Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Sanatate multa bebelusilor bolnavori! Eu cred ca Stefan nu are nimic serios, cam asa a fost si Bubu acum 2 luni cu diareea lui.
Cecilia, nu mergem la mare in we, pana atunci vin si ei de acolo.
Papanash,
am ras de m-am prapadit. Asta da dezlantuire la adidasi de 9 euro. Dar si eu as fi facut absolut la fel, de fapt cred ca ma si imaginam acolo. Super tare politica de marketing, la noi nu prea ar merge ca nu stiu cati straini s-ar inghesui prin magazine. In fine... Oricum sa purtati sanatosi ce ati achizitionat! Iar cu valizele nu e bai, ca poti oricand sa iei una noua. Uite asa ne-am ales noi in ultimul an (poate un an juma) cu 3 bucati valijoare noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
da, dar era destul de veridic fiindca astia cu reducere erau de-a valma pe niste rafturi in mijlocul magazinului si nu aveau decat cate un nr. pe fiecare model ![]()
si ce suparata eram ca barbatu-meu nu voia sa ia mai multi....![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
super tare! Astia da comercianti nene.
Rox ,
Poze
papanash spune:
in sfarsit racoare.
am fost afara in parc cu Ghighi si a adormit. la intoarcere m-am cocosat cu el si carutul in lift, of, tare greu e fara ajutor.
si mi-e un dor de tati, asa naspa e dupa concediu cand stai non-stop unul cu altul, sa ramai o saptamana fara jumatate....
nu stiu cum a reusit ( s-ar putea de la piersici) sa se irite rau de tot Ghighi, ii tot dau cu diverse creme si parca-i mai iritat.
ma duc maine la farma naturista ca azi am uitat portofelul in casa .
vreau sa-i iau ceva de galbenele. sau sa-l spal cu ceai pelin, o fi bine ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Rox, transmite-i, te rog, din partea mea dnei C multe salutari si pupici piticei, mi-e dor de ea, de ce nu intra pe forum ?
dna Teo se rasfata iar in concediu ? salutari si dumneaei ![]()
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Papanash, nu cred ca duamna C are acces la net si nici timp. Oricum acum e prin tara asa ca...Daca vorbesc cu ea sigur ii transmit salutari. Iar Teo in conced cateva zile. Nici ea nu are net.
Nu stiu ce sa zic de Ghighi, daca ti se pare ca mai rau se irita de la creme nu ii mai da cu nimic. Eu am avut o experienta nasoala cu crema de galbenele, am dat pt pb mov si m-am iritat si mai rau. Clar nu de la galbenele, ci probabil de la alti excipienti sau cum s-or numi. Lasa mai bine baiatul cu poponica goala (si Alex patea asa de la fructe, se oparea din fata pana in spate).
Pupici si noapte buna! Maine nu cred ca apuc sa intru pe forum ca mi-au planificat unii o intalnire la fisc (macar de data asta nu ma mai trimit astia la ghiseu sa ma cert cu oamenii).
Rox ,
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ieri la munte speram sa ma duc sa ma racoresc si am luat mare teapa. Bine ca nu l-am luat si pe Bubu ca ne luam campii cu totii. |
Pai cum, soro, sa va luati campii daca erati...la munte?
Bine ca ti-ai revenit, lasa supararile, vezi ce povesti interesante ne aduce Papanasha! Sa vezi Duamna C cu cate o veni...!!!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash da, n-am urcat, dar nici ce era acolo habar nu aveam, de data asta nu m-am documentat nicicum si nu ne-am facut nici un plan de vizitare, am colindat alandala. sotul meu e la un curs Limra la care tinuta e smart-casual, la el asta inseamna camasa calcata impecabil si pantaloni, pantof casual si fara cravata deci te-a lasat dna C inlocuitoare ? pui intrebari din urma sa vezi cine si ce a citit ? io fa o strigare de catalog, ca multe fete lipsesc nemotivat. |
Lenesa, lenesa!!!
Mai, cum imi dai tu mie de lucru si ma educi. De unde sa stiu eu, surato, ce e ala curs Limra? Ei bine, acum am aflat. Si am inteles de fapt ca musiu husband al tau a uitat umerasele - pardon, portmantourile - cu tot cu 'obectele' calcate de a fost nevoit sa se intoarca. Ia zi-ne drept, a primit ceva tigai sau macar ceva de 'alint' de la tine?
Intrebari din urma nu pun, dar lamuresc...nelamuririle. Ca sa pot pune la dosar, sa nu murim curioase. Iar strigari degeaba facem noi acum, ca au motivari, e perioada de concedii...
Intr-o nota serioasa, eu foloseam la Tudor crema Weleda cu galbenele, absolut minunata, vindeca orice in cateva ore. De cand a inceput Tudor gradinita, am dus-o acolo si nu am ajuns in centru sa-i iau alt tub pentru acasa. Aveam din tara un tub de crema cu ulei de catina. E bun si ala, dar nu la fel de bun ca Weleda. Fetele stiau cum sa comanzi de pe net. Daca nu mai aduc, da de veste, trimitem de aici...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Vad ca e liniste aici, noroc cu Roxana si papanash ca mai schimba cateva cuvinte ca altfel era ....pagina goala.
Roxana iti urez o zi usoara maine, vad ca au tabarat ''astia''pe tine la serviciu......
Papansh si Cristi a avut o iritatie urata ultima data cand a fost deranjat la burtica(ca sa-i spun asa), mi-a dat de la farmacie cutaden, l-am dat seara dupa baita si dimineata nu mai avea nimic, il mai folossc cand mi se pare ca e rosu tare(rar), in rest bephanten, e posibil sa fie de la fructe, noi facem mai moale dupa pepene(nu am cum sa mananc pe ascuns, asa ca o bucatica serveste si dl teroare).
Daca tot am vb de dl teroare sa va spun ce a facut afara in seara asta, dupa ce m-a alergat dupa toti copii de la bloc si a venit dupa cate o jucarie(a luat cate una si a dus-o unui copil, apoi a venit dupa alta pt alt copil si tot asa) s-a urcat pe toate tricicletele si bicicletele, ce daca erau mari, pana nu a vazut cum merg nu s-a lasat...la un moment dat a obosit, s-a plimbat prin bratele vecinelor si in final a venit la mine in brate unde a tras de tricou(era un pic mai decoltat) si a bagat mana sa scoata tatzi
...partea haioasa a fost cand nu a reusit(ca deh aveam sutien)s-a aplecat si suparat a vrut sa ''muste cred'' sau sa ''suga''.......deci ce ma fac cu dl teroare, daca a ajuns sa ma dezbrace pe strada....imi amintesc ca zicea Mandarinuta despre Antonia, care scoate tatzi in casa sa mai pape fetita....chiar asa noi pe strada?????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
papanash spune:
abia acum a adormit Ghighi .
Rox, ai trecut de la butelii cu tva la ghisee ? Ia pune-i la punct sa-si bage mintile-n cap, tu esti mama de copii, sa faca altcineva muncile stresante. daca te duci la fisc sa-mi pui si mie o pila sa n-am probleme cu declaratia de venit pe anul trecut ![]()
Sim, profitati de ultimile zile de concediu sa mai dati o fuga la Bacau ? Drum bun si vreme buna. Dupa cum vezi s-a racorit si pe la noi.
Yaia, te-ai prins, de umerase era vorba, bagate intr-o chestie textila de protectie, cu fermoar .
Cecilia, asta ne trebuie daca avem umblareti, si Ghighi calareste tot ce prinde prin parc. Noi avem alta problema, nu suporta nimic de incaltat, cum il dau jos din carut cum se aseaza-n fund sa-si scoata incaltarile dupa care o ia din loc. Si cum la noi sunt peste tot cioburi, pietre si altele, stau in fata lui sa curat locul pe unde merge Maria Sa.
filme Ghighi