Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Mie mi-a luat mama de la magazinul obor si cred ca si Babytza tot de acolo a luat! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersi frumos, poti sa imi spui si cat a costat?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau_geo burtici, cele care deja ati achizitionat sau aveti idee de unde se pot lua camasi pt alaptat, cele cu fanta in dreptul snilor (un fel de pliu) si cu desen pe piept, spuneti-mi si mie va rog, fiindca sotul tot cauta de vreo 2 saptamani in carrefour si nu gaseste. ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 5 SAPTAMANI |
Eu am gasit la obor intrarea mare pe la mc donald. Am pus poze, daca vrei sa o vezi. A fost 32 ron
![](pupic.gif)
Acum chiar plec...
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
citat din mesajul lui babytza
Eu am gasit la obor intrarea mare pe la mc donald. Am pus poze, daca vrei sa o vezi. A fost 32 ron ![]() Acum chiar plec... ![]() ![]() ![]() Asa creste gandacelul nostru poze |
multumesc frumos, o sa-l pun sa mearga acolo
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
AMR 5 SAPTAMANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Clau sincer nu stiu ca mama mi le-a facut cadou si nu am intrebat....poate babytza sa stie ca ea a luat acu de curand,oricum mai ieftine ca la carrefoure sigur.Eu chiar ma gandeam sa le mai probez ca mama mi-a luat marimea s ca atata purtam pe vremea aia dar acu??????poate iese titzi din ele
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+
LUCA
AMR 27 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
citat din mesajul lui musettepink Eva intelesesem eu gresit sau dupa ce confirmi comanda la c h i c bb te suna si ei????pe mine nu m-a sunat nimeni inca.....sau poate sunt eu prea nerabdatoare ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu te suna, pe mine m-au sunat pt ca nu aveau o culoare ceruta de mine si m-au sunat sa imi propuna variante!
Verifica statutul comenzii tale, acolo la contul tau, cand apare "in curs de livrare" inseamna ca o vei primi ziua aceea, la mine a doua zi de la comanda, mereu. De dimineata te suna soferul sa iti spuna ca vine si la ce ora! Si apoi te suna cand sunt la 15 minute de tine! Cam asa!
Eu zic ca luni sa stepti o vizita, ca nu stiu daca livreaza sambata! Nu cred!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](ilovey.gif)
Atat mai este pana vine
![](copilas.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
POZE
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
citat din mesajul lui EvaF
Nu te suna, pe mine m-au sunat pt ca nu avau o culoare ceruta de mine si m-au sunat sa imi propuna variante! Verifica statutul comenzii tale, acolo la contul tau, cand apare "in curs de livrare" inseamna ca o vei primi ziua aceea, la mine a doua zi de la comanda, mereu. De dimineata te suna soferul sa iti spuna ca vine si la ce ora! Si apoi te suna cand sunt la 15 minute de tine! Cam asa! ![]() ![]() ![]() Atat mai este pana vine ![]() ![]() ![]() POZE ![]() ![]() |
multumesc!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Clau vezi ca a editat Babytza mesajul ei si a scris pretul la camasi.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
![](olala.gif)
![](rugaciune.gif)
![](gravida.gif)
![](olala.gif)
![](teiubesc.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](teiubesc.gif)
clau_geo spune:
citat din mesajul lui musettepink Clau sincer nu stiu ca mama mi le-a facut cadou si nu am intrebat....poate babytza sa stie ca ea a luat acu de curand,oricum mai ieftine ca la carrefoure sigur.Eu chiar ma gandeam sa le mai probez ca mama mi-a luat marimea s ca atata purtam pe vremea aia dar acu??????poate iese titzi din ele ![]() ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersi mult
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
AMR 5 SAPTAMANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
clau, eu am vazut in Cora Pantelimon cu 40 ron bucata parca. O sa-i fac o poza la a mea sa o vezi. Sunt colorate si cu animalute in fata, toate erau tare dragalase cu animalute frumoase
Nu stiu cum e la voi fetelor dar eu nu pot sa vad mancare in fata ochilor. NU POT sa mananc, mi se face rau, de gatit nu mai vorbesc. Zici ca sunt in primele luni nu in ultima. NIci macar pepenele nu il mai suport spuneti-mi si mie ce as putea sa fac
Plus ca ma doare mijlocul de ieri de simt ca ma rup . Mi-e ca e de la AC...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz
Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 29 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
piolica spune:
citat din mesajul lui aly_c20 fetele, stie vreo una un site din austria de unde pot face cumparaturi pentru bb? piolica, parca u ai zis candva ceva de genul asta:D ![]() ![]() http://md.lilypie.com/O77np3.png |
sincer, nu stiu, eu vorbean de Pandorf cu Bitza, asta este un outlet aproape de granita cu Ungaria.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
citat din mesajul lui monica_dicut clau, eu am vazut in Cora Pantelimon cu 40 ron bucata parca. O sa-i fac o poza la a mea sa o vezi. Sunt colorate si cu animalute in fata, toate erau tare dragalase cu animalute frumoase ![]() Nu stiu cum e la voi fetelor dar eu nu pot sa vad mancare in fata ochilor. NU POT sa mananc, mi se face rau, de gatit nu mai vorbesc. Zici ca sunt in primele luni nu in ultima. NIci macar pepenele nu il mai suport ![]() ![]() Plus ca ma doare mijlocul de ieri de simt ca ma rup ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersi mult, in cora pantelimon nu cred ca va ajunge sotul dar poate gaseste in cora lujerului
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
AMR 5 SAPTAMANI