olimpiada de shopping
Raspunsuri - Pagina 2
adrianaloy spune:
Dulcetica si Dayanara - haideti sa ne intalnim la un shopping. Dar in ce tara?
Sotul meu face "sacrificiul" de a sta cu copiii cam o data pe luna/2 luni ca eu sa-mi fac damblaua si sa dau o raita prin magazine! Sau chemam pe cineva sa stea cu baietii si pleaca si el sa-si ia portia de adrenalina cu motocicleta! Si-n felul asta impacam si capra si varza.
Nu va inchipuiti acum ca imi cumpar tot ce-mi iese in cale, de multe ori ma intorc cu cate o bluza si un sutien, sau pantofi- dar...placerea mea este probatul: rochii de seara in special!
De cateva ori am plecat la mall, propunandu-mi sa nu-mi cumpar nimic- si-am avut o zi grozava; o cafea buna cu fetele, am facut niste poze mortale in cabina de proba si nu ne-am refuzat un masaj chinezesc la picioare.
Dupa mine- shoppingul nu inseamna doar sa cheltui bani- eu sunt fericita si cand ma duc la window-shopping (adica uitatul in vitrina!!!). Si conteaza si sa ai cu cine: e super in 2 sau in 3!
dayanara spune:
adriana cand e vorba de shopping nu fac mofturi :) oriunde
eu de multe ori ca si tine cumpar ori o bluza ori nimic, in schimb imi face bine ma relaxeaza sa cutreier prin magazine si sa probez, am zile cand intr.adevar ma plictisesc dar imi trece repede si a doua zi hop inapoi prin magazine
de obicei sambata si duminica mergem toti in centre comerciale si sotul sta cu ivan iar eu ma plimb prin magazine, oricum cheltui in medie pe weekend mai putin decat cheltuiam in baruri si discoteci in "tinerete"
ivan si dayanara
adrianaloy spune:
Dayanara,
pai ce mai astepti?- sus in avion si hai la shopping. Mai ales acum ca sunt reduceri peste tot!
Back on topic: Saptamana trecuta am vazut la tv "The worst dressed bachelorette" (adica Cea mai prost imbracata Celibatara). Era o tipa, mama singura, avea o fetita de 10 ani cred- si se imbraca cum se imbraca americancele de duzina- sorry nu vreau sa jignesc pe nimeni, mai precis sort sau fusta mini si tricouri/maieuri. Numai ca ea se simtea inca sexy si tinea sa arate asta purtand topuri foarte mulate cu decolteuri mai mult decat generoase. Nu era slaba, nici grasa, avea picioare lungi si frumoase- dar avea o burtica ciudata, umflata care atarna peste talia pantalonului sau fustei si se intrevedea prin bluzele mulate. Purta numai papuci, sub forma de slapi sau toc-wedge.
Au trimis-o la inceputul emisiunii la intalnire cu 3 baieti- tipa era in cautare de pereche (apropo de celibatara din titlu showului). Barbatii au spus ca ea era f. vulgar imbracata (era stilul ei personal!) si ca arata ca o prostituata- cu toate cele la vedere!
Au chemat-o apoi in studio, 2 stilisti i-au dat niste sfaturi trasnet vis-a-vis de ce ar trebui sa poarte, ce ar avantaja-o, care sunt trendurile in moda, culori, etc. I-au dat un card cu 4 000 de dolari si au trimis-o la cumparaturi-singura. In magazine adevarate, cu lucruri de calitate. Ce credeti ca a facut mandra? Dupa ce strambat din nas si tras de cateva haine si umerase- nici macar nu s-a deranjat sa probeze prea multe- s-a ales cu o... pereche de pantaloni scurtzi (lungimea exact-sub linia fundului) si o pereche de sandale-toc wedge-asta dupa ce a sunat-o pe sora'sa sa-i ceara sfatul!!!!! Cu patru mii de dolari- in buricul targului , si ea a cheltuit vreo 200$ !!!! Eram interzisa!
Incerc sa gasesc un material original despre emisiunea asta, ca sa va amuzati si voi.
Va inchipuiti ca apoi au preluat cei 2 problema si ...au scos "lebada" la iveala din gasculita cu pricina! Toti barbatii au picat in freza cand au vazut-o asa schimbata...A fost dragut ce a zis fiica-sa: " Mami, esti asa frumoasa- acum o sa fiu mandra de tine cand vii la scoala sa ma iei!"
dayanara spune:
aici sunt pe sfarsite reducerile, oricum avem factory outlet la indemana :)
azi am probat niste blugi ralph lauren parca, redusi mult de tot de la vreo 190 la 50 ...din pacate veneau ca dracu
eu de blugi sunt obsedata in general, multe multe perechi nu am, dar vreo 20-25 cu cei de iarna tot fac la adunare :))
ivan si dayanara
XIO spune:
Am vazut si eu in SUA o emisiune de acest gen , era o tipa roscata , slaba , micuta care era agent imobiliar, din Seattle si care se imbraca oribil!!!!!!!!!! Nici beata nu ma prindea nimeni in hainele alea.
Avea in garderoba "n" polare(fleece), flip flops cu talpa groasa , din cauciuc, haine largi, culori urate, s-a imbracat cica "de seara:
o rochie neagra cu flori, un puloveras negru trist si brodat cu ceva flori deasupra si nistepantofi pe care numai la camp cred ca ii mai poarta lumea, cel putin erau purtati prin gradina la plivit si altele de strabunici mei.
Vine stilista , vine stilistul , ii spun fetei ce nu bine, ce trebuie sa poarte.
Asta mofturoasa de numa'. Ca ala nu e fain , ca pantalonii skinny nu ii stau bine(ea fiind slaba batz), nu stia sa umble pe tocuri, u ii placeau culorile, toate hainele stilate o faceau sa se simta ciudat.
Cireasa de pe tort a fost cand i-au dat un pulover visiniu.putin mai scurt cu nastrui mari si frumori in fata din casmir , si ea a spus ca e fainut , e moale ca polarele ei aproape
Ah , fata avea vreo 27 de ani.Trist.
Dayanara , ne cam potrivim la cap. asta
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
dayanara spune:
xio ar fi o rivala puternica la olimpiada asta , nu vedeti cate perechi de pantofi are ?:)
ivan si dayanara
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara xio ar fi o rivala puternica la olimpiada asta , nu vedeti cate perechi de pantofi are ?:) ivan si dayanara |
Mnoa, stai ca am venit incarcata din America Plus 11
Mi s-a pus pata acum pe niste blugi Lee.....270 de lei nu stiu ce e cu preturile astea in Ro , dar ma apuca plansul cateodata
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
adrianaloy spune:
Da mai, chiar ce-i cu preturile la jeansii din Rom? Mi-am luat acum 2 ani(chiar inainte de a veni in US) o pereche Lewis- croiala clasica- culoare clasica(indigo) pe care am dat 3,4 milioane- adica 340 lei noi? (mi s-a parut enorm de mult atunci- dar eram exasperata ca nu gaseam nimic in care sa-mi bag c..r..l dupa bebe2)!
Credeti-ma ca acelasi model de "blugi" aici nu costa mai mult de 40-50 USD(depinde de numele magazinului). !!! Le-am aratat prietenelor mele ce blugi de lux am- pe care i-am cumparat cu peste 100 de dolari in Romania! Pantalonii exista si acum, ma incapatanez sa-i mai port- chiar daca incep sa se destrame pe ici pe colo- probabil o sa-i fac bermude, apoi pantaloni scurti- poate bikini mai tarziu .
Dar ...trebuie sa-si merite fiecare banut care l-am dat pe ei- nu-i asa?
Apropo de emisiunea aia, se numeste "What not to wear!" (Ce sa nu porti/imbraci). Am vazut ieri iar un episod- numit: "Zana de poliester" . Era o tipa care se imbraca f ciudat/tipator/sclipitor, cu lucruri cumparate din "cutiile" de 1$- de fapt tot felul de haine ieftine sau second hand. Purta chiar si aripi de zana- avea vreo 5 modele diferite/in functie de ocazie!
Sa zicem ca avea o scuza: cred ca era sau aspira sa fie actrita!
Stii ma gandeam si eu cum sa ma bag intr-o astfel de emisiune(cu schimbare totala de look si garderoba- pe banii altora ), dar la asta emisiunea asta prietenii victimei trag semnalul de alarma si te inscriu in show. Si din cate am vazut e vorba de "cazuri grave"!
Deci la mine nu se pune problema ...sper!
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaloy Pantalonii exista si acum, ma incapatanez sa-i mai port- chiar daca incep sa se destrame pe ici pe colo- probabil o sa-i fac bermude, apoi pantaloni scurti- poate bikini mai tarziu . Dar ...trebuie sa-si merite fiecare banut care l-am dat pe ei- nu-i asa? Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00) |
aici la reduceri la reprezentanta levis au ajuns la un moment datr la 20 de euro , multe modele, la tommy hilfiger 40, pepejeans factory 2 perechi 40 de euro
cu toate astea, acu 2 zile sotul si.a luat o pereche de la Lee cu 120 de euro sunt modele noi aparte de reduceri care costa mult, eu oricum n.as fi dat, da el cica isi ia unii si buni, voi va dati seama ca in factory outlet ultima oara cand am fost erau toti levis lee etc 19 euro, cati imi cumparam eu de 120 ?? data viitoare o sa fac poze cu telefonul
si apropo de pantofi, eu cu asa ceva nu prea le am , sunt curioasa Xio cam ce cizme ghete se vor purta la iarna
ivan si dayanara
adrianaloy spune:
http://tlc.discovery.com/beyond/?playerId=203711705&categoryId=1079236166&lineupId=151749739&titleId=1612659485
Hai ca am gasit episodul cu "Zana de poliester" - enjoy!