Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui virgo Vreau serviciu la Filarmonica ! |
Doamne ajuta sa fie cum vrei, desi e f.f.f. greu sa obti un job la Cluj. La Filarmonica. Sotul meu a incercat si nu a reusit. Si nu era proaspat iesit de pe bancile facultatii, avea experienta.
O sa-ti trebuiasca si o pila buna, pe langa talent. Si o sa-ti placa Clujul f. mult, mie imi place mai mult decat Iasul.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Of. Toata lumea doarme........normal, e 23.35 la mine, la voi e mai tarziu, ce sa ma fac?????

Poze de tot felul
Shose spune:
Irlandeza doar io sunt. Ca de obicei nu reusesc sa intru mai devreme de 12. Am cam obosit cu somnul asta de 4 ore max 5 pe noapte.
Pot sa'ti spun ca nu cred sa aia legatura cu lovitura. La fel facea si Pipeta de cand s a nascut pana de curand. Scotea dupa fiecare masa cate putin pe limbuta...partial digerat. Adica laptic branzit. De max o luna n am vazut sa mai faca asa ceva. Cred ca o sa treaca nebunia asta si la Patri.
fata
ps: noi radeam ...ziceam ca isi fac provizii de papa in guritza si apoi le scoate...apoi am observat ca erau cred partial digerate. De vomitat nu a vomitat nicio data
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
Pai noua nu ni s-a intamplat pana acum. Intradevar e partial digerat lapticul, e branzit. Mi-e frica sa nu aiba ceva la stomac. Pt. ca ragaie des, se vede ca e un disconfort, e neplacut pt. ea saracuta, si sughite f. f. mult, asta de cand s-a nascut. In omentul in care incepe sa rada , sughite. E asa enervant, ca ne ferim s-o facem sa rada, ca apoi nu se mai opreste cu una cu doua.Nici cu apa.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Hai ca merg si eu la somn. Noapte buna.
Poze de tot felul
raluk.m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D eu am patit-o cu amandoi N-ai rezolvare , o sa depaseasca problema singur curand. Mai nasol este cand invata sa se ridice in picioare in patut ...numai asta fac : toata ziua si toata noaptea Bogdan 2 zile si 2 nopti a facut asa incontinuu, ma disperase, se auzea din patul lui numai hodoronc poc buff eram chiauna ...si el la fel . De aseara a reusit si Andrei sa se ridice singur in picioare in patut ( de 2 ori )si acum toata ziua a facut incercari reusite sau nu ...rezultatul ...are un cucui ...dar nu renunta . Sa vedem cum o fi la noapte. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Multumesc pentru incurajare!
virgo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Doamne ajuta sa fie cum vrei, desi e f.f.f. greu sa obti un job la Cluj. La Filarmonica. Sotul meu a incercat si nu a reusit. Si nu era proaspat iesit de pe bancile facultatii, avea experienta. O sa-ti trebuiasca si o pila buna, pe langa talent. Si o sa-ti placa Clujul f. mult, mie imi place mai mult decat Iasul. Poze de tot felul Patricia Alexia - la 7 luni Patricia Alexia - la 6 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Sotul tau este profesionist ????? Habar n-aveam ! Stiu ca e greu de intrat , si pe pile , dar nu ma las ! Eu am 6 ani experienta intr-un cor de Filarmonica , asta faceam inainte sa plec din tara .
Mami de Matei Cazimir
anca.b spune:
buna dimineata. recuperez, ca ieri am sarbatorit o marie si n-am mai intrat
Honey, felicitari pentru job.
Gatta, ce bine ca ati scapat fara taietura! Doamne da sa fi fost asta cauza tutror problemelor Sarei si sa fi scapat de probleme.
Ema, stam bine cu greutatea. Are peste 10 kg acum. Deci a pus intr-o luna jumate de kil. Nu-mi fac probleme legat de asta, ii prinde bine sa nu mai pape atit de mult cit minca el, insa m-am speriat sa nu-l apuce si pe el mofturile la masa…ca ramine nemincat…eu nu prea am rabdare sa stau dupa el. Daca vrea papa, daca nu, nu. Ramine flamind. Se pare insa ca numai la masa de la 10 face asa. Pur si simplu nu-I e foame. Supica cu carne si masa de dupa-masa le haleste la fel de bine.
Danybv, imi pare rau sa aud ca si Andrei a fost bolnavior. Sper sa fi trecut totul.
Ven, totul e bine cu puitzul mic? Doamne, am vazut pozele. Ingrozitor. Sper sa nu mai fiti nevoiti niciodata sa treceti prin asta.
Monicaa, Angi, merci de raspuns. Vad ca nu e singurul bb care si-a schimbat obiceiurile alimtare. Cum ziceam, am mai citit cite ceva pe net si prin carti si cica e ok. Sa speram.
Monicaa, eu pun cerealele direct in fructe sau in iaurt. Si n-am avut probleme pina acum.
Grati, bravo pentru baiatul curajos!
LauraI, Stefan transpira numai de bibele de seara, daca e f cald, la caputz. Si peste zi daca sare o jumate de ora in bouncer e ud leoarca. Si pampersul trebuie sa I-l schimb. In rest nu transpira…cred ca trebuie sa intrebi dr, pt ca din cite stiu poate fi un semn de lipsa de calciu.
Miki,
Virgo!!!!! Vii la Cluj!!!! Te asteptam. Sa imi zici daca te pot ajuta cu ceva. Din pacate la filarmonica nu stiu pe nimeni…iti doresc success sa obtii tot ceea ce vrei.
Irlandeza, Stefan da aara un pic de papa aproape dupa fiecare masa. Uneori mai mult, alteori mai putin. Pe el nu pare sa-l deranjeze, deci nu ma impacientez. La noi se intimpla chestia asta de cind avea trei saptamini.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Buna Dimineata!!! Revenii si eu dupa o excursie cu peripetii la Austrieci si o fuga la mare. Cica concediu! As! Mai obosita am venit! Si nici macar nu am fost cu David! Recuperam!!!!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Anandrei spune:
Aha! E sambata! Sunteti toate plecate! Las ca va prind eu!
Davidutzu are 3 dinti si il asteapta pe-al 4-lea! Nu-mi vine sa cred! Parca mai ieri ziceam ca a miscat pt prima data!!! Are 2 jos, frumos in fata, iar al 3-lea e sus, langa canini! Nu frumos tot in fata ca cei de jos, nu! Am un copil deosebit!
Ven, o mie de imbratisari iti trimit si tie si pt puiul mic! Slava Domnului ca sunteti acasa!
Gatta, bine ca nu a taiat-o pe Sara! Sa dea Domnul sa fie totul bine in continuare!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul