Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor eu va pup pe toate si ma duc sa ma imbrac, plec la monitorizare. Sper sa fie totul bine..

O zi minunata celor care petrec azi !!!

Musette nu e Elodia Aseara am chemat politia ca initial ne-am gandit sa nu fie cumva moarta vecina de 80 ani pe care nu a vazut-o nimeni de 2 saptamani... Nu e nici vecina , ea e doar plecata si a lasat cateii de izbeliste.... oooooffff....ce suflet sa ai sa lasi asa niste animalutze...

Pooooop

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Babytza, sper sa rezolvi pana la urma problema. Medicul nu mi-a spus nimic de ir-uri, a zis ca daca e ceva in neregula imi spune el. Tie ce ti-a scris medicul pentru ir-uri ca nu mai tin minte?

Musette, da, medicul mi-a prescris aspirina. Eu am citit ca poate provoca hemoragii la nastere luata in trimestrul 3, dar ca totusi in doza pana in 500 gr(2 jumatati cum mi-a scris el)ar fi ok. Chiar nu as avea nevoie de sangerari, in special fiindca am rh negativ si ar insemna sa iau vaccin sau sa risc sa se faca anticorpi. Asa ca Babytza sau Musette, daca aveti vreun link unde ati citit ca provoaca sangerari, please dati-mi-l si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nausica, eu si andreea_and nastem la Municipal, nu stiu daca mai e altcineva, eu nu am alte informatii decat am scris in pag 20 si tot ce stiu este de aici de pe forum de la fete care au nascut la Municipal in anii trecuti; eu nasc cu Mirela Moarcas, cezariana, nu am discutat absolut nimic cu dr despre nastere pana acum, a zis ca e prea devreme(DPN 16-22 sept)

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

fetele, stie vreo una un site din austria de unde pot face cumparaturi pentru bb?
piolica, parca u ai zis candva ceva de genul asta:D

35+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici, cele care deja ati achizitionat sau aveti idee de unde se pot lua camasi pt alaptat, cele cu fanta in dreptul snilor (un fel de pliu) si cu desen pe piept, spuneti-mi si mie va rog, fiindca sotul tot cauta de vreo 2 saptamani in carrefour si nu gaseste.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babytza bafta la monitorizare!!!!!uite o agitata pt noroc!Cum a lasat bietele animale asa?????

Amanda eu am citit pe prospectul de la aspenter pt ca am luat pana in saptaman 12 de sarcina si cum stiu ca aspenter e tot aspirina m-am gandit ca e acelasi lucru.In prospectul de la aspirina nu scrie nimic??acum nu stiu ce sa zic daca dr ti-a zis sa iei....pe de alta parte eu pe dr meu nu la-m auzit niciodata sa recomande aspirina pt Ir-uri marite(banuiesc ca de asta o iei nu,sper sa nu fi inteles eu gresit)chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau,eventual sa mai ceri o parere?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Maria felicitari ptr schimbarea semnaturii si

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

burtici, cele care deja ati achizitionat sau aveti idee de unde se pot lua camasi pt alaptat, cele cu fanta in dreptul snilor (un fel de pliu) si cu desen pe piept, spuneti-mi si mie va rog, fiindca sotul tot cauta de vreo 2 saptamani in carrefour si nu gaseste.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mie mi-a luat mama de la magazinul obor si cred ca si Babytza tot de acolo a luat!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Amanda nu am citit un link cu aspirina. Eu stiam de la bunica mea care a fost moasa de meserie ca nu e voie aspirina mai ales in trim 3 de sarcina...
Cauta si tu vezi daca gasesti ceva pe net, nu stiu ce sa zic...
Iar cu Ir marit mi-a spus dr ca da retard de crestere si tensiune mare la mamica, ceea ce poate duce la avort spontan. Oricum, tinand cont ca amandoua suntem in trim 3 , pot spune ca nu mai este pericolul asa de mare pentru bb. Si daca ti-a spus si dr tau ca nu sunt probleme , cu atat mai mult esti bine .

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Eva intelesesem eu gresit sau dupa ce confirmi comanda la c h i c bb te suna si ei????pe mine nu m-a sunat nimeni inca.....sau poate sunt eu prea nerabdatoare

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput