Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! SUnt la o cafea, azi nu am chef de nimik, sunt suparici, dar nu va mai amarasc si pe voi! V-am citit, va pupacesc si va urez o zi excelenta.

FULGULE, sanatate maxima! Ai grija de tine! in ce sens ti-a fost rau??? Sper ca te poti hrani bine. Si eu numar zilele pana incepe Paul gradi, ii e dor de prietenii lui de joaca.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca in primul rand SALUTARE!
Am vazut niste mamici frumoase, frumoase si vesele si cand citesc ca au kg in plus, fac ochiii mari din cauza socului.Unde or fi kg alea-n plus ca zau de le vad Monico, Cici, Felis si Paxela...de Ioana nici nu mai zic ca vb aia, acu' am vazut-o-n carne si oase si arata grozav de bine.Otilia, de tine ce sa mai zic...kg sunt cu un rost
Si cum zice si Fulgu, o "sunculita" colea te face mai frumoasa, ca alea cu 90-60-90 si 43 de kg la 1 metru si mult arata de poti preda linistit sistemul osos, ele reprezentand un mijloc didactic c-o importanta fff mare
Am vazut si copilasi frumosi de nu ma mai saturam uitandu-ma si peisaje frumoase din calatoriile voastre asa ca va "fara numar"...
Noi suntem bine, sanatosi, tati e plecat asa ca ne obosim una pe alta.Dimineata o trezescsi-o car trei ore cu mine, la scoala ca am 4 zile de activitate, mai maine si gata...cand pot invat dar mai mult de la 10 seara la 12 jumate, poate ma prinde si 1, iar la 5 suna "criminalul"(azi n-am reusit sa ma trezesc, simteam ca nu-mi pot deschide ochii asa ca l-am mutat la 7).Iesim toata ziua afara, mai nou invatam sa mergem cu bici pe 2 roti. A cerut ea singura sa-i dau ajutatoarele jos, cica:"Sunt mare si vleau sa invat"asa ca ne chinuim.De regula o tin de scaun, mai exact de sub scaun, eu normal cocosandu-ma, dar asa îi mai dau drumul, merge cam 2m, apoi se lasa intr-o parte sau alta si iar mai merge un pic...pana la urma invata ea ca vad ca are ceva ambitie.
Saptamana viitoare o s-o duc seara la cumnata si va dormi cu verisoara ei, ca sa n-o trezesc dimineata ca in 25,26,27 am pregatire si in 28,29,30 examenele...am deja niste emotii de-mi vine sa plang si-s fff agitata ca mi-e groaza de examenul oral mai ales ca profa e sevara si are pretentia sa spui definitiile ca-n carte
No ca v-am zapacit cu ale mele
Aaaa, sambata am fost la sat, la mosii ei de botez si ne-am simtit grozav.A fost in extaz ca aveau doua pisicute si-am lasat-o sa se joace cu ele si doamne ce le-a mai facut, iar ele stateau ca blegele...am fost si la Strei unde era calda apa, dar cam tulbure, asa ca am lasat-o un pic cu picioare, dar smechera tot s-a aruncat la un moment dat si cu funduletul, asa imbracata.Am facut si ceva poze asa ca le incarc imediat.

Am incarcat si pozele

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multa bafta miha
fita e o frumoasa , si la cata ambitie are sigur va ajunge departe

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

MIHAELA, am vazut poze cu DIana, nu ma pot opri in a ma minuna cat de crescuta este!!! Si ce fericita e cu matzele in brate! NU ti-a spus sa ii iei si ei pisica? Iar cu examenele, e normal sa ai emotii, dar ai sa vezi ca vei reusii!!! Tinem pumnii!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fulgule, ce bine-mi pare cand mai dai cate-o boare pe aici. Imi pare rau ca ti-e rau, sper sa fie doar simptomele clasice si nimic mai mult.
Da' bine le mai zici tu cu kg alea.

Ochi-verzi, pai tu cadru didactic care dai lucrari de control la copii sa-t ifie frica de examen? Ce poa' sa-ti faca tanti aia? Ca de mancat sigur nu te mananca.
Multa bafta pt sfarsitul de luna. Tinem pumnii.

aime, sanatate si iar sanatate ca-i mai buna decat toate.

Mergi la inceput

TRY io stiu ce zice Mihaela cand are emotii...le ascultam si pe colegele mele care s-au inscris la grad anul acesta: sunt profesoare tare fixiste care sunt duuuuse cu capul (si desi tu poate retii cat mai multe definitii, iar majoritatea subiectelor poate esti mandra de tine ca le-ai inteles si le poti reda cu propriile cuvinte fara sa inveti -tocesti cuvant cu cuvant) ce au pretentia sa auda definitia ce iti pica pe bilet asa cum a scris-o poate chiar ea in cartea nou aparuta sa vada daca ai cumparat-o....iar daca uiti un amanunt sau nu ai spus-o exact ca la carte, te pica, desi din 3 subiecte, o definitie nu ai redat-o exact! La asta se gandeste, cred, MIhaela...eu spun din ce am auzit si la colegele mele ce se vaitau pe la scoala din cauza acestui gen de profesoara. Sunt sigura ca nu e cazul la MIhaela sa isi faca probleme...dar, sincer, nu te-ai oftica sa ti se intample sa te pice pt o definitie pe care nu ai redat-o 100% ca la carte???

Va pup! Am de educat si copil si soacra la ora asta!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
cuscra, ai grija de tine sanatate multa
mihaela bafta la examene si [pup ] ambitioasa mica si frumoasa din partea ea

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

try tu ca de obicei ai o vorba buna pentru mine, oricum acum mi-a mai trecut, nu mai sunt supi cum eram in urma cu 2 saptamani.
Insa am si avut o altfel de reactie a felu Lui de a fi: am gatit un piaf bun ca pe asta il papa si picii cu succes, insa barbatull meu drag l-a lasat pe aragaz, desi i-am spus de muuuuulte ori sa nu faca asta. A stat pilafu o noapte intreaga acolo, apoi dimineata si-a pus la pachet si l-a asat tot acolo. Cand -am gasit eu tocmai incepea sa fiarba
Seara cand a venit am insistat sa manance tot orez, pe motiv ca ciobita mai e putina si trebuie baietilor Cine a stat pe buda toata noaptea? Daca m-a intrebat de unde i se trage, am zis in treacat "poate de la pilafu lasat pe aragaz" si gata, fara nervi, fara frustrari, fara cearta. Sa vedem daca mai face!

fulguletz sanatate! stii ce cari in desaga?

Miha bine ca mi-ai amintit de replica impacarii! si Matei se mai "deeaza" cu pretena lui

mai e cineva care incepe gradinita anul asta, pentru prima data, ca si bobocel? am niste emotii, de nu va pot spune! Si mai ales chef de cumparaturi

Mihaela am vazut pozele Dianei cu pisicile...e tare bucuroasa de noile prietene, de fapt se vede libertatea copiluui care petrece timpul in aer liber, nu la boc...ma uitam si la Matei, era asa de fericit a munte, fara limite practic. Alerga pe munte cu tati, striga cat il tineau plamanii, nu ii amintea nimeni ca locuim intr-un bloc cu vecini care eventual ne vor da afara
Bafta la examene!

onitza sper sa fie ceva trecator, imi pari cam trista...
Faza cu "zisul ca in carte" imi aminteste de fratele meu, care a pierdut o treapta (cum era atunci intrarea la liceu) pentru ca nu a "scris ca in carte" Degeaba a facut contestatie, asta i s-a raspuns...

aime mi-ar place sa te cunosc la mare, insa am s-o intreb pe Mihaea pe unde te cazezi...concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineata!

haideti la o cafea frumoaselor, chiparoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sar'na, fetelor!
Azi n-am mai mers la scoala ca Diana a zis c-o doare burtica, acuma e bine dar nu stiu de la ce, ca n-a mancat nimic care s-o deranjeze. Ma gandesc sa-i fac din nou coproparazitologicul dar saptamana viitoare nu am cum.I-as da helmiflores ca si asa aveam in plan, preventiv pt gradi.Chiar nu stiu ce sa fac
Mirandolina si noi incepem anul acesta gradinita si am niste emotii ca si tine dar si o tristete ca n-o pot vedea, nu-i pot vedea reactia Sper ca festivitatea la noi sa inceapa la 9, la gradi stiu ca incepe dupa 10 si sa prind barem finalul.Va merge cu mama, cumnata si nepotica pe care le pun sa pozeze tot si sa filmeze cat mai mult...Mereu voi pierde festivitatea de deschidere
Diana de regula petrece multe ore afara, singurul lucru frumos la noi este ca avem multa verdeata si copiii au unde alerga chiar de stam la bloc.Aseara se dadea de-a rostogolol pe-o panta de juma de metru dar era tare incantata.
Try, asa ar cam trebui sa fie, dar cred ca eu nu le provoc copilasilor asa emotii cand dau teste, ba mai mult fac fel de fel de glume sa-i inveselesc si sa nu-i stresez.
Am emotii ca stiu de la colege cum este.Sper sa-mi pice creativitatea si sa-i vb cat mai mult de conformism si de rigiditatea algoritmilor anteriori ca poate asa nu mai conteaza ca nu zic tot cuvant cu cuvant
Nu stiu ce-am mai vrut sa spun..aaaa, Ioana n-a cerut matze acasa ca stie fata ca mie nu-mi plac,mi-s dragi dar la distanta.A mai cerut ea si caine si papagal dar i-am explicat ca nu vreau sa le chinuim in apartament, chiar nu vreau animale in casa.Odata chiar i-a spus mamei "cand clesc imi cumpar multe animale"Îi sunt dragi, o cred si din acest motiv o si las cu ele atunci cand este posibil.Nu va zic ce-a alergat bietele gaini si cum statea tot langa cusca iepurilor.Am lasat-o sa-i mangaie, ne-am spalat apoi bine si gata.
Fug sa fac ceva treaba si sa iesim la noi in fata blocului unde sunt multi copaci si-i racoare.
Va doresc o zi minunata

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput