Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

multumesc tuturor pentru uraririle cu privire la nepotica mea...intr-adevar abia stept sa o vad cu toate ca va fi numai in poze deocamdata...ma bucur ca sunt bine si sanatoase amandoua.

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor am si eu o problema grava.. cunoasteti pe cineva la protectia mediului ? Am nevoie de cineva de la sanepid...In curtea vecine e un focar de infectie....caini morti si pute de iti muta nasul din loc...nu mai zic de mustele verzi imense care deja misuna peste tot...Si dobitocii astia ma plimba dintr-un un loc in altul, nu ma baga nimeni in seama.
Scuze pentru offtopic...

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

multumesc tuturor pt sfaturi si griji, se pare ca dupa o cana cu lapte am reusit sa adorm si acum vad ca ma simt mai bine. Nu mai inteapa inima insa nu stiu daca a trecut de la pastila de ca+mg+zn sau de la odihna, insa acum vad ca ma doare destul de tare mijlocul pe partea stanga unde este asezata bubulina.

aaaa, cand m-am trezit am dat pe national geographic si era documentarul In pantec cu gemeni. Am nimerit exact cand se facea cezariana in 2 dintre cazurile prezentate si vreau sa zic ca nu mi s-a parut ca ar fii ceva urat sau dureros. Sper sa fie si la mine la fel.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

MESAJ DE LA CLAUDINNA:
Se simte foarte bine, merge singura, nu o doare nimic, l-a vazut pe bebe foarte putin si spune ca e un dulce. La ora 3 merge la alaptat si de-abia asteapta. Va saluta pe toate si o felicita pe Anca.

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Bitza ma bucur ca bebe Lucas mai vrea sa stea in burtica. Tin pumnii sa scapi repede si de infectie.
babytza ai incercat sa vorbesti la primarie? ca stiu ca astia de la sectorul 2 au mai rezolvat cazuri din-astea.
Eva ma gandesc ca acum e super ocupata Anca cu fetita, poate nu mai tine telefonul langa ea, eu am incredere ca sunt bine amandoua. Si eu i-am trimis mesaj dar n-am sunat-o.

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau ma bucur ca esti mai binesi te odihneste cat mai mult.
Super inseamna ca CLAUDINNA isi revine destul de repede.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau ce bine ca ti-ai mai revenit!Am vazut si eu operatii de cezariana si nu mi s-a parut nimic nasol,sincer m-am speriat mai tare la nasteri naturale...of acu iar ma bate gandul de cezarina...

babytza nu cunosc,imi pare rau,tin pumnii sa se rezolve totusi cumva si repede!

bitza imi pare rau ca iar te-ai procopsit cu infectie urinara,sanatate,acu sa vad si eu luni daca am ceva crocobauri

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

cat ma bucur pt Claudinna ca e bine si ca l-a vazut pe bb mamica fericita

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

multumim Andy g de vestile super bune!!! Ce emotie, sa-ti alaptezi prima oara puiul...nu-mi pot inchipui ce bucurie e pe Claudina acum! Ma bucur ca nu are dureri si ca deja poate merge singura!

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu zic sa nu te ingrijorezi inca foarte tare cu Anca. Eu una desi cu anestezie epidurala, deci mai repede fresh la cap si doar putin ametita de la operatie nu aveam chef sa raspund si sa vb cu nimeni. Nici macar a doua sau a treia zi. Imi amintesc ca mi-a trimis nasul meu un buchet de flori prin soferul lui si ala statea saracul si se uita perplex la mine ca nu am scos nici un cuvant pana la urma a pus usor mana pe mine sa vada daca sunt vie. Tot ce nu era legat de copil ma facea sa ma simt leguma. Sper sa fie totul bine cu ele.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput