Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Fetelor aseara va spuneam aseara ca am primit un pachet de la cumnatzica din Franta si ca asteapta si ea o fetita: ei bine iata ca s-a nascut!!!!!! Am o nepotica Ana- Iulia si abia stept sa vad poze cu ea.....asa m-am emotionat ca mi-au dat lacrimile.....d-ne ajuta sa fie bine amandoua. Scuze daca sunt un pic off-topic dar trebuie sa ma descarc si eu... si cui alcuiva daca nu voua prietenele mele. 34+Andrei AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!! Poze noi doi+"o casuta fff mare" |
andy, felicitari pentru nepotica! cred ca o sa fie o mare petrecere la voi in familie.
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
musettepink spune:
citat din mesajul lui CD27 tzitziri multa bafta!!! andy_g sa-ti traisca nepotica m-au sunat cumnatii, astazi ne-au luat patutzul promis, genul ala pliant, acum mai ramane sa aruncam biroul din dormitor si sa mutam mobila ca sa-i facem loc, asa ca mai dureaza pana pun poze sa ma vad eu cum montez caruselul pe patul pliant, sper sa-mi vina o idee salvatoare, ca altfel ma si vad pe post de stativ cu caruselul in mana pana adoarme bebe 34s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
exista unele carusele speciale pt patuturi pliante
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 27 ZILE
piolica spune:
alexa, tinem pumnii! ce bebelin mare ai!
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Muuh spune:
musette Lucutta, care a recomandat crema este si ea farmacista. De ce nu ar fi bun mentolul in sarcina asta ti-au zis ca sunt si eu curioasa? Data viitoare daca totusi vrei sa o iei spune si tu senina ca iei pentru bunica nu pentru tine. Cat despre cosmeticiana eu sunt multumita de a mea, nu prea e ea punctuala nici macar cu programarile dar pe de alta parte te rezolva in orice situatie dar este in zona Dr Taberei - Favorit.
Mariilor!!!
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
monica_dicut spune:
Neatza pe la pranz si de la miine.
In primul rand
FELICITARI CLAU!!!!!! Bine ai venit pe lume bebe Razvan, sa fi sanatos si papacios, sa cresti mare si frumos!@!!!
In al doilea rand:
LA multi ani! tuturor MAriilor si Marioarelor, sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume bebei sanatosi
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 30 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
piolica spune:
sincer, nu-mi fac griji, ma bucur ca nu am pus mult... daca nu lea veam pe alea luate de dinainte de sarcina, era si mai bineeee.
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
CD27 spune:
ehhh musette....am luat deja caruselul si este exact pentru patut de lemn
yuhuuuu ne-au sunat de la primarie sa mergem sa ne luam ajutorul pentru intemeierea familiei
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
citat din mesajul lui Muuh musette Lucutta, care a recomandat crema este si ea farmacista. De ce nu ar fi bun mentolul in sarcina asta ti-au zis ca sunt si eu curioasa? Data viitoare daca totusi vrei sa o iei spune si tu senina ca iei pentru bunica nu pentru tine. Cat despre cosmeticiana eu sunt multumita de a mea, nu prea e ea punctuala nici macar cu programarile dar pe de alta parte te rezolva in orice situatie dar este in zona Dr Taberei - Favorit. Mariilor!!! Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
Muuh stiam ca Lucutta e farmacista si de asta am si cerut senina si cand a inceput tanti sa ma intrebe nici prin gand nu-mi trecea ca o sa zica "nu",dar vb ta sa-mi fie invatatura de minte,ideea era ca eram la carrefoure si era si tarziu si de asta nu am mai mers in alta parte dar acu il trimit pe sot sa o ia si gata.M-ar interesa cosmeticiana ta daca se poate,tu cu ce fel de ceara te faci?merci
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 27 ZILE
EvaF spune:
citat din mesajul lui musettepink Fetelor la farmacie nu au vrut sa-mi vanda dr Boici cica nu e ok in sarcina ca are mult mentol,mi-au dat lioton gel pt picioare umflate dar m-am enervat si nu am mai luat nimic. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 27 ZILE |
Whaaaaaaaaaaaaaaat? Nu are mentol deloc crema Dr Boici! E cu extract de spanz, castane si ienupar! Atat! Niciun fel de mentol! Nici macar o vaga aroma! Si e clar singura crema recomandata in sarcina, lioton gel nu e ok! Si eu vroiam Ben Gay, Fastum Gel, dar sunt interzise in sarcina!
La ce farma ai fost??? Aia habar n-are ce contine crema, trebuia sa o ceri si sa ii arati prospectul!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 36 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
CD, daca nu ti-e bun caruselul si al meu nu ajunge (ca vad ca nu am nici o sansa), ti-l cumpar eu . Asta daca vrei sa-l vinzi evident
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 29 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI