Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

beyyyyy (ca zice ariel ca asa se zice la oras, la capitala)...raton s-a numit intrauterin...acum e bursuc...si pentru cine il vede in realitate...buldozer...ca daca ar fi capabil sa isi ridice suncile si sa plece la plimbare...totul ar rupe in cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai sunt 4 minute si husbandul termina serviciul (cel putin teoretica daca nu sta peste program)...ma duc sa spal vasele ca daca si azi le mai gaseste in chiuveta...ma scoate in strada cu tot cu valiza facuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

bursuc, ma scuzati n-am rezistat tentatiei de a-mi cere scuze pentru confuzie inainte de a ma retrage mai ales ca am uitat sa te felicit pentru faza cu mimoza Din Simonix in Mimonix m-am transformat intr-o zi la servici, dupa o sedinta

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

BUBULINA SI MARIA!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Asa. mancarea e facuta, bb e prin ograda la pielea goala, se taraste prin transee, inghetata mancata toata.

No maaa Marileno, sa ne traiesti! m-am intors unde faceai cinste si am mai tras o dusca!

Monix, nu veniti odata si in Carol sa masurati cati km are o tura larga de parc? (aia, cea mai larga posibil)
Somnorica, o pozica n-ai scapat si tu cu tine in albumul ala ;)

Gecko , 1.85, nu 1.80 . Deci am fost pe la trambulina si am masurat-o la ochi. are maaaxim 25 cm inaltime si vo 1.60 diametru . sa nu iti imaginezi ca am una ca cele enorme din parc. Inaltimea tavanului e la 2.50. Multi se mira, da chiar nu dau cu capul de tavan nici daca ma straduiesc. Saritura incepe cam de la nivelul solului si se termina la 10-15 cm de tavan, deci rezulta o amplitudine de 50 cm. Si oricum beneficiile nu sunt aduse doar de amplitudine, ci de timp. Adica ideea sa sar peste 20 de minute. Ca atunci cica apar beneficiile la limfa, ptoze, andurantza si cate alte.

Ah, ce se mai enerveaza bb la podea ca vrea sa se tarasca si ii aluneca cearsafu sub el. Cred ca weekendu asta ii iau patratele dinalea de izopren de la metro care se imbina, sa se tavaleasca pe ele.

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ursulica, oare din cauza ca ai aparut tu nu mai scrie nimeni? De ciuda pe super-freza ta :)
Sau poate am eu o coaja de maslina intre dinti? Sau ciunga in par?

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI TUTUROR CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA ZIUA DE NUME SAU DE NASTERE!

mimo felicitari pt vaccin si ms de reteta de branza. mai eu as vrea cu lapte praf, nu exista nici o reteta???

sovi&gecko ce m-ati amuzat cu trambulina...

bai sunt plina de spume.... o rugasem pe soacra-mea sa stea cu mine spat viitoare luni si marti ca mama are treaba, si ea ma anunta nonsalant acum ca ea luni pleaca in concediu...si ca eu nu i-am zis nik. e ultima oara cand apelez la ea, de acum incolo si sa ma roage sa stea cu noi si nu mai vreau.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stela, sunt vecina cu mai multi munti... dar si la noi 31 de grade la umbra... e tot o sauna in casa, unde-s 28,5 :((.

Urasc si eu caldurile astea....

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

CUSCRA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI VOIOASA ALATURI DE RANDUNOI SI PUII TAI!

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE TUTUROR MARIILOR, MARIENILOR SI MARIUCILOR! S-AVETI O ZI FRUMOASA!

SI TUTUROR BEBELUSILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 15! SA CREASCA MARI SI VOIOSI SI SANATOSI!

Va pupam pe toti si toate, sa petreceti frumos, noi suntem bine, dar e bebelina maraita si nu ma lasa sa fac nimic. Daca mai reusesc mai intru azi, daca nu un we placut tututor!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bv pucca.Cu asa salariu mai zic si eu trai bunicel...sa-ti fie de bine!Traiasca Mariuca si sa te bucuri de ea!
sovi,ce mana grebla ti se facu..haioasa ai fost cu inghetata...dar ai rezistat bre...eu nu as fi putut nici de muream..
mimo,felicitari pt vaccinel la grasun..si sa se lase fara reactii adverse!
LMA Marilena- Zoze!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput