, i se infiripa gandul in cap si adios mancare papata. Tot io raman s-o mananc. E adevarat ca si stomacul lui ii reactioneaza in secunda urmatoare daca mananca ceva cat de putin alterat.
Noi, mirandolino, noi incepem gradi anul asta. N-am nici emotii si nici nu m-am spetit cu cumparaturile. Nici nu stiu ce mare lucru sa-i cumpar. O sa mai vad si din mers. Stiu ca trebuie sa-i etichetez hainutele si obiectele, dar mai multe… sunt cam paralela... si nici nu ma agit prea tare, culmea.
Ce scumpa e Deliutza. Ca unei papusici i-ai facut parul. Si mai are si culoarea aia de par specifica bebelusilor scumpi.
Ochi-verzi, nu e drept ca mamicile invatatoare sa piarda prima zi de gradi/scoala a propriilor copii.
Onitzo, esti sigura ca soacra-ta il iubeste pe Paul? Bag si io fitilul, desi nu mi-e felul, da' dupa ce-am citit-o pe mirandolina, nu m-am putut abtine
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui try Pai sotului mei si numai daca ii spun ca mi se pare ca nu miroase f bine nu-s ce mancare din frigider, el deja nu mai mananca, i se infiripa gandul in cap si adios mancare papata. Tot io raman s-o mananc. E adevarat ca si stomacul lui ii reactioneaza in secunda urmatoare daca mananca ceva cat de putin alterat. |
La fel si al meu...pai daca apuc sa spun ca ceva e cam nu stiu cum in frigider..."Pai daca ti se pare tie pe mine de ce ma mai intrebi?Arunca si gata!"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
paxela spune:
alte poze noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mirandolina spune:
Bag io de sama ca nu ma stiti...
Pai fetelor, barbatii trebuie batuti cu propriile lor arme, sau cum imi place mie sa spun "TRECI STRADA PE UNDE VREA EL, CA SA AJUNGI UNDE VREI TU." Cand uita sa duca gunoiul, il intrebam daca nu ii miroase si lui, ca mie imi muta nasul din loc
iar el zicea ca din cauza unei sinuzite avute cu 10 ani in urma, si de la care nu se resimte acum, nu mai are miros, si nu isi da seama (doar ca se dadea de go cand faceam bunatati
). Cnad era vorba sa verifice un copil, sa vada daca a facut kk, cica nu are miros ...pai atunci sa profitam! as zice eu...
si da, el zice ca e nepretentios...desi mai are unele apucaturi...
Cand eram gravi cu bb2, ma tot speteam muncind, curentenie luna, si el - nik... nici macar jucariile nu e aduna din camera. Ok, pana intr-o noapte, cand duap forumeala, e-am imprastiat pe toate pe ruta dormitor-bucatarie. Apoi m-am furisat in pat, si dupa 5 minute i-am zis "somnoroasa" sa imi aduca apa. Nu va zic ce era la gura lui, cand pe intuneric a calcat pe toate minunatiie de cuburi, suruburi si piulite, chitaitori si masinute
Acum are grija sa le adune, sau macar ce e mare pune la loc
PAXELA Slava Domnului ca nu am fetita
pai tu crezi ca eu m-as fi priceput?
ONITZA copiii simt de unde vine dragostea adevarata. Matei mereu intoarce situatia in favoarea lui, ca sa mai doarma o noapte la mama, pe cand de soacra-mea nici nu intreaba. Si asta e tot cu corectia la purtator
vesnic nemutumita ca Matei mnu vorbeste corect, ca nu mananca singur, ca nu spune mutumesc cand primeste ceva (va jur ca numai cand vrea o face, fff rar a socrii), nu sta de mana cand mergem la plimbare, etc...
TRY pe tine nu te iau in calcul la comparatii de gradinita, traim in lumi diferite
Imi spunea o mamica, ca anul trecut a cheltuit cca 50 euro pentru rechititele baiatului de gradinita...sa vad noi la cat ajungem 
va las ca e ora mesei!