olimpiada de shopping

olimpiada de shopping | Autor: loryi1974

Link direct la acest mesaj

Am dat peste urmatorul articol si am inceput sa-mi pun niscavai intrebari:
http://www.romantica.ro/finalistele-olimpiadei-de-shopping-tabu_40152.html
N-am inteles cat de distractiv poate fi sa topai pe tocuri de 12 cm intr-o proba de sprint printr-un mall cu "n" oameni holbandu-se la tine pentru un premiu relativ mic.Si apoi alti "n "oameni privindu-te la televizor.
In afara de aceasta proba "sportiva neconventionala" cum o denumesc organizatorii mai exista alte trei ,printre care si maratonul magazinelor.Adica sa alergi de la un magazin la altul contra cronometru si sa inhati diverse lucruri de prin magazine,fie ca ai nevoie ,fie ca nu de ele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

mai, mie imi surade ideea...shopping- ce mishto, fara barbatul plictisit de fitele mele sau copiii care nu te lasa sa probezi nimic...!

Ce n-am inteles eu: pe banii cui merg fetele la cumparaturi? ca daca plateste sponsorul tot- mama-mama sa vezi ce viteza am pe tocuri!! si nu mai ma doare spatele de la sacose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lista celor 16 participante:
.
.
.
Vlad Mosoi - oras nespecificat
.
.
Eu as fi tare curioasa sa-l vad pe Vlad alergand in maraton pe tocuri de 12.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cine stie ce orientare are baiatul?Poate visul lui dintotdeauna este sa se imbrace in rochie si sa se sopingeasca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Adica sa alergi de la un magazin la altul contra cronometru si sa inhati diverse lucruri de prin magazine,fie ca ai nevoie ,fie ca nu de ele.

Daca inhati vanzatorul, se pune?

Miscarea, "proba sportiva", e una pur comerciala, orientata spre a spori consumismul; va transmisa la tv, deci va fi vizionata de multa lume. O gramada de femei se vor uita ce "cool" e sa faci shopping si vor lua aceasta drept exemplu pozitiv, stimultor.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Am dat peste urmatorul articol si am inceput sa-mi pun niscavai intrebari:
http://www.romantica.ro/finalistele-olimpiadei-de-shopping-tabu_40152.html
N-am inteles cat de distractiv poate fi sa topai pe tocuri de 12 cm intr-o proba de sprint printr-un mall cu "n" oameni holbandu-se la tine pentru un premiu relativ mic.Si apoi alti "n "oameni privindu-te la televizor.
In afara de aceasta proba "sportiva neconventionala" cum o denumesc organizatorii mai exista alte trei ,printre care si maratonul magazinelor.Adica sa alergi de la un magazin la altul contra cronometru si sa inhati diverse lucruri de prin magazine,fie ca ai nevoie ,fie ca nu de ele.

Poate pt. tine 500E e suma pt. care nu merita sa alergi pe tocuri ,pt. altii sunt 2 salarii ,in plus se mai si amuza!In alte tari se fac concursuri si mai de neintele "cine fuge mai repede cu nevasta in spate" "cine sta mai mult in sauna la 100G "si altele.In definitiv e divertisment e TV,e reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cum naiba sa te amuzi alergand pe tocuri de 12 cm si bantuind un mall intr-o cursa contra cronometru de cumparaturi ?Cred ca trebuie adusa si o echipa medicala,Doamne fereste,isi mai rupe vreuna piciorul.Nici cumparaturi nu prea poti face cu adevarat.Doar intri intr-un magazin ,inhati ceva si o zbughesti spre urmatorul,nu conteaza in ce e specializat magazinul.Asta nu prea e distractie.Iar premiul acela e foarte posibil sa se imparta la 4 ca cica o echipa are 4 concurente.
As mai intelege sa fie un premiu consistent(macar 3000 euro) ,dar sa cazi in penibil pentru banii astia mai greu.In plus,cine are card,acces la internet si cumpara revista cu pricina cred ca nu sta tocmai in acest premiu.
Si as fi curioasa daca sunt decontate cumparaturile sau ti le acoperi din premiu sau poate e un buget din care esti obligat sa-ti cumperi tot felul de tampeniute de 2 bani ca sa iasa totalul.Ca,na,poate vrei sa iei un ceas elvetian de n mii euro ,niscavai bijuterii,rochii de firma etc..Asa parca ar mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Uneori am senzatia ca astia de la TV cred ca privitorul nu are creier.Ar face orice pt. publicitate.
Cred ca acele cumparaturi sunt platite de participante daca se cere sa aiba carduri.Sa vedeti ce haiul de pe lume va fi.O sa urmaresc cu interes ce se va intampla....hihihi

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

uite o proba la care as putea sa iau medalia de aur! cand e vorba de shopping alerg pe ce vreti voi, nu doar pe tocuri 12 :)))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Tibiuta, eu am inteles ce vrei sa spui , dar tu nu ai inteles ce am vrut eu sa spun.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Daca e pe banii lor,cred ca m-as deranja.

Mergi la inceput