Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
NataliaS spune:
Aaa... si La Multi ani!!! tuturor celor care poarta numele de Maria si derivate din Maria! incepand cu Ana - Maria mea, cu mama si cu soacra...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
irlandeza spune:
LA MULTI ANI, pt. Marii si Marioare, Mariane, Marcele, Marinele, Ane-Marii, etc........
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Shose spune:

Mamicilor DanaVio, Iulia, Geo, Natalia, LauraI, Miki, DanyBv, Ellenutza, SweetGia, Cretzulina,NeMary, Shobo,Gabritza, Alexia si AurelCris la multi ani pt Mariucile noastre.
E prima aniversare a numelui...la cat mai multe aniversari frumoase.

La multi ani si mamicilor Maria.
Maine e primul an in care io si Mariuca alias Pipetu` ne sarbatorim impreuna.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ven bine ca ati ajuns acasa. Sanatate multa lui Mathias si tzie putere sa treci peste toate magariile.
Acum ramane sa ne
pt Saratzica Gattei.
all si noapte buna....sper sa mai apuc cateva ore de somnik dulce.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi ! La multi ani si mamicilor ce serbeaza azi Sf Maria !
Ven multa sanatate, m-am infiorat citind postarea ta .
Honey felicitari pentru job !
Si nu in ultimul rand dar am vrut sa o incurajez personal pe micuta noastra clopotica Sara sa treaca repede peste operatie, sa se refaca usor swi sa dispara odata toate problemele de sanatate 
Gatta sunt cu inima si gandul alaturi de voi azi
. Fi tare si pupa fata si pentru noi.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anca.b spune:
Buna dimineata!
La multi ani Bianca, Sara, Serban!!!!

La multi ani Mariilor!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cynthia_ spune:
Buna dimineata!!!
La Mlti Ani!!! pentru clopotiei si pentru zuzici!!!
Cum zicea si LauraI la noi nu se serbeaza onomastica azi ci pe 8 septembrie dar trebuie sa serbam ziua ca la urma urmei e o mare sarbatoare.
O intrebare: pot sa-i dau suc de ananas lui Octi, facut la storcator bineinteles?
aweya spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI tuturor clopoteilor Maria! Sa cresteti mari, frumoase si cuminti!
LA MULTI ANI si clopoteilor care astazi implinesc un numar de lunite. Si lor le doresc sa creasca mari, cuminti si mancaciosi!
Gatta azi ma voi gandi numai la tine, sa treceti cu bine peste operatie, fie ca aceasta zi sfanta sa va ocroteasca!
Ven ma bucur ca Mathias se simte bine, dar imi pare foarte rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Multa sanatate!
Despre noi.... stam binisor in fundulet, dar ne place muuult mai muuult in picioare, mancam destul de binisor. Legat de treaba asta cu mancatul, am citi ca sunt bebelusi care nu vrea vor... si noi am trecut prin asta, asa ca va spun si ce am "descoperit" eu poate va ajuta: nu-i place mancarea calda, trebuie sa fie doar la temperatura camerei, iar piureul sa fie mai fluid, mai moale, asa ca mai pun zeama dupa ce-l blenduiesc.
Va doresc o zi frumoasa!
Nicole-mamica si www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ellenuta spune:
neata,
dau si eu
azi! am trimis-o pe eva in parc si eu fug la cumpraturi caci maine facem un mini party la tara.
ven Doamne prin ce ti-a fost dat sa treci. incredibil ce se petrece in spitalele romanesti. bataie de joc, cum sa faci asa ceva unui bebe? metode comuniste. bine ca ati scapat de acolo!
mathias mic si scumpic
tinna m-am gandit eu ca tot la munte sunteti. super!! cred ca baietilor le place la nebunie, nu?
nati da da, se accepta urarile, cum sa nu!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
BIBI 
SARA 
SERBAN 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, BUNI SI INTELEPTI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE