Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Mamici care ati mai nascut,burta dispare imediat dupa nastere?adica stiu ca ramane putin pana se retrage uterul de tot dar asa in mare dispare????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+
LUCA
AMR 27 ZILE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut clau, eu am vazut in Cora Pantelimon cu 40 ron bucata parca. O sa-i fac o poza la a mea sa o vezi. Sunt colorate si cu animalute in fata, toate erau tare dragalase cu animalute frumoase ![]() Nu stiu cum e la voi fetelor dar eu nu pot sa vad mancare in fata ochilor. NU POT sa mananc, mi se face rau, de gatit nu mai vorbesc. Zici ca sunt in primele luni nu in ultima. NIci macar pepenele nu il mai suport ![]() ![]() Plus ca ma doare mijlocul de ieri de simt ca ma rup ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersi mult, in cora pantelimon nu cred ca va ajunge sotul dar poate gaseste in cora lujerului
![](pupic.gif)
tu nu poti sa mananci iar eu as manca incontinuu
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
angelynna82 spune:
Buna fetele
La Multi Ani tuturor celor care serbeaza pe Sf. Maria
Andy_galro felicitari pentru saptamana 34 si pentru nepotiza
Saptamana viitoare scoatem agitatele pt Boo, XOR si Alexa... incredibil cat de repede trece timpul.
Tzitziri bafta la eco azi
Bitza imi pare rau ca ai infectie, sper sa treaca cat mai repede
Maria felicitari si tie pentru schimbarea semnaturii si
Laureta sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Am lasat azi prenatalul la firma si in drum spre casa am cumparat pt bebe prosoape, un body si un set format din manusi pt manute, botoseu si fes...sunt tare frumoase 32+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
CD27 spune:
Musette eu n-am mai nascut, dar am vazut la cumnata mea, cand a venit acasa avea o burta ....cat o avea la 7 luni si a disparut in timp, dupa 4 luni nu mai era deloc, dar abdomenul nu arata foarte bine, dar mai bine las mamicile care sunt la a 2 nastere sa iti spuna din experientele lor, nu vreau sa te sperii
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Oopssssss si eu care credeam ca dispare asa imediat ce iese bebe,lichidul si placenta.......
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+
LUCA
AMR 27 ZILE