Produsele de la "Forever Living": ati cumparat

Produsele de la "Forever Living": ati cumparat | Autor: RWheelwright

Link direct la acest mesaj

Azi am fost la un soi de prezentare pentru produsele de la Forever Living Products. Doamnele-niste dragute, insa tot nu m-au convins sa ma inscriu in reteaua aceasta de MLM ca distribuitor.... Ma retine ceva si parca nici nu am increderea catotul ar fi natural sau ca, intr-adevar, poti conserva proprietatile gelului de aloe vera timp de 4 ani (?!) Si au niste preturi!!!!! Si cica se castiga!!!! (Dar asta iar nu cred).
Acum sunt si eu curioasa daca ati folosit produse Forever si daca au avut efectul/rezultatul scontat (in afara de autosugestie).

Ce parere aveti?

PS.:Mai degraba as incerca naturiste de la Hofigal, s.a.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

In disperarea mea de a slabi, am cumparat si de la ei.
Rezultate zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am incercat, sunt bune dar nu fac minuni.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Am folosit cateva, cum spune si Mcm, sunt bune, dar nu fac minuni.
Eu sunt multumita de efectul produselor - aloe first, pasta de dinti, crema rosie, vit C pe suport de taratze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

mie nu-mi lipseste din casa First - ul si, vara asta, mi-am luat si deodorant stick (solid) pentru sub brat. Are un miros discret, de plante si la mine a fost foarte eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Produsele lor sunt prezentate ca un panaceu universal, ceea ce, cred, este o exagerare.
DAr First-ul nu lipseste nici de la mine din casa. Este extraodinar in problemele pielii: ciupituri, rani usoare, prurit etc. Prietenul nostru a fost intepat de o meduza mare la mare, i-am dat imediat cu first pe piele si i-a disparut senzatia de arsura si mancarime si nici nu a mai avut probleme. Acelasi efect il are si la ciupiturile de tantari (si poate fi dat si pe pielea de bebelusi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Va multumesc mult!

M-am hotarat: nu voi fi distribuitor.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elag

Produsele lor sunt prezentate ca un panaceu universal, ceea ce, cred, este o exagerare.
DAr First-ul nu lipseste nici de la mine din casa. Este extraodinar in problemele pielii: ciupituri, rani usoare, prurit etc. Prietenul nostru a fost intepat de o meduza mare la mare, i-am dat imediat cu first pe piele si i-a disparut senzatia de arsura si mancarime si nici nu a mai avut probleme. Acelasi efect il are si la ciupiturile de tantari (si poate fi dat si pe pielea de bebelusi!)

celasi rezultat il ai si cu fenistil sau calamine,si presupun ca sunt muult mai ieftine
a

Mergi la inceput