Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

merci Eva!Nu am citit cu atentie,m-ai prins!Ghici ce vreau sa comand?pernuta aceea de la chicco ,am stuadiat toate pernutele si aceea e cea mai ok si pana la urma pot sa nu folosesc acel dispozitiv.Transport gratis,super la miniblu imi cerea 18 ron iar pe siteul chicco pernuta e evident mai scumpa....eu nu inteleg strategia lor.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Parca ne-am vb, acum trimit eu o comanda la chicbb cu un sac de dormit-cel cu vernil-, salopetzele, un biberon de sticla Chicco,
caciulite si fesuri, bavete, etc :)))))Ma tot uit ce mai pun in cos, ca mereu mai vad cate ceva si mai fac o comanda!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Monica eu le-am scris in engleza celor de la LR si mi-au raspuns la fel. Bafta cu coletele! Daca n-au trecut 6 saptamani de cand ti l-au trimis o sa-ti zica sa mai astepti.
Musette nici eu nu am platit transport la chic bb, e gratuit peste 50ron. Acum am vazut, miniblu cer 18 ron pe transport??? Ce prostie!
Clau geo sper ca te simti mai bine, si pe mine ma mai inteapa inima si uneori simt si ca o ia razna dar m-am gandit ca e normal, ca simt ca mi-a ajuns uterul pana sus si apasa pe diafragma.

Vad ca astia de pe bimbomarket ma tenteaza cu un discount de 10%...daca stiam luam de la ei cadita cu suport ca aveau super pret, ma mai gandesc poate iau sterilizator, umidificator si pompa san, desi vroiam sa mai astept cu achizitiile astea, sa vad daca chiar am nevoie.

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Acum am vazut, miniblu cer 18 ron pe transport??? Ce prostie!

E gratis la comenzi de peste 200RON! Doar sa va placa produsele!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andree and nu-mi mai zice de bimbomarket,ca nu am mai intrat tocmai ca sa nu ma mai tenteze ceva.....la miniblu pt pernuta aceea atat era transportul.....iar pana la 200 ron chiar nu aveam ce pune in cos!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

La multi ani tuturor Mariilor!!! sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti bebici sanatosi, frumosi si destepti!
AmadaR stai linistita...si eu tot 5 kg am luat pana acum si dr meu a spus ca este foarte bine, conteaza bebe sa fie bine nu kg noatre
andy_g felicitari pt semnatura si sa-ti traiasca nepotica
fresh ce faci?cum esti astazi?

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Bun venit pe lume micutului Razvan Florin !!!! Claudinna, sa ne traiesti sanatoasa si fericita cu puiutul tau mic in brate !!!!!
pentru toate Mariile de astazi !!!!!!

am hotarat sa nu mai citesc din urma, ca asa raman tot timpul defazata. sorry...
in ceea ce priveste crema Dr. Boici, mi-am achizitionat-o si eu insa am ezitat sa o folosesc deoarece eu stiu ca spanzul este o planta toxica. e drept ca nu stiu in ce proportii contine spanz, la fel de adevarat este ca in prospect nu se spune nimic despre sarcina, nici la indicatii, nici la contraindicatii. sfatul meu este, daca o folositi, sa o faceti cu moderatie. acum, fiecare cum simte...

va pup pe TOATE

33+, Ruxandra Maria

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza nasol cu infectia aia....O sa treaca, nu iti face griji...

Musette pernuta nu e mai scumpa pe net, au scumpit-o ei si in magazin..

Sper si eu ca Anca si bebelina sunt ok

[ copil] Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Poate imi trimite si mie cineva un PM asta daca vedeti ca am
scris!!!
Va las acuma ma duc in pat pentru ca daca stau prea mult pe scaun incepe sa mi se intareasca burtica!Mai intru mai pe seara daca vine tati acasa cu laptopul!!!
Va doresc o dupa amiaza placuta!

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza imi pare rau ca iar ai facut o infectie. bn ca se trateaza - pacat ca doar cu antibiotic.

garga azi sunt bine, la fel de moarta de caldura. si incerc sa stau in pat cat pot. u ? cum mai stai cu moralul ?

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza sorry ptr infectie,am inteles ca recidiveaza destul de des
Sper si eu ca Anca si Carla sunt k doar ca sunt ocupate sau se odihnesc.
andy_g sa-ti traiasca nepotica ..cred ca de abia astepti sa o vezi.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput